גם לכם!לכולם לילה מקסים ושקט..
ה היללי 2 New member 19/7/06 #404 יייאא אתם לא יודים..../images/Emo23.gif הייתי במשחק של אחי בכדורסל והם ניצחו 2 משחקים והם עולים מחר לשלב הבא!!! אחיי קלע מלא שלשות!! היה מממש כיףףף אה דרך אגב- הייתי בקניון היום ובמקרה יכנסתי לחנות וראיתי יומנים של אגמיייי הם מדהימייםםםם כפעלייהה השער של היומן מהמם זה של סקצרס התמונה והיא תמונה שאני מתעליהההההההה... אבל לא היה עלי כסף אני יקנה עוד כמה ימים שאני יעשה קניה...
יייאא אתם לא יודים..../images/Emo23.gif הייתי במשחק של אחי בכדורסל והם ניצחו 2 משחקים והם עולים מחר לשלב הבא!!! אחיי קלע מלא שלשות!! היה מממש כיףףף אה דרך אגב- הייתי בקניון היום ובמקרה יכנסתי לחנות וראיתי יומנים של אגמיייי הם מדהימייםםםם כפעלייהה השער של היומן מהמם זה של סקצרס התמונה והיא תמונה שאני מתעליהההההההה... אבל לא היה עלי כסף אני יקנה עוד כמה ימים שאני יעשה קניה...
ר רעות האכלנית New member 19/7/06 #405 ואייייי, יצא יומן של אגם../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif מגנייייייב אבל אין מצב שירשו את היומן שלה בבצפר שלנו=/ בכל מקרה: שמחה שנהנת ובהצלחה לאחיך
ואייייי, יצא יומן של אגם../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif מגנייייייב אבל אין מצב שירשו את היומן שלה בבצפר שלנו=/ בכל מקרה: שמחה שנהנת ובהצלחה לאחיך
ה היללי 2 New member 19/7/06 #415 כןןן הוא יצאאאא../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif ותוודהה.. ולמה הבצפר לא מסכים?
ר רעות האכלנית New member 19/7/06 #418 כי הוא דתי../images/Emo70.gif../images/Emo205.gif וצריך יומן שמתאים לבצפר
ר רעות האכלנית New member 19/7/06 #406 אני המלכההההה../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif../images/Emo205.gif ניצחתי את סיון בסוליטר דו-קרב
ר רעות האכלנית New member 19/7/06 #412 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif בהצלחה