שירשור נצל"ש בגלל..|זבנג|

אווה15

New member
למה ../images/Emo58.gif ?

סאנגו כל הזמן קוראת למירוקו "הושי סאמה"...? (houshi sama) ובכלל... מה זה אומר? כל ה"צ'אן" וה"סאמה" האלה בסוף כל שם?

איררון

New member
זה כינויים!

סאנגו קוראת לו ככה משום שזה כינויי שאומר: "אדוני הנזיר". הצ'אן והסאמה הם: צ'אן הוא כינויי חיבה למישהו או שאומרים את זה למישהו קטן וסאמה זה לגברת או אדון.

ketty the sheep

New member
סאמה = אדון,

צ'אן= תוספת של חיבה לילד, או למישהי קרובה אליך (בעקרון, יש הרבה תוספות כאלו בשפה היפנית, שבאות עם המעמד היחסי שלך כלפי האדם שאתה מדבר איתו).

ketty the sheep

New member
נכון :)

כי סאמה זה לשני המינים (כלומר, אדם מכובד באופן כללי, לא רק אדון).

Aquara

New member
מילון קטנטן

סמה= אדון או גברת צ'אן= כינוי חיבה או כינוי למישהו צעיר הושי= נזיר (אדון נזיר= הושי סמה) דאננה= אדון (ככה האצ'י קורא למירוקו, Danna) וכאן נגמרים הכינויים :)

אממ בואו נראה...

צ'אן זה כינוי חיבה או למישהוא קטן ממך (ילדים קטנים וכולי...) ומשומש הרבה על בנות צעירות נין גם להשתמש על חיות מחמד וכולי או כל דבר שהוא חמוד ופלאפי ^^; (מלשון קרו צ'אן-סאקורה או נאקו צ'אן וכולי) וסאמה זה הכינוי שמביעה הכי הרבה כבוד למישהוא מכובד או או פשוט מישהוא שנימצא מעליך... משומש גם בהקשר לאלוהים (קאמי סאמה)

Aquara

New member
עיצבתי לוגו של קירארה בצייר

בצייר!|סהדגש| זה לקח לי שלוש שעות בערך, אבל סיימתי :) הלוגו הראשון שלי. אם יש לכם הצעות לשיפור- בבקשה!

PakoLina

New member
יפה!!

זה ממש יפה יחסית לדבר *אהמ*פרימיטיבי*אהמ* כמו צייר!! טוב יחסית לפוטושופ.. אבל זה ממש ממש יפה ומושקע!

Aquara

New member
תודה :)

לקח לי המון זמן לצייר את הKirara, לנדב את החתול, ו"לקשט אותו"... אנ'לוידעת איך משתמשים בפוטו שופ, לצערי. אני מתה על
קירארה
.

NOYMAN12

New member
זה לא פיר

אתמול השאירו אותי במתח שקגומה ראתה את קיקיו !!!! איך שרדתי יום שלם .... איך אני מחכה לפרק !!! איזה מעפן הסיום החדש ... יותר יפה הקודם עם קגומה ....

למעלה