שירשור פרק יומי..?

פרק שווה!

היא חלמה עליו, ואמרה לו לשבת מותך שנה.... קורע! איך שהוא קינא לה... איך שמירוקו "קרא" את העתיד לבנות..... ואיך סאנגו הסתכלה עליו.... וכשהם ריגלו אחרי אינויאשה.... והציורים של שיפו.... מתנצל על השעון..... חחחחחח ממציא מחולות "סנדרום התיירים" חחחח.... איך שהחברות שלה אמרו כן במקומה... הוג'ו... אתה לא מבין כלום..... אבל הן עזרו לה להבין שהיא אוהבת את אינו! אין *מצה מצה* בעתיד הקרוב! ואיך שימרוקו איים על אינו בסוף עם הקאזאנה, והוא שאל "אז אתה רוצה להילחם, הא?!!!!" "אל תדאגי, הוא שמח שחזרת" פרק מציון! כשר למהדרין! משרד השפיות מודיע: אינויאשה מזיק לשפיות, כי בישיים בכמות גורמים להתמכרות!

עוריט

New member
פרק שווה!

יאי היה פרק שווה לגמרי! חחחח איך אינויאשה רדף אחרי סאנגו מירוקו ושיפו בסוף הפרקXD קורע! "אתה לא מחקה את קגומה טוב" חחחחח

BaBy AnImE

New member
גם אני לא נחמדה לאחים שלי... >.>;;

אבל במקרה שלי זה הדדי

Fay Wood

New member
יווווו איזה קורע!!!!

אינויאשה... אוסווארי! חחחחחח!!!!!! ענק... זוג מפגרים... חחחחחחחח פרק הבא יהיה ענק!!!!!!!!!!! נאראקו הבן זונה הזההההה!!!! הוא לא יודע לעשות כלום חוץ מלהרוג ולסכסך?!?!

איזה פרק!!!!!!!!!

מצחיק לאללה!!! כולם שם היו מצחיקים!!! והחברות של קאגומה... הם נידחפות!!!! הסוף היה הכי מצחיק שהם ברחו מאינויאשה!!! חעחעחעחחע

פולי3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היה פרק מעולה !! אינויאשה כ"כ פשוש, ארג. איך הוא אוהב אותה !!!!! מצחיק שהוא נפל מהגדר, בהתחלה XD בכלל, היה פרק פשוט מצחיק.

Mrs Love

New member
איזה פרק../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif|כבף|../images/Emo119.gif

קגומה *תוך כדי שינה*: אינויאשה... אינויאשה: היא חולמת עלי... קגומה *מסתובבת לצד השני*: אוסווארי *אינויאשה נופל* XDDDDDD מירוקו: יהיו לך חיים מאודרים והרבה ילדים הילדה: באמת
מירוקו: רוצה לעשות לי ילד
עוד ילדה: גם לי הוא אמר את זה מירוקו: אני אומר את זה רק לילדות יפות *הבנות מסמיקות וצוחקות* XDDD פרק ממש ממש יפה

איזה מצחיק חחח../images/Emo6.gif

איך שיפו סיפר לקאדה את הסיפור עם הכלב והחתול חחח
צחקתי מכל רגע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

NOYMAN12

New member
נכון !!!!

פרק ענק !! איך שקאגומה אמרה לו לשבת מתוךשינה ואיך שהוא נפל מהגדר !!! חחחח פרק מצחיק כזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אינויאשה המאמי !!!!!!!!!!!!!!!!

shukyyy

New member
ווואי!!! חייב להוריד oX

היה פרק שולט!!!! אהם...*קאגומה חולמת*: "אינויאשה" אינויאשה: "היא חולמת עלי?" *קאגומה חולמת*: "שב!" אינויאשה: "קשווו!!! (לעזאזל!!!)"

Stinki Winki

New member
אוי פרק חמודי ביותר../images/Emo9.gif

אני אוהבת ת'פרקים שמתייחסים ליחסים בין אינו' לקגומה... חח אפחד מהם לא מוותר והם מתוקים
החברות של קגומה דורשות כאפה><. הייתי בטוחה שהיא תתעורר ותראה אותו... או שהוא ייכנס לה בזמן שהיא מתקלחת
שיפו כזה חמודי^____^ חחחח מירוקו הרג אותיXD

ממש נהנהתי

חחח פרק ממש יפה איך ששיפו סיפר את הסיפור עם הכלב והחתול הוא אמר: פעם היה כלב וחתול שמאוהבים ואינויאשה אמר הכלב זה לא אני חחח
אינויאשה לא רק תוכנית מצחיקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

J e i n

New member
היה פרק מאוד חמוד!

הפרק הראשון שעוסק רק ביחסים ביניהם בלבד (אולי לא הראשון.. לא יודעת, בכל אופן הראשון מאז פרק 17, ממנו התחלתי לראות). אני רוצה עוד כאלה!!!!! כל כך מאכזב שאינו וקאגומה לא יתנשקו בסידרה!

למעלה