שירשור פרטים לגמד ענק

Fay Wood

New member
אוקי ג'יין אני ממש ממש ממש מצטערת..

אני הגמדה המפגרת שלך ואני אגיד לך למה אני לא עושה כלום- יש לי עבודת חקר ע-נ-ק-י-ת בהיסטוריה ואני ממש עוד לא סיימתי אותה, אני צריכה להגיש אותה מחר?... אז ככה שעד יום חמישי את יכולה לצפות למתנה ממש ממש נחמדה
ואני ממש ממש ממש ממש מצטערת.... הייתי אומרת לדחות את הגמד ענק לפסח אבל כבר התחילו
סורייי.....

J e i n

New member
אה, אם זה עבודה אז לא נורא...

בהצלחה בעבודה! וד"א, כשאת כותבת לי בתור גמד היית אמורה לכתוב לא בכינוי הרגיל שלך אלא לעשות עוד משתמש ולכתוב לי בעילום שם ורק בסוף המשחק לגלות מי את... טוב, לא נורא

Fay Wood

New member
אני יודעת אבל כבר ראיתי את הודעה

שאמרתי שחיכית מלא זמן ונכנסתי ללחץ.... סורי... אני עובדת על משהו נחמד

פינל

New member
אני צריכה עוד פרטים!!

אני לא מגלה למי אני גמדה (וחבל שהיו כאן כמה שאמרו... כל הענין זה שלא יודעים מי שלח, ןכמובן לקבל...) אבל אני צריכה לדעת עוד על הענק שלי, אז שכל אחד ירשום דברים שצריך לדעת עליו כדי שנוכל לתת לו הממ... מה שניתן... אני אוהבת תמונות של אינויאשה, בעיקר קבוצתיות, ודברים יפים וחמודים! נ.ב ראיתי שהרבה אוהבת פיות אז... זה במיוחד בשבילכם!

PakoLina!!!

היי!! כאן הגמדה שלך! וגומה בקשר לשם שלי... זה פשוט קצת התבלבל... הנה תמונה חמודה במיוחד בשבילך!! תשני את העולם!!...

פרטימטים../images/Emo13.gif

היי,הילה זאת אני סדרת הטלוויזיה האהובה אלי (שהיא במקרהאינויאשה): אינויאשה ושידור חופשי אני אוהבת:את אינויאשה אני בת:נכון שאני בת...סתם אני בת 13.5 אני גרה ב:בבית התחביבים שלי הם:אינויאשה ומכבי תל אביב בכדורסל (תקחו את זה ללב)

לנועה החמודה!

הנה הגירסא האמיתית של כיפה אדומה: החתול של קאגומה הוביל אמר לה ללכת לבקר את אינויאשה שהיה פצוע (בידי קיקיו) בעידן הפיאודלי (או איך שלא קוראים לעידן הזה של אינו) ובמקום סל עם עוגיות היא החליטה להביא משהו יתר אפקטיבי איתה: אבן 4 הנשמות.

המשך הסיפור

בדרך היא פגשה את נאראקו הבבון (מה לעשות, לא היה להם תקציב לזאב. אבל אם הם יחליטו סוף סוף להביא ארצה את הסרטים של אינויאשה הם ירוויחו הרבה ואז הם יוכלו לקנות לנאראקו איזה תחפושת שהם ירצו).

המשך

הם נפגשו ובלה בלה פיטפטו והקימו את אגודת "שונאי קיקיו". ואז הוא אמר לה ללכת בדרך הארוכה בתואנה שיש שם שברים מאבן 4 הנשמות.

המשך

בעצמו הוא הלך וטרף את אינויאשה (היה לו קצת לא נוח להוריד אותו מהעץ ולבלוע אותו עם החץ בתוכו אבל בסוף הוא הסתדר), שדרך אגב היה בן אדם באותו רגע (זה היה ליל ירח מלא, אז הוא הופך לבן אדם, כן?)

ואז

קאגומה הגיעה. היא, לעומת כיפה אדומה, לא קשת קליטה וישר קלטה שאין ממש הרבה דימיון בין נאראקו לאינויאשה. אבל היא ראתה תולעת וצרחה, ובזמן שהיא הייתה עסוקה בצרחות וצווחות נאראקו טרף אותה. אי שם ביער סאנגו ומירוקו היו עסוקים ב*אהמ אהמ*...משהו.. (ושיפו היה עסוק בלתהות מה לעזאזל הם עושים..)

בכל אופן

הם שמעו את הצרחות, והתעצבנו על ההפרעה, אז הלכו לברר מה קורה שם. כשהם הגיעו הם הרגו את נאראקו שנימנם אחרי הארוחה (שהייתה כשרה לפסח כמובן!). כשהם חילצו מהבטן של נאראקו את האינויאשה וקאגומה, אינו קצת התעצבן (ההסבר בתמונה), אבל לבסוף סלח להם וכך כולם חיו להם באושר ועושר עד עצם היום הזה! -סוף- אני מקווה שאהבת נועה

BaBy AnImE

New member
אהבתי ^^-

יאאא איזה גמדה חמודה יש לי ^^ כשייגמר המשחק אני אתן לך... אה... אם... חיבוק ^^

למעלה