שירשור שראיתי בפורום "סדירים"

user4576

New member
ראוי זה ראוי וחוק זה חוק...

אני לא חושב שזה ראוי אם תשים פה לינק לאתר פדופיליה, ועם זאת זו לא תהיה עבירה על החוק - העבירה היא של בעלי את הפדופליה, לא שלך.

user4576

New member
ושוב אני רק אדגיש

שאני ממש ממש ממש לא אומר שהאתר הזה עבר על החוק - האתר הזה חף מפשע עד שיוכח אחרת. אני רק אומר שגם **אם** הוא עבר על החוק - זו עדיין לא עבירה על החוק לתת אליו לינק, כמו שאתה טענת.

sayar3

New member
גם מחבל שיורה ב20 איש עם 50 עדים

וסרט וידאו מצולם+הודאה נחשב זכאי עד לסיום המשפט...... זו הייתה סתם הקבלה למטרת המחשה!

user4576

New member
נו באמת...

האתר הזה לא עבר על שום חוק, וזה שאיזה אידיוט החליט להתלונן במשטרה, מה שאוטומטית אומר שיש "חקירת משטרה" לא אומר כלום. אני יכול ביום ראשון בבוקר לארגן שגם עליך תהיה "חקירת משטרה" אם אני מאוד רוצה...

שטויות במיץ

על אף סלידתי העזה ממקימי האתר ותקוותי הרבה שהוא יורד מעל פני הרשת והם יורדו אל פני המחלקה הסגורה, אין שום עבירה פלילית במתן קישור אליו.

מאיפה?

מכאן

כן , את גאה להיות משתמטת

אז למה את נגד האתר הזה שעוזר לאנשים להשתמט? הרי אמרת בריש גלי שאת גאה , לא פחות , להשתמט מהצבא . ומה אני אגיד לך , אם אני הייתי משתמט הייתי מנסה כמה שאפשר להסתיר את זה בניגוד אלייך . לפחות תכבדי את החללים שמתו כדי להגן על המדינה , ותכבדי את החיילים שנלחמים ללא הפסקה כדי שאת תוכלי לחיות בשלום . ככה אני חושב לפחות .

כי אני חושבת שהאתר הזה רק מזיק

ולא עוזר לאף אחד, ושכותביו נותנים עצות אחיתופל ובאופן כללי חרא של בני אדם. זה שגם אני וגם הם משתמטים לא אומר שאנחנו צריכים להיות חברים, הלא כן? קושקוש, אין לך בלעדיות לא על החללים ולא על כבודם, ואתה אף אחד ושום דבר להגיד לי שאני פוגעת בו בציוני את השתמטותי בריש גלי.

קושקוש????

עם מי את חושבת שאת מדברת ילדה מפונקת ומשתמטת שכמותך??? את עושה לעצמך רק עוול שאת מתרברבת בזה שהשתמטת , אבל מה איכפת לי , אם זה עושה לך טוב כל כך...תהני

את ההזהרות שלך תשאיר בצבא...

אל תאיים בהפחדות על אזרחים.. אנחנו לא ילדים בני 18 שאתה סתם יכול להפחיד בקלות. כל מה שקרה שאדם אחד הגיש תלונה במשטרה כנגד אדם אחר בעקבות כתבה בעיתון, מן הסתם התלונה הזאת תזרק לפח... בכל מקרה יש גם כתבה בה צה"ל מודה שהאתר הוא חוקי וכל מה שעושים בו הוא חוקי (מה אפשר לעשות מדינה ישראל היא מדינה דמוקרטית, והיא לא סתם סותמת פיות). כשאמצה את הכתבה אביא אותה גם בלינק.

למעלה