שירשור לילה/בוקר/צהרים/ערב

אחה"צ טובים לכולם!!../images/Emo20.gif

ואיייי אניי עייפהה הייתי בחזרות עד 1 וחצי ואז הלכתיי לסבתאאאא לראות את התינוק שהיא מטפלת בוו איזה בונבוןן הואאא, הוא פיצייי כזה והוא מממש ממתווקייייי
נדלקתי עליווו כל שנייה שיחקתי איתוו והרמתי אותו ולא עזבתי אותוו חחח אני חולה על תינוקות
הלכתי הבייתה רקק אחריי שהוא הלךך
ועכשיוו כואבבב ליי הראששששששש לא יודעת למהה אבל לקחתי כדורר וזה בערך נרגעע... שיהיה לכולםם המשך יום שקטטטט ובלי קטיושות וטילים אמןן!!

0o0NoA0o0

New member
חזרתייייי../images/Emo178.gif

ווווואיייי אלוהים כמה זמן לא צחקתי ככהההההההההההה???
אין לי כוח לספרר אני יתחיל להשתין מצחוק אם אני יספ ראת מה שהיה

ערבבבבבבב../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

אמא עוד מעט הולכת לעשות קניות
אני עוד מעט הולכת לשכנע את אח שלי הקטן שאין היום בלילב הופ
שיהיה לכם המשך ערב הורס

יעל 13

New member
ערבבבבבבב

הייתי היום בקורס...ואז הלכתי שוב למשרד של אמא שלי והיא לימדה אז הלכתי להתנחל במשרד של חברה שלה שצריכה ללדת כל רגע...היה נחמד
אני מזה אוהבת אותה
אחר כך ישבתי בחוץ ואחת הסטודנטיות מאתמול עושה לי "שוב ברחת מהקורס?" ואני כזה "לא ברחתי...פשוט סיימתי לעשות את מה שהיא נתנה את הלכתי
" אז היא עושה לי "נו ברחת
" חחחחחחח איזו חמודה היא
אחר כך הלכתי לכיתה שאמא שלי לימדה שם...אז אחת הסטודנטיות עושה לי "נו התגעגעת אלינו?" אני כזה "מאד" אז היא אומרת לי "אמא שלך אמרה שלא התגעגעת" אמרתי לה "אמא שלי משקרת לפעמים" אז אחת אחרת עושה לי "היא משקרת גם בציונים לפעמים?
" אני כזה "אם הייתי מבינה משהו בכל הסירטוטים האלה שאתם לומדים הייתי אומרת לך" כי אמא שלי מלמדת אדריכלות אז אחר כך אותה הסטודנטית ששאלה אם היא משקרת בציונים אמרה לאמא שלי "מיכל יש מצב שאת מעלה לי את הציון בכמה נקודות? אה ואת באמת משקרת?" אז אמא שלי עשתה כאילו היא התעלמה ואמרה לי "יעל אכלת?" אז הסטודנטית אמרה "יעל היא מתעלמת ממני! משחקת אותה יש חומה בינינו!" ואני ואמא שלי מזה צחקנוווו כי אמא שלי התעלמה ממנה בצחוקקק!! אמא שלי כל כך דומה לי גם ביופי וגם באופי... כשהלכתי למשרד של חברה של אמא שלי איזה אחת שאין לי מושג מאיפה היא נחתה עליי אומרת לי "איך את דומה לאמא שלך!! את קופי היא!!" אז אמרתי לה "חח כן" ואז חשבתי לעצמי "מי את לעזאזל?" כי לא הכרתי אותה
אחר כך הלכתי למשרד של אמא שלי ואמא שלי המשיכה ללמד אז איזה אחד שעובד איתה אמר לי "את הבת של מיכל?" אני כזה "כן" אז הוא אמר "את הילדה שהיא אמרה שכהה?" אני כזה "כן" אז הוא אמר "את לא כהה!" אז אמרתי לו "יחסית לאחיות שלי אני כושית!" אז הוא אמר "אה...בת כמה את? איך קוראים לך? יש לי ילד בן 15" אמרתי לו "אני יעל בת 15 ואני לא מעוניינת בבן שלך בתור שידוך
" ואז הוא צחק עליי
איזה חמוד
אתמול הלכתי לישון ב10....הייתי הרוסה!!! קמתי ב7 ובקושי הצלחתי לקום...בקושי ישנתי בימים האחרונים...היום נראה לי אני גם אלך לישון מאד מוקדם...אמא שלי אמרה לי שיש אצלה בעבודה בחודש הבא ילדים שעובדים ומקבלים 20 שקל לשעה...אז אמרתי לעצמי בואנה זה טוב מכל הבחינות...גם הרבה כסף גם בעבודה של אמא שלי,גם יש צחוקים, גם אני אכיר חברים... אה והחברה של אמא שלי...זאת שצריכה ללדת...יש מצב שאני אעשה עליה בייביסיטר
איך רואים עליה שהיא כל כך חיכתה לזה...זאת בת ראשונה...היא כל הזמן אומרת שהיא מתנהגת יפה ושהיא רוצה ללדת כבר והבטן שלה בגלל שהיא נורא רזה אז הבטן שלה לא נראית כאילו היא בהריון
זה נראה כאילו תקעו לה כדור בבטן
אני מתה שהיא תלד כבררררררר

למעלה