שירשור תמונות פורים

שרון123

New member
שירשור תמונות פורים../images/Emo14.gif../images/Emo151.gif../images/Emo14.gif

חג פורים הוא אחד החגים בהם הזיכרון של ירדן הכי הכי חזק. מאז חלתה, במשך 7 השנים האחרונות היא רצתה להתחפש כמעט כל שנה לפיה
אז כמו רוב החגים, גם החג הזה כבר לא יוכל להיות שמח באמת. אבל לדעתי זה לא אומר שאנחנו לא יכולות לשמוח בזכרונות. בואו נשרשר תמונות של יקירנו מחופשים גם סיפורים וזכרונות מהחג הזה יתקבלו בברכה....

eaz1514

New member
תמונה נדירה רונן נהנה בפורים ../images/Emo149.gif

תורשה או מה שתרצו רונן שנא את פורים בדיוק כמוני, במיוחד להתחפש. כל שנה היה מאבק אפילו בגן חובה כשבקשו לבוא בפיג'מה הוא נראה בוכה בכל התמונות. אבל................רונן היה מכור לרובוטריקים והשנה שקנינו לו את התחפושת הוא שמח כל כך שיש תמונה עם חיוך !
אילנה,אמא של רונן

שרון123

New member
איזה ילד מהמם../images/Emo99.gif

התחפושת הולמת לגמרי את העיניים היפות שלו.

eaz1514

New member
אני מתבוננת בתמונה פעם ועוד פעם

בעיניים שכל כך מדברות אלי בלי מילים, בחיוך של אושר ושואלת את עצמי האם אני חולמת? האם יתכן שהכל נגמר? הוא באמת היה כל כך מאושר באותה שנה בפורים , זה החג היחיד שלא עושה לי כלום, פשוט מתעלמת ממנו. דנה, תמונת רותם ג'ירפה קורעת ! גם הוא הגשים משאלה כמו רונן. התמונה של גיל
כבר אמרנו כמה מקסים ומיוחד. יעקב אולי תעלה תמונה של עומר? הרבה אהבה לכולם אילנה, אמא של רונן

יפית מן

New member
בוקר טוב וכמה עצוב לראות את הילדים שלנו ../images/Emo7.gif

דנה אמא של רותם רק עכשיו נכנסתי לנט וראיתי את התמונות של הילד הקדוש והטהור הזך והמלאך שלך
ושוב המקלדת מתמלאת עם דמעות על ילדים שהיו ואינם ולנו נשאר רק התמונות למזכרת ילדים של תמונות ..שנזכר רק ברגעים הטובים שהילדים נתנו לנו בשנות חייהם הקצרים לדאבון ליבינו..המקלדת שלי ספוגה בדמעות כמה היא מסוגלת לספוג
אני כנראה לא מעודכנת כמה זמן שרותם נחטף
וסליחה על שאלתי באיזה נסיבות?אני מתנצלת אם חרגתי לתחום הפרטיות כל טוב בטוב הנראה והנגלה

יפית את יכולה להרגיש חופשי לשאול

רותם נפטר לפני שנתיים בדיוק, ממש לפני שבועיים הייתה האזכרה שלו. רותם נפטר ממחלה מאד קשה שעד היום איננו יודעים את פשרה. עברו עליו חיים לא פשוטים לצד המחלה, וכמובן גם עלינו יחד איתו. ובכל זאת, למרות המחלה, המוות שלו הפתיע את כולנו כולל הרופאים שלו שממש לא העלו על דעתם את הכיוון הזה בכלל.

יפית מן

New member
ערב שבת שלום לאמא של רותם,אין מילים

על אובדן של חיים צעירים שהלכו,ואינם,ואנחנו נשארנו עם השבר על מות בן,יקר ואהוב .. חברות מנסות לתמוך ולהרגיע ולומר שהילד גמר את תפקידו בעולם הזה ,ושטוב לו שם למעלה!וכי היה לו רע כאן למטה הילדים היו עטופים באהבה שאין לה סוף...ושאלתי המתבקשת היא אז למה נתת אותו בכלל אם ידעת שהילד בא לתקופה קצרה
כדי להשאיר פצע מדמם שלעולם לא יתרפא .ולי לא נותר רק לומר שנעטוף את הילדים שנשארו בעטיפת חום ואהבה אין סופית ואין מה לעשות הרי אמרו קודמי שהחיים נמשכים ונמשוך את העגלה,עם זכרונות על ימים נעימים שחוינו איתם. אני לא יודעת איך להכניס תמונות ובע"ה לכשנפגש אוכל להביא תמונות של ילד זך וטהור למנגינת ליבינו ה-
שבת שלום ותידעו אותנו על הפגישה ובלית ברירה אסכים על כל יום,,ממני יפית אוהבתותכם..

koval10

New member
ילד יפה כל כך

הוא נראה פשוט גבר קטן, ממש סמכותי. והחיוך שלו מקסים. כואב הלב, חבל שהכל נגמר מהר יותר מדי.

koval10

New member
תמונה שאני מאד אוהבת

גיל כמעו בן 6, מחופש לאלדין, מאד אהב את התחפושת, לא רצה להוריד אותה. השנה, כמו בכל שנה חברה שלי, אמא לשתי בנות ובן ביקשה ממי שאביא לה תחפושות לילדים, הבאתי לה 2 שמלות לבנות, ולבן ליכולתי להביא את התחפושות של גיל. ביקשתי סליחה, פשוט לא הייתי מסוגלת..

koval10

New member
נו מה אני אעשה?

חברות, איך מוסיפים תמונות? המחשב שלי לא מוכן לעשות זאת! ניסיון אחרון... סליחה

koval10

New member
אנסה להסתדר

מה שמוזר שכאשר צירפתי תמונות מהמחשב בעבודה זה כן עבד

שרון123

New member
אולי בגלל...

ששלחת את התמונות לעבודה דרך המייל. האאוטלוק מקטין אותן באופן אוטומטי ולכן הן הגיעו אלייך לעבודה מוקטנות. ראיתי שהסתדרת

koval10

New member
נסיון אחרון להעלות תמונה

לפחות להיום.. אם לא יצא, שרון בבקשה תמחקי

למעלה