שמחה שנהנתתת היללל
O oorlyy1 New member 28/8/06 #82 ערב טוב לכולםםםםם../images/Emo13.gif שיהיה המשך שבועה טוב ושקט אני ממש שמחההההההההה אני לא מאמינה שקיבלתי ציון טוב בבגרות בהיסטוריה
ערב טוב לכולםםםםם../images/Emo13.gif שיהיה המשך שבועה טוב ושקט אני ממש שמחההההההההה אני לא מאמינה שקיבלתי ציון טוב בבגרות בהיסטוריה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 28/8/06 #83 חחח אורלייי כל הכבוווד../images/Emo110.gif אני שמחה בשבילך
S shirki love agamush New member 28/8/06 #87 כל הכבוד גם אחותי קיבלה ממש טוב!../images/Emo41.gif בהיסטוריה היא קיבלה 92 ולשון 86 ובסופי היסטוריה 96 ולשון 91 ציונים יפייםם מאודד מקווה שאצלך גם כל הכבוד לך!=] שמחה איתך..=]
כל הכבוד גם אחותי קיבלה ממש טוב!../images/Emo41.gif בהיסטוריה היא קיבלה 92 ולשון 86 ובסופי היסטוריה 96 ולשון 91 ציונים יפייםם מאודד מקווה שאצלך גם כל הכבוד לך!=] שמחה איתך..=]
ח חלי 66 New member 28/8/06 #86 אגם הייתה היום במוזיקה24בתוכניתNEXT כול הכבוד למי שהצביע אגם הובילה הרב זמן ממש לחקראת הסוף הגיים בויז ניצחו אבל כול הכבוד למי שהצביע
אגם הייתה היום במוזיקה24בתוכניתNEXT כול הכבוד למי שהצביע אגם הובילה הרב זמן ממש לחקראת הסוף הגיים בויז ניצחו אבל כול הכבוד למי שהצביע