שירשור ניצנים !

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
שירשור ניצנים !

ואהה היה פשוט שווה ! אינפקציה דפקו הופעה ברמה ! נהניתי מכל רגע שלהם ! רק חבל שהם לא שרו "שוקי" ממש התחשק לי לשמוע אותו חח מקוה שראו אותי בטלויזיה אההההה ואיזה מצחיק היה המאבטח הזה הענק שעמד שם והפסיק פוגואים הוא היה מגניבבבבבבבבבבב הכי איכזב אותי ההופםעה של שייגעצ כי היא הייתה 7 שירים ! פאק ! זה חצי הופעה בגלל שהיהודים (זונות שונא אותם) צריכים להופיע שעתים וחצי במקום שעה וחצי אז הורידו לשייגעצ חצי הופעה ! טוב העיקר בשייגעצ עמדתי בשורה ראשונה על הגדר והיה שווה ! ואז מופע לילה - סינרגיה ! ואי זה בכלל היה מדהים הופמן (הסולן) תמיד בא אלינו ועשה לנו כמו הופעה פרטית כזו כמדתי מאחרי 2 בנות שהוא תמיד התסכל עליהם והתצכופף לשיר אליהן והיה מדהים !

s h e e p i t

New member
ושוב פיספסתי את אינפקציה.

כבר הופעה שניה. החלטתי שאני לא הולכת יותר להופעות שלהם אני במילא לא מגיעה. היה כל כך מעצבן שעה וחצי עד שהגיע אוטובוס שלקח אותנו מהרכבת לחוף ועוד שעה בחזרה הביתה. כל כך לא מאורגנים. בקיצור קקי. למרות שנהנתי משייגעצ והיהודים

dirty boots

New member
מזל שמצאתי את הבמה,

בסופו של דבר. האוטובוסים לתחנת רכבת ממש עיצבנו אותי, הלכו לי הרגליים והגב וזה נורא מעצבן לרוץ לאוטובוס כשלידו מתאגדים כל פעם מחדש 50 אנשים.

itoosh2

New member
וואי!

נשמע כמו כזה כיף! אני רוצה להיות שם

Skicker

New member
פיספסתי את השידור

כזה מעצבן אגב רציתי לדעת במופע שקיעה ובמופע לילה מפוצץ כמו במופע המרכזי או פחות בבמה?

itoosh2

New member
מישהו שהיה שם או ראה יכול...

לכתוב את הפלייליסט שהיה? או לפחות לכתוב עם הם עשו את בקבוק עלי?

dsol

New member
פלייליסט

ממה שאני זוכר ~_~ (לא לפי הסדר) בקבוק עלי אלטעזאכן סרט של סקס פתח תקווה מסעדות דגים זה עושה לי שמח אם הדרך היום שלנו עין הנמר שק"ם זה היה ביתי פולנים מה לאכול אציטון נראה לי זה הכול הופעה ארוכה !

itoosh2

New member
../images/Emo2.gif

אני לא מאמין שפספתי את זה! אני קופץ עכשיו מהחלון! אני לא יכול לחיות אם זה שפספסתי הופעה כזאת!!!!

gold ayelet

New member
מההההההה

היה שיר אחד שממ שמי הזה שר שיר דפוק כזה שאפחד לא הכיר איך קוראים לו? מזה שק"ם ומזה פולנים?

בהחלט שיר דפוק../images/Emo3.gif

זה מין שיר אהבה,וזה לא ממש מתאים לאינפקציה
זה היום שלנו

GoTHiK

New member
?!?ממהמה?!

היום שלנו שיר מדהים!! כל השירים מטורפים!

dsol

New member
היה !

הם עשו סולו רצחני של שק"ם רק לא אמרו את ה 5 מילים שיש בשיר ~_~ אבל בהחלט היה שק"ם

למעלה