שירשור-מתי בפעם הראשונה שמעתם את

greeneye

New member
פסטטטטט שקט.

my name is gal.
השאר חשאי. חן! מה קורה? את חברה בדבר הזה של אוהבי מוזיקת הדורבנים?

Drorrrrrr

New member
את הדורבנים שמעתי עם יציאת

"שוב הדיסקו כאן" וכשיצא "יצאנו לרקוד" ידעתי שאת הדיסק הזה אני אקנה.

../images/Emo20.gifרגע רגע רגע...מתי זה היה??../images/Emo20.gif

אה
נו ברור... בהשמעת הבכורה בגלגל"ץ של השיר יצאנו לרקוד...
לקח לי עוד איזה חמש פעמים עד שהפנמתי את השם של הלהקה,ומשם- איטס היסטורי....

raspberry juice

New member
חיחי

בפעם הראשונה שמעתי את הדורבנים עם פקאצה(היי דנה!) ושנאתי אותם...(נא לא לסקול) בפעם השניה ששמעתי אותם בפסטיבל הבירה ממממששששש אהבבבבבתתתייי!!! ו...זהו:)

raspberry juice

New member
מי שמדברת:)

"אני מצלצלת היום"... ח-פ-י-פ:) פקאצה אגב תהנו בהופעה בשישי!!!!!!!!

DesertRose7

New member
אז ככה..

אצלי זה התחיל מלפני 3 שנים אני חושבת.. כששמעתי בפעם הראשונה אתשוב הדיסקו כאן.. הייתי חולה על השיר הזה.. חרשו אותו .. ואז הוא נעלם.. לא ידעתי מאיפה בא ולאן הלך.. ואז.. בחופש הגדול התחילו לחרוש שיר שקוראים לו יצאנו לרקוד.. ובאעמת לא ידעתי של מי זה.. ואז אמרו לי הדורבניםן.. הורדתי את השיר ואז ראיתי שיש עוד שיר שקוראים לו שוב הדיסקו כאן.. ואז ידעתי.. שחזרתי למקום שאליו אני שייכת.. הדורבנים!!! ומאז.. אני כאן! והכל היסטוריה.. וברור שקניתי אתהדיסק! רק 50 שקל...בכלל לא נורא! מה שגם... עכשיו מי שקונה את הדיסק יכול גם לקנות בנוסף חולצה! הכי שווה שיש!

little bony

New member
לי יש חולצה... אפילו דיברתי עליה

אם איתי וזיגו.. איזה חמוודים הם באו אלי ואמרו לי שלהם אין חולצה כזו ושאלו אותי איפה קניתי... חמודים! ואז יוסי בא ואמר שלו יש.. חח היה מצחיק

DesertRose7

New member
מאיפה יש לך????????

גם אני רוצה שהם ישאלו אותי!!! אני חייבת לבוא איתה להופעה!!!!!!!!! מאיפה????? עם הדיסק קנית?

little bony

New member
את יכולה לבוא

אני הולכת ביום שישי:) הם פשוט כאלה נחמדים הם מדברים אם כל מי שבא אליהם.. פשוט הקדמתי בשביל כרטיסים והם היו בחוץ.. ואז הם כזה ראו אותי... הם שאלו אותי מה נשמע וזה.. הם זכרו אותי מהשתי הופעות הקודמות..

DesertRose7

New member
אני יודעת!

לפגוש אותם ככה סתם זה לא בעיה ממש.. או אחרי או לפני! אבל החולצה מאיפה? עם הדיסק?

צמות

New member
../images/Emo73.gif

בפעם הראשונה שמעתי אותם באיזה הופעה שהם עשו בבי"ס שלי תחת השם "אפרו" (הם חידשו כל מיני שירים של שנות ה-70. היה יפהה...
) אבל ממש את "הדורבנים" ראיתי את הקליפ של "שוב הדיסקו כאן" והתאהבתי
. אה..וגם את גיא מזיג (
) ראיתי בפעם הראשונה בהופעה של "מה קשור" (הוא ליווה אותם במערכון אחד).

amc22

New member
אמממממממממ../images/Emo26.gif

אצלי זה סיפור ממש ממש ממש ממש (...) מוזר
נדלקתי על איזה ידיד שלי שהוא מאד אוהב את הדורבנים, ורציתי שיהיה לנו נושאי שיחה מעמיקים יותר אז התחלתי לשמוע אותם. מאז אני לא יכולה להפסיק
ואני שמחה שכך. ואגב, על הידיד הזה אני כבר לא דלוקה

TaKe Me DuDi

New member
פעם ראשונה ששמעתי אותם הייתה באקזיט

התוכנית הכי מדהימה בארץ נידלקתי על השיר הזה יעני על "שוב הדיסקו כאן" לא ידעתי תשם של הלהקה אז כל הזמן ניסיתי לראות תקליפ בכל מני מקומות ו..... קיצר ראיתי את זה פעם ראשונה באקזיט מה אני מורחת אותכם

../images/Emo42.gifפעם ראשונה... מממ..../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

זה היה באיזה שהוא פסטיבל.. הם רק התחילו את הקריירה שלהם
והם שרו שלושה או שני שירים "לא בא לי לשמוע" ועוד שניים שכרגע אני לא זוכרתת
היייה מדהיייים
לא הפסקתי לשיר את השירים האלו אחררר כךךך

ל י מ ו ן

New member
אה!ואי נזכרתי.......ההצטות שלי.....

נכון היה עליהם תכתבה בתרבות מעריב או ב7 לילות או אחד מאלה.? אז קראתי..והכרתי איזה שיר אחד שלהם אבל כזה באופק...לא מוגדר.....ואז הם סיפרו על השיר אלפקה...מגבעת שמואל...ולא הכרתי אותו...ואני חשבתי לתומי אם הם כתבו שיר על אלפקה מגב"ש.....סימן שהם שרוטים-ואני....אוהבת שרוטים!אז אמרתי-טוף נוריד מקאזה.....ואז קניתי תדיסק.....וזהו.:)

DesertRose7

New member
?

או שאת גרה בגב"ש.. או שלא בא לך עליהם? תשובה? שמתם לב שגב"ש זה גם גבעת שמואל וגם גברים בשחור!! זה פשוט ענק!!

למעלה