שירשור של יום שלישי

היללי 2

New member
אהה חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחח איזה סתומה אניייי חחח

היווששששש:]../images/Emo204.gif

חח הלכתי לבאר שבע עם דודה שלי לחפש לה אנשים שיגורו בדירה שמושכרת שללהה.. והדירה הייתה מטונפתתת בגלל ה3 חזירים שגרו שם
. אז לקחנו מנקה.. היא עבדה מ9 בבוקר עד 3 בצהריים רק על הסלון!! ואז הלכנו לאוניברסיטטההה לחפש אממ כל השאר לא יעניין אתככםם:p ואז הלכתי לקניווווןןןן! פגשתי את חלי יקיר וזיפ כפרעלייהההםםםםםם:]. סתם ישבנו דיברנו
חחחחח יקיירררררררר חלי חשבה שזה בשבילי עד איזה חמש דקות אחרי שהלכת
הייתי בשוק
לא הפסקתי לצחוק שעההה:p אני אדבר איתכן במסססןןןן , חלי אם יש לך תמונה שלי שפשוט לא שמתי לב שצילמת אותי אוי לךךךךך!!! וגם את זיפפ!!! אממ אני אדבר איתכן

hila846

New member
ההייייייי../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

יאווו אתם לא יודעייים כמה אני מתגעגעתת אליכםםם:( לקחו תמחשב לתיקון רק ביום שישי
ואני פה אצל סבא וסבתא שליי וכולם פה בונים תסוכהה חח סוכותת
אני חולה על החגג הזההה
טוב אניעפהה קוראים ליי לעזורר
ואני חייבת לעבור על הפורום בדחיפותת אני מקווה שיצא ליי
חולעליכםםםםםם
ביייי ד"אא: עוד 16 ימים יש לי יומולדתתת

היללי 2

New member
יאאוו הילהה לאן את נעלמת לך?../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

יאאוו את שניים כבר לא בפורווםם
אנחנו מתגעגעייםם
חח תהני בבנית הסוכהה.. ווממזזל טוובב

