שירשור לילה/בוקר/צהרים/ערב

כנסו כולם../images/Emo46.gif../images/Emo204.gif

מה זה הקצב כתיבה שלכם בפורווםםם
? בכוונה אתם עושים שאני לא אספיק להגיב לכל הודעעעהההה צ'קט אתםםםםם!!!!! *זה בצחוק למי שלא הבין
*

היללי 2

New member
חחחחח הדסייי../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

רוב ההודעות כאן הם כמו:תודה,וקשע,שמחה בשבילך,תרגישי טוב וכו' ככה שלא הפסדת כלום

אנשנושיםםםםם../images/Emo124.gif../images/Emo205.gif

חשבתי לפתוח היום או באיזה שהוא יום משחק הנקרא: "אייקון אגם" אני אשרשר אייקונים וכל אחד ישרשר אליו את התמונות שאגם דומה בהבעת פנים לאייקון
לקחתי ת'רעיון מפורום מויאל:] אז רוצים
:p

היללי 2

New member
חחחחחח אל תשאלו מה קרה לי../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

חחח טיגנתי צ'פס חח הם נהיו לי כמו גחלים
אחרי זה הכנתי איזה מאכל טעיםם וכל הבית היה עשן והכל מסריח
חח אני לא טובה בטיגון

הרגע קמתייי../images/Emo199.gif

חחחח הלכתי לישון ב2 וחצי בלילה קמתי ב-9 בבוקר ב11 וחצי חזרתי לישון וקמתי לפני 5 דקות

ערבבבבבבב../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

יאמיייייי
אמא מכינה שניצלים וצ'יפס
הדס - מסן דחוווווווף!!

ערב!../images/Emo41.gif

הייתי למטה רק שחזרתי קודם אני מרגישה יותר טוב בצהריים אכלתי כמה קרקרים ושתיתי אקמול למה נשאר ממש טיפה ואמא שלי אמרה שאני ישתה למה היה טיפה חום..ושתיתי והרגשתי יותר טוב אין בחילות וכאבי גרון ברוך השם רק צינון שעושה מדי פעם סחרחורות ואני מקווה שזה יעבור הכי מהר שאפשר..:]] ואז אמא שלי הלכה ורק אני ואחותי היינו בבית אז ירדתי למטה ב-4 עם חברה שלי ואז ההורים שלה ב-5 הלכו אז הלכנו אליה והיינו לבד היה כיף ראיתי את 2 הפרקים שלא ראיתי באלופה וסתם אכלנו פרוסה ודיברנו והיה צחוקים היא התחילה להשתגע היא יצאה מהחלון וצעקה אמאאאאאאאא ולילד אחד היא צעקה סררררריייייי וזה והיה מצחיק איתה ויצאנו למרפסת וצעקנו לאנטי זאחן שולחןן תעצורר..חחחחחח..אבל הוא לא עצר וברחנו לבפנים..ואז סתם המשכנו להיות אצלה ואז אבא שלה חזר ואמא שלה הלכה להביא את אח שלה מחבר אז ירדנו למטה וישבנו בגן שעשועים ודיברנו על כל מיני וזהוו חזרתי..ומחר ניפגש והיא תספר לי מה עם סערושששש..איזה חמודה ליאן אני מתה עלייה היא כל כך יפההה וגם מיטלל מדהימותתת..:]] אמא מכינה לי לאכול..:]] ערב מקסים לכולם.. זיוושש דבריתייי נשמה שיילי.. הילה דבריתיי מותקק תחברי למסן.. אוהבתותכם..:]] -שירק'י-

למעלה