שירשור פרק יומי..?

keshush

New member
../images/Emo7.gifאני פספסתי אותו!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif

הייתי במיון עם שכנה שלי משהו יכול לספר לי בפרטי פרטים מה היה לא לפספס אף חיוך פלייייייייייז

keshush

New member
../images/Emo7.gifלא ראיתי אותו!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif

הייתי עם שכנה שלי במיון
מישהו יכול לספר לי בבקשה מה היה בפרטי פרטים פלייייייייייייייייייז

HAN2005

New member
אוקיי אני יכתוב

קאגומה עוד כועסת על אינו" ואפילו צעקה על אחיה שרצה את החרדל שהם אכלו. אינויאשה לא רוצה ללכת להביא את קאגומה, הוא מחקה את קאגומה,"אני לא רוצה לראות אותך ביי", ואז קאדה אומרת "אינויאשה..... החיקוי גרוע" מירקו אומר שכדאי לעזוב אותו כי הוא ביישן. הם עוזבים אותו (הם רק מציצים מהצד) בזמן שהוא הולך לעולם של קאגומה. הוא חוזר כי הוא עדיין מתבייש ואח של קאגומה אמר שהיא עצבנית. שיפו לוקח את אינוישה לקאדה- ומראה לה תמונות של אינויאשה כאילו כלב וקאגומה כיאלו חתולה והזאב (אינויאשה אמר לו לא להגיד שזה הוא מי רוצה להחזיר את קאגומה ולעשות כאילו זה סתם חבר של שיפו). קאדה אומרת שהכלב צריך לבקש סליחה. ואז אינו' קופץ וצועק למה, וקאדה אומרת מה אכפת לך אני בכלל מדברת על הכלב חבר של שיפו. אינויאשה עוד פעם הולך לעולם של קאגומה, ואז שהוא מגיע לחדר הוא שומע את קאגומה אומרת מתוך שינה: קאגומה-- "אינויאשה" אינויאשה-"היא חולמת עלי" קאגומה-- "שב" אינויאשה-"על מה היא חולמת הילדה הזאת" (על הריצפה). השעון המעורר של קאגומה מצלצל אינויאשה נבהל ולוקח את השעון איתו. קאגומה מתקלחת ומבינה שזה היה אשמתה שהיא הייתה בצד של הזאב מתי שאינויאשה סיכן את חייו בשבילה. היא חוזרת לעולם של אינויאשה והיא רואה את אינויאשה היא הולכת אליו והוא אומר,"אני מצתער." היא אומרת "באמת" אינויאשה מראה לה את השעון ואמר "הוא נשבר בדרך" (או משהו) קאגומה מבינה "אתה אמרת כרגע שאתה מצתער על השעון..." קאגומה מתחילה להתעצבן וכולם יוצאים מהשיחים ומרגיעים אותה. "אינויאשה הלך לעולם שלך פעמיים והוא ישב ליד הבהר שעות." וז אינו חושב ואומר.. "רק רגע איך אתם יודעים.." ואז אינויאשה רודף אחריהם. ומירוקו אומר: תזהר אני ישאב אותך. אינויאשה קופץ והופך לשד שלם (סתם סתם) הוא צועק רוצה להלחם איתי וקופץ.

keshush

New member
תודה, תודה, תודה../images/Emo24.gif

תודה רבה, באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!

keshush

New member
אבל רגע-

למעלה כתבו משהוא על החברות של קגומה מה זה היה???

L 0 L

New member
חח פרק קורעע../images/Emo6.gif

ממה התפקעתי מצחוק כול שניה מאינויאשה שמחכה את קגומה XDDD ומירקו רודף שמלות
ואיך שהיא עושה לו שב מתוך שינה
והכי מצחיק הציורים של שיפו
הכלב שמאוהב בחתולה
וגם הסוף עם השעון מעורר היה מצחיק

למעלה