שירשור שאלות

blck angel1

New member
שירשור שאלות

זה כבר הפך להיות הפינה שלי. ממ שרשרו לפה שאלות. אל תפתחו הודעות חדשות לפני שאתם בודקים עם כבר פתחו או שאלו כבר את זה. לילה טוב! אוהבת נועם!

sintesis

New member
מתי קיקיו הקריבה תעצמה בשביל אינו?

כבר פעם שלישית שאני שואלת.. אולי מישהו יענה לי הפעם (אם ישהו בכלל יודע את התשובה)..

blck angel1

New member
אם לא עונים לך , סימן שאף אחד לא

יודע. אבל אולי נטע המדהימה שלי יודעת.

N a r a k u

New member
מממ

נאראקו (אני) הרג את קיקיו מממ וזהו וזה קשור לאינו כי..אינו נתן לזה לקרות ... מממ וקיקיו מתה...וכל זה ממ..בגלל שנאראקו עבד עלייהם בעיניים...מממ ואינו לא ראה את זה...קיקיו מתה..ואינו לא ראה את זה....מתוסכל...קיקיו מתה..אינו...קיקיו מתה..אינו..קיקיו מתה אינו..= קיקיו מתה בשביל\בגלל אינו.. :|

De-Panther

New member
אבל מתי אמרו שהיא..../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הקריבה את עצמה בשביל אינויאשה?? רוב הקטע הזה שאינויאשה מרגיש מחויב לקיקיו זה בגלל הקטע הזה שקיקיו מתה בפעם הראשונה... והוא הרגיש אשמה בגלל זה...

Stinki Winki

New member
בקשר לרין

האם מתישהו יהיו איתה קטעים חשובים כלשהם? היא תילחם מתישהו או משהו כזה?

yaeluv

New member
בטח כמו שאינו מגן על קגומה סאשי יצת

רך לשמור על רין...זה לא ספוילר...זה סתם ניחוש פרוע...לא לקחת ברצינות..לקחת למחשבה... אבל בזמן האחרון הוא נוטש את רין וג'אקן כשהוא "נלחם", אז לודעת...
בטח סתם סיבחתי ת'מוח...

אממ מכיל ספוילר...

יהיה איזה קטע שנאראקו יחטוף את רין ואז סאשומארו יצא להצלה או משו כזה P:

Naraku SeXy

New member
לא ! יש גם פרק כזה...

אבל אין לימ מושג מתי ..אבל אני חושבת שאנחנו מתקרבים .. תראו מה נאראקו שלי עושה בשביל לפתות של סאשי לבוא אליו ..

love Jay

New member
בסרט ה-3 זה יהיה מישהו אחר../images/Emo58.gif

כי נאראקו כבר ימות בסרט ה-2

love Jay

New member
מה לא מדויק??../images/Emo58.gif

שרין נחטפת בסרט השלישי או שנאראקו מת בסרט השני?

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifהדבר השני..../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בגלל שנאראקו "מת" בסרט השני רק בהתחלה בסוף הסרט מסתבר שהוא רק עשה את עצמו בתור חלק מהמזימה שלו

NOYMAN12

New member
לפי מה שאמרו לי ../images/Emo58.gif

אז יהיה פרק שנאראקו יחטוף אותה משהו כזה ... והיא תיהיה עם קוהאקו תיהיה ביניהם כימיה כזאת אבל אז נאראקו ישלוט בו וקוהאקו כמעט יהרוג אותה ואז סשומארו ואינויאשה ( אני חושבת שגם הוא ) יבואו ויצילו אותה .

../images/Emo107.gifיהיה ביניהם כימייה XD

אוי, זה נשמע רע >_> [כלומר, מילא לומר את זה על קגומה ואינויאשה, אבל רין וקוהקו הם -ילדים-]

למעלה