שירשור ניצנים !

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

gold ayelet

New member
שיט שכחתי.....

אני רוצה לראות את השידורים החוזרים גם של אינפקציה וגם של אביב גפן כדי להקליט (לראות אם שמעו שצרחנו אביב ההומו) אז מי שיודע מתי.... או מישהו שיכול איכשהו להעלות את ההופעות לפה

Sheygets16

New member
ככה,

ההופעה של אביב גפן לא הועברה בשידור חי, רק הוהפעות שקיעה. וגם אני מחכה לשידורים החוזרים ;[ אני מניחה שאחרי ניצנים יתחילו במרתונים. למרות ש-24 חוסכים בשידורים נוספים.

כל הזמן עמדו מולי שומרים ענקיים

והסתירו לי

yoseflotz

New member
חלק מהשירים:../images/Emo112.gif

בין השירים היו: ורד ככה מפנקים מסעדות דגים זה עושה לי שמח סרט של סקס עין הנמר לא היה זיתים עלטזאכן קיפוד קרח[קטע אינסטרומנלי{אם ככה רושמים
}] הייתה הופעה ענקית, למרות שבסך הכל ראיתי את זה בטלויזיה

gold ayelet

New member
קיפוד קרח.. זה השיר שהוא..

אומר שהמתופף דפוק והבסיסט דפוק והוא הזמר הכי טוב בעולם? אם לא אז איך קוראים לשיר<? או שהוא המצי את זה באותו רגע?

yoseflotz

New member
אבל..../images/Emo112.gif

נו המנחה הדביל של ערוץ 24 אמר משהו על ורד ועל ככה מפנקים.. ככה שהסקתי שהם שרו גם אותם
טוב לא משנה. ראיתי רק שלשות-רבעי מההופעה ככה שלא הייתי בטוח...

המקטרג

New member
../images/Emo13.gif

"ורד מטיילת כל היום על הגגות, חושבת על איזה אוטו כדאי לה לנחות" מת על השורה הזו...

Danihell1

New member
הכי טוב שם זה..

"כי תמיד יהיה אפשר את הגוף לחבר בחוט תפירה לפרצוף" :]

זאת לא השורה המקורית

בהופעות הם שרים "וכולם רוצים את ורד לראות[?] וכולם רוצים לבעוט לה בראש" הם עדיין שרים את זה? כי הרבה זמן לא שמעתי את ורד בהופעה.

dirty boots

New member
היה פשוט מעולה ../images/Emo13.gif

נהניתי ממש מאינפקציה והיהודים, שבשיליהם עקרונית באתי, כי אני לא סובל במיוחד את סינרגיה, אבל שייגעצ עשו את ערוץ הילדים שזה נחמד
עקרונית חוץ מכמה חסרונות של הפסטיבל (יחצ"ון מוגזם, עניין השני אוטובוסים לתחנה, השירים המיותרים ברחבת ריקודים וה3 במות), היה מעולה. נראה איך יהיה ב21.

הם לא עשו ככה מפנקים../images/Emo10.gif

אבל הם עשו פולניםםםםםםם
היה שווה ביותר, הכי הרג אותי המאבטח שמשך לעידן בשעיר XXXDDDDDD היה הופעה מעולה! ניר טרטר המלך!

RESTO

New member
היה ממש אחלה!!!

ד"א אני שומע את אינפקציה כבר מעל לשנה וחצי! אבל זו היתה ההופעה הראשונה שלי..

למעלה