שירשור תמונות פורים

שרון123

New member
בדרך../images/Emo160.gif

זוכרת שכתבת פעם שתשימי את התמונה של שני המדהימים שלנו יחד?

שרון123

New member
את יום הולדת 4 כבר חגגנו בשניידר

מתנדבים הביאו לה לחדר תחפושת של דרדסית

שרון123

New member
והיתה בשניידר גם הופעה של קוסם

ירדן עלתה לבמה והיתה כוכבת אמיתית

שרון123

New member
אבל אנחנו התחננו והתחננו לרופאים

שהסכימו בסוף לתת לה לצאת למסיבת פורים בגן. אתם יכולים לראות אותה. עדיין עם העירוי. יצאנו למסיבה וחזרנו לאישפוז.

כמה קשה לי לראות את התמונות של שניידר ../images/Emo14.gif

נראה לי שאת הכיור הזה בצבעים האלה עם החלון מאחוריו הייתי מזהה גם אם לא היו אומרים לי איפה צולמה התמונה, וגם אם זו לא הייתה ירדן. את פורים הראשון בחייו של רותם "בילינו" באשפוז הראשון שלנו בשניידר. התעקשתי לחפש אותו בתחפושת שקניתי לו, חיפושית אדומה, ויש תמונות שלו שלא העזתי להעלות יושב בעגלה, תינוק עוד לא בן שנה, עם עירויים ובלון חמצן עליו
מאחלת לכולנו שכף רגלינו לא תדרוך בשניידר יותר לעולם

שרון123

New member
אמן אמן אמן

את יודעת שאני נמנעת לגמרי מביקורים בפ"ת? העיר הזאת לא קיימת מבחינתי. וכדי שחלילה לא יובן לא נכון, אין בליבי דבר על בי"ח שניידר. הם ליוו אותנו בכל 7 השנים - באהבה, ואמפטיה, ואיכפיות. אפילו בשעה האחרונה של ירדן, לא יכלתי לבקש לנו מלווים ראויים יותר מצוות מחלקה ב' בשניידר.

eaz1514

New member
אני מחקתי את חיפה מהמפה ../images/Emo222.gif

הכי צפונה שאני מסוגלת זה מחלף זכרון ובכלל כביש החוף הערובות של רידינג, החנויות בשפיים עושה לי כל כך רע ! כל הנסיעות חולון-רמב"ם, עד היום כל יום ראשון אני נזכרת שהיננו אמורים להיות בדרך לעוד בקורת במרפאות החוץ, הלוואי
עד לפני שנה וקצת שהייתי לי תאונה והאוטו שלי הלך פייפן, לא הסכמתי למכור אותו בגלל כל החוויות עם רונן בזמן הנסיעות, הפקק בכניסה לחיפה בבקר, לבישת המסיכה לפני הירידה מהאוטו, החניה את מול הים והגלים והחופש...... שבוע טוב ורגוע לכולם אילנה אמא של רונן

גם לי יש רדיוס שאני לא נכנסת אליו

וזהו הרדיוס שמסביב כיכר המדינה, בסביבה של איכילוב- דנה. אני לא יורדת במחלף של איילון, לא מתקרבת לארלוזורוב שם, עושה עיקוף ענק, רק כדי לא לכאוב. עכשיו אני קוראת שאצלכן ערים שלמות נמחקות....זה נשמע לי הדבר הכי נכון! והכי שובר את הלב. נורא קשה לי עם כל התמונות האלה. בלתי נתפס שהם אינם. אני מתחפרת ולא מצליחה להרים את הראש עם כל הכאב המרוכז הזה. זה מרגיש לי כמו עינוי. תשלחו גם לי מסר לגבי מקום המפגש בבקשה, אני אגיע.

שרון123

New member
טוב, למחוק את ת"א זה באמת מגביל מאד../images/Emo4.gif

יש מצב לתמונה של הנסיך האהוב שלך? תוסיפי
קטן לשירשור ההתפקדות למפגש כדי שלא נפספס אותך חלילה. כך או כך, בכל מיקרה יש לך את הטלפון שלי

../images/Emo98.gif

אני אביא תמונות למפגש. כבר הכנתי
אני מחכה למפגש, רוצה להכיר את האמהות שכותבות כאן. וגם לפגוש את דנה, שלא פגשתי כבר שנתיים
חוץ מפגישות באזכרות.

למעלה