שירשור נצל"ש בגלל..|זבנג|

I LOVE LEN

New member
בן כמה אינוישה?../images/Emo121.gif

מישהו יודע אולי בן כמה אינוישה??? הוא בגיל של קאגומה או של קאדה או שאולי חצי שדים בכלל לא מתבגרים? מישהו יכול לעזור לי?

נראה לי שבגיל של קגומה.....

כאילו בכישוף הוא לא התבגר בכלל..... הוא היה מת, וקגומה החזירה אותו לחיים. ואם שדים לא היו מתבגרים אז אינוישה היה רק תינוק ולא יהו שדים בוגרים.... חשבת על זה?

הוא לא היה מת

!כשקיקיו פגעה בו בחץ הקסום הוא נפל לתרדמת- ישן. וייתכן שבגלל הקסם הוא לא השתנה כלל מאותו הרגע, וקאגומה החזירה אותו כשהוציעה את החץ, ולכו תדעו, אולי כי הוא חצי שד הוא חי חיים ארוכים יותר??

Buyo H

New member
דבר ראשון - הוא לא מת

ואם הוא לא מתבגר, זה לא אומר שהגיל שלו לא משתנה.. נגיד שהוא נולד בשנת 200 (סתם שנה
) והפקצה שיחררה אותו מהעץ בשנת 700 (ואני מתכוונת לשנים בעולם של אינויאשה), אז הוא אולי לא התבגר, אבל הגיל שלו לא נשאר קבוע.. ובגלל זה הוא לא יכול להיות בגיל של הפקצה.

אני לא בטוח....

יש פרק אחד שקאגומה מדברת אל עצמה ואומרת שמאז שהיה קטן הוא בן 50 שנה או משהו כזה :) אני לא ממש בטוח.

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifמממ

לא הגיוני שהם לא מתבגרים כי הייתה לו ילדות וכל זה... אני חושבת שהחץ של קיקיו הקפיא אותו בגיל 16-19 משו כזה...

בעיקרון, הוא מעל חמישים.

השאלה היא אם הוא מתבגר יותר לאט מבני-אדם, או כמו בן-אדם רגיל. לדעתי, אינויאשה צריך להיות בין 17 ל-19, משהו כזהX_X

GalBatz

New member
אהמ, בערך 200.

אומרים את זה בסרט השלישי.
ושדים כן מתבגרים, אבל כשהם מגיעים לצורה הבוגרת שלהם הם נשארים בה הרבה מאוד זמן ומזדקנים נורא לאט. (אני חושבת. לא אמרו את זה אף פעם, אבל זאת ההשערה שלי.
)

inulove

New member
שאלה..

איך קוראים שיר החדש בסוף פרק באינויאשה?
ותגידו לי... מאיפה לעזעזל התמונה הזאתי?!~ מאיזה סרט?! מאיזה פרק?! וגם מה הם עשו שם:/ http://forumsgallery.tapuz.co.il/ForumsGallery/galleryimages/1240_2703200538838.jpg

למעלה