שירשור פרק 24 - ממשיכים בקוסטה ריקה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שירשור פרק 24 - ממשיכים בקוסטה ריקה

בינתיים זה נראה פרק מעניין

ny22

New member
מנהל
כמה דברים בעיתיים על ההתחלה

לפי מה שהבנתי מויקיפדיה - ספר הג'ונגל מדבר בכלל על הג'ונגלים בהודו

ומלך האריות, אפילו שזה קצת מזכיר הגשר, מתרחש ביבשת אפריקה
(הלוואי שהם עוד יגיעו לשם).

עצוב לי היחס הזה לבע"ח. אני מבין את הרתיעה של המתמודדים, אבל בהפקה היו צריכים לחשוב על משימה יותר מתאימה שלא תגרור כזה יחס...

אני מקווה שלא נגרם שום נזק לחיות במהלך המשימה...

ny22

New member
מנהל
מסכן האיש שבחליפת הדוב...

(בטח מה זה חם לו...)

ניקה22

New member
שמחה לראות את רז ואלכסה במקומות האחרונים

לשם שינוי. שמחה פחות שטום ואוריאל מקום אחרון

כל הכבוד לוובה ואלה. הם היחידים שעברו את המשימה הזאת כמו גדולים ובלי לקטר (למרות ששני הרגה אותי מצחוק...)
אני מבינה פוביות מחרקים וזוחלים אבל אין ספק שהכל פסיכולוגי. וובה ואלה הוכיחו את זה כשתקתקו את המשימה.

hodir

New member
משתמע מדבריו של אוריאל שאלכסה, "מלכת הכיתה", הציעה חרם על

יוכי ולינור.. או בשפה של המשחק- שכולם ישימו להן עצור.
דוחה.

ככ שמחה שהם אחרונים
ככ עצובה שזה ישתנה

קובי כבר דיבר על בריתות שהמתמודדים עושים ביניהם

חוץ מזה, למה שהן לא תקבלנה פרסה? בשלב הזה במרוץ הפרסה ליגיטימית לכל זוג [חוץ מוובה ואלה אולי, שזה כבר באמת נהיה מביך]

hodir

New member
יש הבדל בין בריתות או קשר טבעי שנוצר לעומת "אני אעשה עליה

חרם ואדאג שהיא תעוף מהמשחק".
מי את בכלל?

על חרמות והדחות

אני לא באמת יודע מה השיקול של הזוגות להצביע לזוג כזה או אחר.
על פניו יש 3 סיבות עיקריות:
אסטרטגית - זוגות חזקים יצביעו לזוג חזק כדי להוציא מהמשחק מי שמאיים עליהם ולהשאיר זוגות חלשים שלא מאיימים; זוגות חלשים יצביעו לזוג חלש כדי להגביר את סיכויי השרידות שלהם עצמם ולהבטיח שמישהו יגיע אחריהם.
ריגשית- זוגות שעיצבנו או סתם לא התחברו לזוגות אחרים. כמו וובה ואלה. לא נחמד לי איתם - אני מצביע להם.
בריתות: ברגע שנוצרת ברית - ככה אני רואה את זה- יש סוג של מפולת ורצון להצטרף אליה אפילו אם הזוג הנבחר הוא לא בדיוק מי שהייתי רוצה להדיח, בגלל הכוח של הברית.
עושה רושם שיש איזו ברית ואולי רז ואלכסה דומיננטיים בה. זה לא אומר שאי אפשר להתנגד להם אלא שיש לזה מחיר לא ידוע [במידה ואתה יוצא מהברית אתה לא מוגן]. אני לא רואה סיבה למה אלכסה לא יכולה למשוך להדחה לכיוון היריבות שלהם. [שללא קשר לסיכסוך שלהם הן מטרה ליגיטימית ,ולא קיבלו פרסה עדיין ככל הזכור לי.] זכותה. וזכותה של הגב' פחימה לארגן ברית משלה גם.
אגב לימור היא בהחלט לא טלית שכולה תכלת, גם לה יש פה גדול ובתקרית ביניהן היא אשמה לדעתי. אלכסה סחבה את הפירות והיתה בעליה, ולימור בדיוק חזרה -הולכת בירידה ולא סחבה כלום- מצופה ממנה שתתן זכות קדימה לאלכסה . במקום זה היא התנגשה בה ועוד צעקה עליה.
לילה טוב.

למעלה