שירשור ניצנים !

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך
גיא שמי בעצמו אמר שזה קיפוד

ואני גם מזהה זה כזה ענק

Slim Jim

New member
מי המטומטם שלא יכול להבחין ביניהם?

הם בכלל לא דומים!

אינפקציה../images/Emo99.gif

הלכתי בשבילהם לניצנים בעיקרון והכי נהניתי מהם
שיהודים סבלתי בסינרגיה עמדתי ממש רחוק אז לא נחשב הדבר היחיד מכל הכפר שעשה לי טוב זה אינפקציה.
היה מעולה.

Danihell1

New member
אינפקציה היה טוווב

אבל קצר מדי. רוב השירים מהדיסק החדש, אבל היה חסר לי "שלי" ובכלל, עוד שירים מ"ככה מפנקים". טוב, לא הופעה מלאה, אז אין מה לעשות. בכל מקרה, היה מגניב.

ganziboy

New member
מישהו יודע איפה אפשר למצוא הקלטה?

היי האם מישהו יודע אם יש הקלטה של ההופעה של ניצנים באימיול, או איפהשהו? איך פיספסתי.... תודה מראש לעונים הנחמדים יונתן

../images/Emo54.gifלא נראה לי שמישהו הקליט

את ההופעה חוץ מעובדי הכפר שבטח הקליטו כדי להוציא כמו כל שנה את הדיסק DVD

gold ayelet

New member
חזרתי מניצנים!!!!!

טוב ככה אחרי יומיים בניצנים ושינה ארוכה אני כותבת לכם את חוויותי (טוב רק מאינפקציה כי זה מה שמעניין אותכם בטח... היה שווווווווווה היהה כיףףףףף אני שונאת היהודים ורק באינפקציה נהניתי וגם בשייגעצ.. אהה! מי ששם לב בטלויזיה -עשו לאינפקציה במה אחרת מול הים ולא היה מקום להרבה אנשים וזה היה חרא אבל לא נורא עמדתי דיי קרוב.... קיצור בשיר בקבוק עליי כל הקהל זרק על יוני טרטר בקבוקים והיה מצחיק והוא גם זרק עלינוו אח"כ ילדים שם הכינו שלט "גם אני גר בםתח תקוה" ואז הוא שר את פ"ת ובגלל שגם אני מפ"ת התחלנו לעשות מוראל לפ"ת יאאאאאאא איזה כיף... קיצור מסתבר שאני היחידה שמכיר האת המילים של מה לאכול@!! כי אפחד מהקהל לא שרררררר רק אני וחברה שלי??!? מי שששמע אותי זאת הייתי אני חחחח נראה לי שהכרתי את רוב השירים והיה אחלה הופעה רק חבל שהוא לא שר את השירים הישנים: טמפון עם דם זכוכיות ככה מפנקים וכ'ו.. עכשיו תקשיבו.... היתי שם יומיים ובבוקר הלכנו לישון ביישוב ניצן .. קיצר...מתישהון עברנו דרך גדר תייל וקצת "מעדתי" והתייל נתקע לי בעצם הזאת שמאחורה ברגל...וזה כואבבבבבב
קיצור כלל היום צלעתי.... אבל באינפקציה קפצתיייייי למרות שכאב לי והיה קטע שקפצתי וכמעט נפלתי אחורה קיצור זאת שתפסתי לה בתיק אם את מםפה סליחה.... אם את לא מפה אז לא...
*******היה איזה שיר שבסוף יוני טרטר תקע גרעפססססס איזה צחוקים! אההה ובסוף ההופעה בגלל שהבמה היהת ממש על החוף אז אפשר היה ללכת אליהים אז ראיתי שיוני חתם להרבה אנשים... בטח כמה מכאן... וגם הצטלמתי איתו@@ והוא הצטלם עם הרבה אנשים איזה חמוד! אז אני יעלה תתמונה לא עכשיו זהו הולכת ללמוד מתמטיקה מחר בגרות שיט...

gold ayelet

New member
אההה אופס... ידעתי שמשהו נשמע

לא טוב... חח טעות שלי.. ניר טרטר!

קמתי מהשינה שלי לאחר ניצנים....

אוקיי....אינפקציה... אני הייתי עם הדר...והיא נהנתה מאוד, אבל אני לא נהניתי...לא הצלחתי להתחבר.. וכל שנייה פוגו (אני אוהב פוגואים אבל הפעם באמת הגזימו) וסתם לא התחברתי לאינפקציה בגרוש. על גבול הגרוע... זהו
ד"א מן הסתם מה שהרס לי זה הקהל. לכל אחד אכפת מעצמו והוא יעשה הכל להגיע כמה שיותר קדימה וזה ביאס אותי- ולאו דווקא דברים שעשו לי..אלא סתם הסביבה.

למעלה