ערב!=]../images/Emo41.gif

היה לי כיפור מושלםם לא הייתי פה מראשון..איזה כיף היה לי בכיפור...צמתי כמובן עד הסוף..=] בהתחלה שתיתי מלאאא מייייםםם ואכלתי לא כזה הרבה אבל שתיתי מיליון מיייםם וכל הזמן מילאתי את הבקבוק ושתיתי שוב ואז התחיל הצום טליה ואני היינו כל הזמן ביחד ישבתי איתה ונתתי לה משו שקיבלתי ואז זה היה על חשמל אז שמנו בארון שאסור בכיפור בקיצר התחלנו לדבר והיא ישבה עליי וחיבקה אותי ונישקה אותי כל הזמן כפרעלייה אין היא ישבה לי על הברכיים עם הפנים אליי והסתכלתי לה בעיניים איזה שלמות מתעלייה והיה מזה כיף איתה ואז היא הלכה לסבתא השניה לא רחוק ואז שוב היא באה וחיבקה אותי ונישקה אותי וישבה עליי ואז נכנסנו וזה והיא רצתה שאני יצא להכיר בנות דודות שלה אז יצאתי והכרתי אותם יותר טוב ממה שאני מכירה וזה והסתובבנו וסיפרנו סיפורים והם סיפרו משו מפחיד והיא פחדה אז היא משכה אותי לבית והתחילה לבכות מסכנה שלייי..ואז הרגעתי אותה...ואז כבר לא יצאנו ובלילה היה צחוקיםםם..חחחחח...והם הלכו לישון בבית היא אמא שלה וגיא ואני אמא שלי 2 דודים שלי אבא שלי וסבתא שלי היינו אצל סבתא שליי והיה צחוקים הרצנו צחוקים חבל על הזמן אני רק ישנתי בסלון עם אבא שלי ו-2 דודים שלי והייתי בת יחידה שמה אבל היה צחוקיםםםםם חבל על הזמןן ואז פתאום 4 לפנות בוקר כזה קצת התעוררתי אני רואה מישהי בלונדינית גוונים בספה הקטנה אחרי ונבהלתיי ואז בבוקר גיליתי שזה בדודה שלי ואז קמנו ודיברנו והיא הרגה אותנו כל הצום היא מדברת על אוכל באלי מפרום וקוסקוס ובאלי טבחה ובאליי מקדונלס והיה צחוקים חבל על הזמןן ואז שיחקנו טאקי וזהה..והיה סבבה ובסוף הלכנו לבית כנסת..=]ואז חזרתי עם טליה היא עושה לי עכשיו נלך לאכול עם שיר היפה..חחח..איזה מאמיי כפרעלייהה..=]ואז סתם היה סבבה אכלנו דיברנו היה סבבה חזרתי הכנתי מערכת ושכבתי ונרדמתיי..והיום בבצפר לא היה לי משו של יום..=[בכיתי מלאא..=[ הגעתי היה לי מצברוח ואז התחלתי בכאבי בטן וזה ושכבתי על השולחן כזה עלק שכבתי כאילו שמתי ראש על המחברת וזה ונרגעתי קצת ואז זה היה כבר שעה 4 והייתי הפסקה אחרי ויצאתי החוצה לבד וזה ולא הרגשתי טוב עכשיו רצו שקרן ותמר ישלימו וזה הלך להם כזה ואני שמחה סופסוף שהשלימו אבל הלכתי כזה וקרן ידעה שאני לא מרגישה טוב והלכתי ואז ראיתי אותה ואת תמר יד ביד הולכת מחייכת שמחה ואני כזה עצובה והיא לא שמה לב אפילו והמשכתי לכיתה ובמדרגות הרגשתי שהדמעות לא עוצרות אז הלכתי מהר לכיתה וישבתי תפסתי את הראש ופשוט התחלתי לבכות פתאום בבום דמעות ובכי בכי ואז טל ורותם באו וניסו לעזור והסברתי שאני לא מרגישה טוב והמורה באה אז הם אמרו לה אם אני יכולה לצאת אז היא הוציאה אותי עם מיכל שהיא בקושי חברה שלי..:/אז ישבתי איתה בחוץ דיברנו ובכיתי לה מלאאא פשוט בכיתיי להה כל דבר שהסתכלתי בכיתיי לה וזה והיא לא כזה הבינה רציתי חברה אחרת כל הזמן חשבתי למה קרן לא עוזרת וזה ובסוף השיעור חזרתי לכיתה ואמרתי לקרן שהיא לא עזרה וזה ודיברנו והיא הבינה וזה ואז נשארתי שעה 7 לחזרה למבחן במתמטיקה מי שרצה נשאר ואז הייתי בחטניקים מסדרון במדרגות למעלה כזה ואז קרן באה אליי ואמרה לי מקרה ולמה בכיתי לה מלא כי גם בשיעור בכיתיי כבר הייתי מטושטשת מרוב שבכיתייי מלאא כלכך מלא בכיתיי וזה והסברתי לה משו שקרה והיא חיבקה אותי ונישקה אותי ואמרה שיהיה בסדר ואז אחרי בצפר הלכתי אליה ולמדנו למבחן וכבר הבהרנו כמה דברים בנינו...ואני שמחה..=]עכשיו אני בסדר אבל בכיתי מזה מלאא אני לא מאמינההה..:/ הלכתי להמשיך ללמוד ולסיים לעשות שיעורים.. זיווש אהובתיי מתעלייך כלכך יפשייליי ניסיתי להתקשר אלייך ולא ענית בטח היית עסוקה אני צריכה להגיד לך משו שאמרתי למיכל..חחחח..מתעלייך אהובתיי..=] הילושש מתעלייך דבריתיי.. -שירק'י- *סורי על המגילה תודה לקוראים*

מאשה

New member
טליה../images/Emo99.gifחולה עליה..אני רואה ..

אותה כל יום ואת לא
ננה בננה

עררררררב../images/Emo13.gif

היי לכווולם אממ...חזדרתי הרגעע מהצוופים היה הכי מצחייק בארץץ בנינוו סווכה... לא סיימנו אבל לפחות העמדנוו אותה[היה מזהה קשהה
] אממ...אני מקווה שיצאא יפ יום שישי מ11 עד 4 יש לו יום עבודהה בשבטטטטט...
אממ..ואזז בשבתת יש למדריך יומולדת אז אנחנו עושים לוו משוו קטן.. ואנחנו רוצים להפגשש בסוכה בערב שישי ב12 אבל חצי מהבנוות לא יכולות כי הןן אצל קרוביי משפחה או שהמשפחה אצלהןן..
אזז דחינו את זה לשבת בצהריים..
טובב חפרתי
אממ...אני עפה לאכוול לא אכלתי כל היום חוץ מסנוויץ' מסכן בבצפר..
נ.ב זיו'שה דברי'יתיי..
אווהבתת מללללללאןן!
+
+
פטרישלך

חחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

איך בכיפווור הוא אמר כזה "יום שבת יש לי יומולדת" ואני את ושחר ביחד "מזל טוב" חחחחחחחחחחחחחחח ספרי לי במסן אחכ מה אתם מארגנים לו:p

למעלה