שירשור שאלות

kirara

New member
מישו` מוכן לעזור לי

מישו` מוכן להגיד לי למה סושמארו כל כך שונא את אינוישה? אתר נחמד על אינוישה שווה לראות. ואפשר גם להוסיף תגובות או רעיונות בפורום.

בגלל שהוא אח שלו, וחצי שד הוא חושב

שזה בושה לעצמו... וגם אינוי קיבל את טסאיגה...החרב החזקה, סאשומארו רצה אותה אל תקשיב לבאקי ולרעינותיה ההזויים המטורפים והסוטים לגבי טיב הקשר בינהם.... *מצביעה על היאוי שהיא פרסמה* *חוטפת פרצוף עצבני נוסח אנימה* *מנסה להעיף מהעניים את הזוועה הזו* *מגלה שהדמיון שלי יותר מדי מפותח* שיפ חמוד הוספתי, שיפו וארנבת לא ידועה... רק לי נדמה שהוא קצת... אהם... חתיך בגרסה הבוגרת שלו?

Bakura

New member
... זה ממש לא נכון.

וזה לא רעיונות הזויים. וזה לא סוטה. אל תקשיב להומופובית הזאתי. .... ומי שאת פרסמת זה בכלל שיפו וOC. אז תסתמי. ... אם אתה רוצה הוכחות שסאשי אובה את אינויאשה, אתה מוזמן לראות את סרט שלוש, שהשם השני שלו יכל להיות "קגומה מיותרת לחלוטין וסשומר ואוהב את אינויאשה, ורק לא אומר את זה, ורין ממש חמודה!"

HANSAMA

New member
סאשי לא שונא את אינויאשה

הוא פשוט חושב שזה לא כבוד בשבילו אח חצי שד.. ולמי שלא יודע יש להם אותו אמא!! מתי שבת אדם מזדווגת (חחח שימו לב למילה) עם שד.. יש סיכוי שיצא שד ויש סיכוי שיצא חצי!!

harar8

New member
יש

להם אותו אבא אבל לא אותה אמא, לאינויאשה יש אמא בת אנוש ולסאשומרו יש אמא שדה.

harar8

New member
ואבא של סאשומרו ואינויאשה

הוא שד מלא. בגלל זה סאשומרו יצא שד מלא(אבא שד ואמא שדה) ואנויאשה חצי שד(אמא בת אנוש ואבא שד שהוא גם האבא של סאשומרו)

גהה

New member
O.O

עכשיו כשאני חושבת על זה... יכול להיות שלאינויאשה יש עוד אחים אנושיים מהצד של האמא? (או לסאשומרו עוד אחים שדים?)

HANSAMA

New member
סאשי לא שונא את אינויאשה

הוא פשוט חושב שזה לא כבוד בשבילו אח חצי שד.. ולמי שלא יודע יש להם אותו אמא!! מתי שבת אדם מזדווגת (חחח שימו לב למילה) עם שד.. יש סיכוי שיצא שד ויש סיכוי שיצא חצי!!

למעלה