שירשור משחקים ושאלונים

../images/Emo41.gifאת לא יכולה לשנות ת'כינויי..

תפוזבלללל!!! חחח.. את צריכה לפתוח משתמש חדשש

שאלווון P:

*איך עבר/עובר עליכם היום? *תמנות היום- *שיר היום? *יש לכם משהו מצחיק לספר? *משהו עצוב/מעצבן לספר? *משהו מיוחד שקרה היום? *ירד היום גשם? *ירד עלייך גשם? *משהו חדש שלמדתם היום- *או שסתם בא לכם להגיד משהו? קרדיט לפורום--הראל סקעת [[1226]] תעננו ותביאו גם אתן שאלונים ((רצוי לא ארוכים)) ומנהלות בבקשה לא למחוק אני רוצה להגיב ואינלי איפה! ואני גם צריכה עזרה.. איזה מאומץ כדאי לי לאמץץ?! :]] ת=ע=ז=ר=ו לי!! אולי זה??

עונה לעצמימימי P:

*איך עבר/עובר עליכם היום? נחמד P: *תמנות היום- נממ אניכבר יעלה.. אני בתגובה מהירה *שיר היום? אין הגיון באהבה-מושיק אפייה *יש לכם משהו מצחיק לספר? נממ לא :\\ *משהו עצוב/מעצבן לספר? גם לא *משהו מיוחד שקרה היום? אממ לא *ירד היום גשם? גם לא P: *ירד עלייך גשם?לאא! *משהו חדש שלמדתם היום- נממ לא XD *או שסתם בא לכם להגיד משהו? אוהבת אותכן 3>

../images/Emo41.gifלהלהלהלה עונהה../images/Emo3.gif

*איך עבר/עובר עליכם היום
אממ.. בסבבה
*תמנות היום
אינלי פה על המחשבב *שיר היום
היא ניודעת-נינט טייב *יש לכם משהו מצחיק לספר
כןן!! חברה שלי שואלת אותי מה זה אנס
אז עניתי לה וזהה.. והיא התחילה להדגים ליי איך עושים את זה
XDDDDDDDDDDD *משהו עצוב/מעצבן לספר
אמממ.. אינמשו מעצבןן
*משהו מיוחד שקרה היום
אממ.. איןן
*ירד היום גשם
לעע
*ירד עלייך גשם
לעע
*משהו חדש שלמדתם היום
שאסור להתעסק באש
*או שסתם בא לכם להגיד משהו
אמממ.. האש היא ידידותית מרחוקק.. שמתקרבים אליך היא רעהה.. והופכת גם אותך לאש

../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כמעט
מפחידה אותי זאתי
ברחתי ממנה היא רדפה אחריי
XDDD

../images/Emo95.gifע ו נ ה ../images/Emo3.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? חח פסיידר הייתי בבית
תמנות היום-
שיר היום? אממ יש כמה... your eyes בגידה ו...משהו ממני כרגיל
יש לכם משהו מצחיק לספר? אמ... לאא :]]
משהו עצוב/מעצבן לספר? שאני חולה
משהו מיוחד שקרה היום? מה כבר יכול לקרות?
עשיתי פיפי
ירד היום גשם? ממש לא חח דווקא נעים היום
ירד עלייך גשם? :||
משהו חדש שלמדתם היום- איך מחליפים מצעים
או שסתם בא לכם להגיד משהו? אביחי?! אני א ו ה ב ת אותך

עונננהה =]

*איך עבר/עובר עליכם היום? סבבביייייייי=] קשה כמו תמיד אבל ששוורדדיםם :) *תמנות היום- *שיר היום? מממ.... גיימבבויז ==> תני לי סיבה *יש לכם משהו מצחיק לספר? כהה חחחחחחחחחח ילד מהכיתה שלי אמר למורה שלי : זהריי ממני אני יביא את אבא שלי יהרוג אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *משהו עצוב/מעצבן לספר? אממ... כן קיבלתי במבחן במתמטיקה 99 ריבוננווו של עולםם המורהה הזאת לא יכולה להוסיף נקוודה?! *משהו מיוחד שקרה היום? המורה שלי לא בא :) *ירד היום גשם? לללאא *ירד עלייך גשם?ללללאאאאא *משהו חדש שלמדתם היום- לאאאא.......................... *או שסתם בא לכם להגיד משהו? מממ .. להלהלהלהלהללההלהללהה חחחחחחחחחח =]

עונה :)../images/Emo210.gif

*איך עבר/עובר עליכם היום? נחמד :] *תמנות היום-
*שיר היום? היא יודעת *הקליפ* *יש לכם משהו מצחיק לספר? לא *משהו עצוב/מעצבן לספר? נחתכתי ביד |: *משהו מיוחד שקרה היום? אין . *ירד היום גשם? לא *ירד עלייך גשם? *משהו חדש שלמדתם היום- פרקים בתנ"ך. *או שסתם בא לכם להגיד משהו? שבת שלום :]

hen love noli

New member
ע ו נ ה

*איך עבר/עובר עליכם היום?אממ..סבבה לא משו' *תמנות היום---> *שיר היום?אממ.."תודה ליפה שלי" *יש לכם משהו מצחיק לספר?אממ..לא *משהו עצוב/מעצבן לספר?אמ..בן הציץ לי היום בשירותיםם והרגתי אותו מכותת *משהו מיוחד שקרה היום?אממ..לא משו' מיוחד *ירד היום גשם?לאא איזה...חמסין *ירד עלייך גשם?לעאא *משהו חדש שלמדתם היום-אממ..לעשות קפיפות בטן חח *או שסתם בא לכם להגיד משהו?שרום=-אני חולה עליך מתי תביןן

למעלה