שירשור-מתי בפעם הראשונה שמעתם את

שירשור-מתי בפעם הראשונה שמעתם את

הדורבנים והתאהבתם בהם??? ראשונה?? אממ....אני לא ממש זוכרת אבל אי יודעת שזה היה כבר בחודש הראשון של החופש הגדול והם תמיד עד עכשיו מביאים לי מצב רוח כשאני במצב רוח לא ממש סבבה... מהמ איתכם? יאללה, חבר'ה, לכתוב, אני רוצה פורום פעיל!!

יחבוקית

New member
אמממממ....

חברה שלי התחילה לשיר יופי טופי אחלה בחלה... ולא הבנתי מזה ואז כשבאתי אליה שמעתי תשיר והתאהבתי
זה היה מתישהו בחופש הגדול...
שלי

i c y

New member
ברוק עצמאות.../images/Emo104.gif../images/Emo42.gif

הם שיעשעו אותי.

De-Panther

New member
בפעם הראשונה אני...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שמעתי את הידעת בשידורי המהפכה אבל לא ממש אהבתי אותם באותה תקופה... ורק אחרי ששמעתי בחופש את יצאנו לרקוד התחלתי להתעניין בהם ואז רוני(זו עם ה
) נתנה לי עוד כמה שמות של שירים

T h e Rose

New member
מממ בחופש הגדול הייתי בביביסיטר

והם זכו בקליפ שמסיים תשידור בערוץ הילדים בקיצור הם היו מגניבים כאלה- וממש אהבתי את השיר וזהו!!!!!!

האמ ברוק עצמאות

אבל באותו זמן לא ממש חיבבתי אותם.. :/ האמת? ברגע שהייתי בהופעה שלהם הבנתי כמה הם טובים.. ומצחיקים!!!

HaMsTeR

New member
אממ.. אני ראיתי את הכרטיס ../images/Emo118.gif

שרוני ( i c y
) קנתה ל"רוק עצמאות", והיה כתוב שם שהדורבנים מופיעים שם. חשבתי שזה שם מאוד נחמד ללהקה, ובערך חודש\יים אחרי זה, חברה שלי השמיעה לי את "אחלה בחלה". חשבתי שזה שיר משעשע, והורדתי את "יצאנו לרקוד" ואת "שוב הדיסקו כאן". אחרי ששמעתי את שלושת השירים האלה הרבה מאוד, נססעתי לאיזשהו קניון וראיתי שיש שם את הדיסק שלהם, אז קניתי
ומאז אני ממש ממש אוהבת.

הלו הלו!!!!!!!! מיי ליטל בוני.....

גנבת לי את החתימה!!!!!!!!!! אני דורשת מקוריות!! "גיא מזיג תעשה לי ילד" זה שלי בלבד!!!

little bony

New member
חמודים שלי

אני רוצה את אייל לא גיא ואני רוצה תאומים לא ילד והחתימה לא דומה.. אז דיי!!

DogsGirl

New member
ממ../images/Emo60.gif

כשהלכתי לחברה שלי, היא שמעה את "יופי טופי אחלה בחלה". ואז הורדתי את השיר הזה ועוד שירים של הדורבנים

ל י מ ו ן

New member
תאמת...:/ לא ממש זוכרת....בע....

לוידת איכשהוא.........אבל השיר הראשון היה השואו שלך את זה אני זוכרת......מתה עליו......אין זה פשוט שיר מדהים.....:)(ושמישו יגיד שלא...;)) את הדיסק קניתי.......וזהו!

צ א ל ה

New member
אני....

וואלה לא זוכרת בכלל... אבל ת'אמת מה שרציתי להגיד זה, מוזר שרוב האנשים שמעו פעם ראשונה את יופי טופי... כי זה שיר שלא ממש שלהם.... כאילו לא הם שרים... זהו... שיהיה לכולם יום מעולה ואני רוצה להזכיר. כל מי שרוצה להרשם למאמ"ה מוזמן לעשות זאת דרכי במייל... [email protected] ביייייי ויום טוב.

De-Panther

New member
נכון השיר הוא של מה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קשור
אבל הם הולכים איתם כמעט לכל הופעה ושרים איתם את זה

greeneye

New member
שירשור שירים של פורום אחר.

נכתבו המילים של שוב הדיסקו כאן. אני בספק אם מישהו ממש הכיר אותם. אמרו שזו איזושהי להקה חדשה, של חבר של אח או משו כזה, ושכדאי לשמוע. מיד התאהבתי. הורדתי מהקאזה המון שירים, והבטחתי לעצמי- את הדיסק חובה לקנות, כי כבוד ליוצר. ומאז אני ממש מאוהבת. יודעת בעל פה...

למעלה