שירשור של יום ראשון

שלומי 55

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כמה זמן לא איתי פה בפורום הרבה זמן לא יצא לי לכתוב לכם אבל אני מבטיח לחזור לכתוב טוב אני חזרתי עם עכדון לחנוכה ה2006 על אגם
אגם איתה צריכה לשחק במחזמר "היפה והחיה" תראו: אגם מתלבטת (28/7/2006) כוכבת הילדים, אגם רודברג, מתלבטת לאחרונה לגבי הצעה שקיבלה לחנוכה הקרוב. האם לקחת את התפקיד הראשי של 'בל' במחזמר המסתורי "היפה והחיה". תשובה רשמית עדין לא הגיעה. אבל בסוף היה לא עושה את התפקיד תראו: היפה והחיה - מברודווי לכאן (17/8/2006) עדכון מפתיע ומשמח במיוחד הגיע אלינו היום. המפיקים של המחזמר "היפה והחיה", אשר מיועד לעלות בחנוכה הקרוב עם יעל בר זוהר, בעלה גיא זוארץ ועוד, קיבלו מחברת הענק "דיסני" את הזכויות להעלת המחזמר המקורי שלהם, אשר מציג בימים אלה על בימות בברודווי. עוד נודע שלמרות העדכונים הקדומים, ובעקבות ההתפתחויות האחרונות, חלקו של ירון כפכפי בהפקה עדין לא בטוח. בנוסף לכך, קאסט המחזמר הושלם סופית מהשחקניים הראשיים ועד לחברי הקורוס טוב אני ימשיך לעדכן אותכם לגבי חנוכה 2006 ושם גם נעשה מפגש פורום

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מהה?
עדיף שיליגייה כבר
אוףף למה לא שיר נולד פסטיגל???
למרות שאני בכל זזאת ילך ברור

einatit4

New member
איי!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo119.gif

ראיתי הודעות שלך בארכיון של הפורום.. [ניראה לי
] באמת תהיתי לאן נעלמת..
אופפס.. השעה, השעה תתעלמו ממני.. חחחחחחחחחחחח

יעל 13

New member
בוקר../images/Emo4.gif

ישנתי אצל סבתא שלי בבית החדש...הלכתי לישון ב3 וחצי וקמתי ב5...אני מתמוטטת...אין לי כוח כבר להיות שם...

hila846

New member
בוקר טובבבב../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

אוףף יש לי היום טיולל גיבוש של הבהי"ס ואין לי כוח לללכת
וגם אני חייבת לגמור תחוברות חופשש
אוףףףףף זה כ"כ מעצבןןןןןןןןןןןןןן
שונאת עבודות בחופשששששששש
יומטובב:p

בוקרר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

איזה לילה
אני לא מאחלת לאפחד לילה כמווו שהיה ליייייי
הלכתי לישון ב2 ונירדמתי רק ב3!!! אחר כך ב5 בערךך קמתיי עםם כאביי תופת כולי התקפלתיי לא יכולתייי לזווווזזז נשמתיי כמוו לא יודעתתת מהההההה!!! ולא יכולתי לקום קראתי לאמא שלי מהמיטהה מזל שהיא שמעה!! היא באה אליי ואמרתי לה שכואבת לי הבטן ממש אז היא אמרההה לי שאני אכנס להתקלח והיא בנתיים תכין לי תהההה נכנסתי להתקלח וזה בכלל לא עזר... אחר כךך שתיתי תההה וזה גם לא עזר.. אחרר ככךךך לקחתי אקמולללל... ולוקח זמן עד שהוא משפיע אז עדיין לא הרגשתי טוב.. ואז אמא ששמה ליי ערקק והתחיל קצת לעבוררר ואז זה שוב בא ליי ואייי חשבתי שאני הולכת למות כולי הזעתיייייי והתקפלתייי בחיים שלי לא כאבהה לי הבטןן ככה בחיים!! אחר כך שכבתי במיטהה ניסיתי להירדם ולא הצלחתיי כל כךך..
אזז התחיל הכדור להשפיע ולאט לאט נירדמתי ב"ה עברתיי אתת זהה אני מקווהה שלא ייכאב לי ככה גם היוםם אניי ממששש בכיייתייי כבררררררררררר!! קיצר חפרתי
היוםםם אמאא שלייי ואבא שלי וכל הדודים שלי נוסעים לטברייהה כייי אמא של דודה שלי נפטרהה
קיצר הם נוסעיםם לנחםם ואתמול הם לא הספיקו לסוע להלוויה כי היא הייתה ב12 והודיעו להם רק ב10
קיצר אנייי צריכה לשמורר פה על בני דודים שלי ואחותיי
אני אגיד לחברה שלי לבוא אליי לעזור ליי
שיהיה יומטוובבב :)

hila846

New member
תרגישי טוב מאמיייי../images/Emo201.gif../images/Emo80.gif

*באיחור*

למעלה