שירשור-מתי בפעם הראשונה שמעתם את

ל י מ ו ן

New member
אה???

אם השאלה הייתה מופנית אלי..אז לא הבנתי..התואילי בטובך במטותה להסביר ולפרט את שאלך אלי בצורה שאוכל לבינה?(אני מרגישה חכמה היום.:))

DesertRose7

New member
הקיצר..

את מגבעת שמואל???? אמרת הרי ואני מצטטת (גם אני חכמה!!) שזה הצחיקאותך שמישהו כתב על גבעת שמואל.. אז שאלתי למה זה כל כך הצחיק אותך! שאלתי אם את גרה בגב"ש

ל י מ ו ן

New member
אההההההה...אז למה לא אמרת קודם?../images/Emo8.gif

לא אני לא גרה....אבל כאילו..מי חושב על העיר הזאת בכלל???(עכשיו במחשבה שנייה יש את האפשרות שאולי אחד או כמה מהם גרים שם....:S) עזבוווווווווו הסתבכתייייייי!!!!!!

DesertRose7

New member
אני יודעת!!

זה שומקום! הייתי בהלם שמכל הערים שיש.. דווקא גבעת שמואל! לא שיש לי משהו נגד המרקום הזה! זה ה-מקום הכי טוב בארץ! כולם- תעברו לפה!! ממש שאני הבנתי אורי גר פה! אז אורי ד"ש מכל גב"ש! (חרוז)

h p g i r l

New member
אני-../images/Emo82.gif

חברה שלי השמיע לי את יופי טופי אחלה בחלה, זה היה נשמע לי קצת מוזר בהתחלה אבל אז שמעתי את יצאנו לדרוד ואז גם אחלה בחלה נהיה יפה, ואז התחלתי לשמוע הרבה דורבנים

y a ® d e n a

New member
תורייי../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אני שמעתי אותם בפעם הראשונה שהם היו בשידורי המהפכה עם "הידעת" הם היו חמודים כאלו... הייתי אצל חברה שלי ואז היא השמיעה לי את יופי טופי אחלה בחלה ואהבתי ונזכרתי בהם
אז שכחתי מהם, ואז שמו את הקליפ של "שוב הדיסקו כאן" בערוץ 3 ובכל מיני תוכניות ואז ממש התחלתי לאהוב אותם! בינתיים אין לי את הדיסק אבל אני קונה עוד מעט... :) וזהו

EdEn and NiCkY

New member
גם אני רוצה...

הפעם הראשונה שהתאהבתי בהם זה התכתבתי עם מישהו באיי סי {בחופש הגדול}והוא שלח לי את השיר יצאנו לרקוד שמעתיואמרתי לו שהשיר מאוד מוקר לי אז הוא עושה לי דהה חורשים על זה ברדיו אז התחלתי לאזין וממש נדלקתי והתחלתי לחרוש ואפילו לקרצץ לחברים שלי עם השיר ביצאות פעם אחד פגשנו שני ילדים ביצאיה אחת ושרתי את השיר ואחד מהם עושה לי מה את אוהבת את הדורבנים אני עושה לוכן למה אז הוא עושה לי אני מכיר אותם אני יכול להשיג לך חתימה{בסוף הוא השיג לי את של מה קשור לא משנה גם טוב וטוב מאודד}אבל בכל מקרה הוא אמר לי לשמוע את השיר שוב הדיסקו כאן ובדיוק לשיר יצא הקליפ אז הורדתי את השיר והאזנתי ונגנבתי ובן דוד שלי גם נדלק עליהם ואמר לי לשמוע את השיר יופי טןפי אחלה בחלה האזנתי גם לזה וגם לזה נדלקתי ובסוף אמרתי אני יקנה את הדיסק וקניתי...וזהו.......... חיחי סיפורי סבתא....

למעלה