שירשור פרק יומי..?

blck angel1

New member
פרק מדהים!

אני מגיבה עכשיו למרות שלא ראיתי כי אני לא אוכל להגיב. T.T

sol44

New member
מה זה שירשור הפרק היומי?........./images/Emo35.gif|

מה זה שירשור פרק יומי
מה צריך לעשות

צריך

לקפוץ בחבל מאה פעם תוך אמירת שם של דמות מהסדרה כל עשר קפיצות. ואז להסתובב במקום דקה שלמה או עד שיש כאב ראש. בסוף להדליק טלוויה על ערוץ הילדים (אם כבר ככה אז זה בסדר) ולחכות שהפרק היומי יתחיל.
...........או שפשוט לכתוב בשרשור הפרק היומי דברים על הפרק. איכשהו יש בפורום מסורת של פתיחת השרשור שעה לפני הזמן

Stinki Winki

New member
חחחח זה עוד כלום../images/Emo3.gif

בטלנובלה בע"מ הם פותחים את השרשורים ב-12 בצהריים!

Fay Wood

New member
חחחח השעות של פתיחת השרשור נהיות

מוקדמות יותר ויותר...
חחחחחח... טוב אז היוםם.. חסר לאינויאשה אם הוא לא הולך לעידן של קגומה כדי להחזיר אותה...

Hadassmn

New member
השרשור היומי

הפרק התחיל כבר השרשור נפתח בפורום ששסבא של קגומה אומר מה האווירה הזו שרשרו

Buyo H

New member
הפקצה לא נחמדה אל סותה;;><

סבא שלה כל כך מצחיקXD הוא ממציא מחלותXD זה כל כך מעצבן שהפקצה אומרת שאינויאשה החבר שלה...~_~ הפקצה אומרת שאינויאשה קנאי, אבל שתסתכל על עצמה קודם
אינויאשה כל כך חמודXD^_^ אינויאשה מחקה את הפקצה כל כך טוב^_^ "יהיו לך חיים ארוכים והרבה ילדים"XD מירוקו כל כך מצחיקXD הציורים של שיפו! חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן!XD מה הפקצה אומרת לו אסווארי מתוך שינה?!>< אינויאשה כל כך חמוד^^ הוא מתנצל על השעוןXD אבל במקומו גם אני לא הייתי מתנצלת.. גם הפקצה לא היתה בסדר, אז למה כל הזמן מאשימים רק את אינויאשה?oO כבר הרבה זמן לא ראו את קאדה (זקנה שמנה
), ואני לא שמחה שהראו אותה שוב.. מחר קאגורה!!!!!!! קאגורה! קאגורהההה^___^ ייאיD=

Fay Wood

New member
דיי להגיד שהיא פקאצה!!!!!!

היא לא פקאצה!!!!!!!!! הגדרה לפקאצה: 1. נעלי שפיצים עם עקב בקושי כדי להרוג את הג'וקים בפינות (לקגומה אין את זה!!!!) 2. ורוד, ורוד, והרבההה ורוד מרקר!!!!!! 3. אם הורוד בכביסה תמיד יש את הצהוב מרקר, הירוק מרקר וכו' 3. מכנסיים כל כך נמוכות עד שעוד שנייה רואים להן את ה*** (צונזר) 4. נטייה מוגזמת לרכל ולהרוס לאנשים אחרים את החיים
מכיוון שקגומה היא לא שום דבר מהדברים הנ"ל- היא לא פקאצה!!!!!!

למעלה