חחח באמת?! קוללל
מ מלפפון ים 1 New member 16/5/05 #42 ../images/Emo107.gifמה פתאום >_> לאינו יש אמא אנושית, ולסשומארו יש אמא שדה. אני מתחילה לתהות אם אתה וידיד שלי שחשב כמוך, הם אותו אחד... <_< תגיד, יש לך במקרה חתול שקוראים לו טורנדו?
../images/Emo107.gifמה פתאום >_> לאינו יש אמא אנושית, ולסשומארו יש אמא שדה. אני מתחילה לתהות אם אתה וידיד שלי שחשב כמוך, הם אותו אחד... <_< תגיד, יש לך במקרה חתול שקוראים לו טורנדו?
O ofir4441 New member 16/5/05 #16 תרגום בעברית לאינוישה היי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תרגום בעברית לפרקים 1-27 של העונה השניה של אינוישה? אופיר. נ.ב יכול ליהות שההודעה תירשם פעמים(כי אני שולח מהפלאפון, והוא דפוק קצת)
תרגום בעברית לאינוישה היי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תרגום בעברית לפרקים 1-27 של העונה השניה של אינוישה? אופיר. נ.ב יכול ליהות שההודעה תירשם פעמים(כי אני שולח מהפלאפון, והוא דפוק קצת)
מ מלפפון ים 1 New member 16/5/05 #34 ../images/Emo107.gif../images/Emo2.gifהיי! אתה מקיבוץ רגבים? אולי אתה במקרה אופיר של בצי? וטורנדו?
D De-Panther New member 16/5/05 #45 בטלויזיה בערוץ 6../images/Emo3.gif../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אני מבקש לא לדבר על הורדות של הפרקים או הסרטים כאן בפורום
בטלויזיה בערוץ 6../images/Emo3.gif../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אני מבקש לא לדבר על הורדות של הפרקים או הסרטים כאן בפורום