../images/Emo41.gifחוויות מהצום../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif
טווב אז ככה אתמול קבעתי עם חברה שלייי שתיהיה ב6 באיזה מקום והפוסטמה חשבה 6 וחצי אז בסוף הלכתי אלייה לבית לבדד חחחח
אחחרר כךך הלכנו לביתת הכנסתתת והיינו ששםםם לא התפללנו כי נגמרו הספרים אבל יש כמה דברים שאני זוכרת מהסליחות
אזז... אחרר כךךךך כולם יצאו מהבית כנסת וגם שתיי ידידיםםם שלנוו אזז הלכנו איתםם בייחדד לפסל(מקום שכל העולם ואישתו ייצא אליו) ווואזזז ישבנו שםם קצתת וחברה שליי באהה ללששםםםם במקרה היא מצאה אותנו והיו שם מליום אנשיםם!! קייצררר אחר כךך הלכנו לביית שלי אני ושתיי חברות שלי ושתיי ידידיםם שליי היה קורעעע יש לי ידיד ממש מטומטם הוא חשבב עד אתמול שמותר להדליק אור ביום כיפור
הואא מזה קרוע הוא הולך הולך פתאום נופל
אז הלכנו לקרואאא לחברהה שלייי ... ואז הלכנו לקרוא לעוד חברה שלי מסבתא שלה
וואז הלכנו שוב לפסלל ישבנווו שםםםם וזה
ווושיגעתי את חברות שלי על שלומי קצת הרבה
שאני מתגעגעת אלייווו ושלא ראיתי אותו מיום חמישי ב11:49
וואז הלכנו לחברה שליייי יששבנווו אצללהההה קצתת היא לקחחחהה ג'קטטט והכלנווו שובבב לפסלל
ואז שובב הלכנוו לחברה שלייי וישבנו אצלה עד 3 וחצייי אחר כך היא נשארה בבית ואני ועוד שתיי חברות שלי הלכנו ללוות חברה
וושוובבב הלכנו לפסססללל שחקנו שםם טאקיי מלא ילדים
היה קוררררעעע וידיד שלי נרדם עלייי חחחח הואאא ממש חמוד שהוא יישןן! אבל רק כשהוא יישןןן בכללי הוא חופר והוא לא מפסיק לדבר
אחחרר כךךך ב5 ככה תכננו ללכת הבייתה כל אחחדד ואז אמרתי להם בדרך שיבואו אלייייי וננשחחקק.. אז הןן באוו אלי ושיחקנוו טאאקי ורממייי עד 6 וואנייי רק מנצחת אותן בטאקייי כי אני אלופפהה בטאקייי כי כשהייתי בבית חולים כל היום הייתי משחקת טאקי
ואאז ב6 הן הלכווו ואניי הלכתי לישון בערך ב6 ורבע ניראלי
וזהוו
ואז קמתיייי ב-1 הלכתי לסבתא שלייייי שיחקתי עם בני דודים שליי טאקי קרעתי אותםם
וקראתי לאישה
ווואזז הלכנו אליינוו הבייתה כל הדודים שליי.. היינו אצללי איזה שעה ואז משם הלכתי לחברה שלי וממשם ל בית כנסת לקחנו שקית עם עוגיות
ווואז הלכתי לסבתא שליי ישר אחרי הבית כנסת ודפקתי את כל האוכל שהיה שםם בערך
ואז הלכתי לסבתא שלי השנייה
ווואז שובב הלכתי לסבתא שלי הראשונה
וואז הלכתיי לביית
חחחחחחחחחחחחח הייהה כיפורר מצחיייק ביוותתר