שירשור פרטים לגמד ענק

פינל

New member
גם לי לא...

אבל בטח יש סיבה טובה... (אני מאוד מקווה בשביל הגמד שלי!...)

אני בעצמי לא יכולה לשלוח...

כי הילדה הזאת לא כותבת פה בכלל!

Freaky Angel

New member
Meow \/ \/

שמי: ריין צ'אן (טלי). הסדרה הכי אהובה עליי בטלויזיה: אינויאשה, 12 הממלכות. אני אוהבת: אמממ..... את אינויאשה P= וגלידת שוקולד עם פצפוצי שוקולד~! ואת חבר שלי ^^" (כמעט שכחתי אותו טיהי...^^") אה ומוזיקת רוק ומטאל :) וכמובן גם שירי אנימה למיניהם. אני בת: ממפף 17 וחצי =\ גיל מכוער. (לא אוהבת את המספר 17 ><"||) אני גרה ב: ממממ... מרכז... P= התחביבים שלי הם: לראות אנימה, לכתוב שירים, לשמוע מוזיקה, להיות עם חברים ולישון :) וזהו =X

Fay Wood

New member
ג'יין... קבלי!!

סורי על האיכות.... סרקתי אצל חברה שלי... :\ חיחי שיתתתתתתתת' זה יותר מ=250 ק"ב!!! חרא....

Fay Wood

New member
טוב אז לבינתיים... ../images/Emo13.gif

עד שאני אצליח להקטין את הברכה... :\ קבלי!!!!!!!!!! הייתי צריכה לבחור במיוחד בישבילך תמונה מכל ה-348385738927598 תמונות שיש לי!!! אנימציה מהממת של אוונסנס.... העיניים של איימי....
** סתם שתדעו- סיימתי את העבודה בהיסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט צריכה להקליד הכל... :\ כדי לי להתחיל.... חיחי....

Fay Wood

New member
נעבור לפיות....

גם מכאן הייתי צריכה לבחור מתוך 17484860823787 תמונות.... חולה על התמונה הזאת...

Fay Wood

New member
GREEN DAY!!!!!!!!!!! אההההההההההה!!

תודהההההההההההההה!!!!!!!!!!!! יהההההההה איזה פשושייייייםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עדיין צורחת מאושר ואח שלי מסתכל עליי כאילו נפלתי מהשמיים... :\ תודהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! איזה חמודייייייםםםםם!!!!!!!!! בילי ג'ו.... *מזילה ריר....*
אני מבינה את עצמי... הכי חשוב....

לפינל!

אני מצטער שלא כתבתי לך, פשוט לא היה לי זמן להיות על המחשב.. אז סורי! הנה כמה תמונות.. קודם כל תגדילי..

עוד..

את יכולה לספר לי מה את אוהבת? דברים שאפשר לשים בתמונות.. נגיד.. פיות, תמונות אנימה, כלבים.. בקיצר יותר לפרט ממה שכתבת למעלה.

למעלה