אבל אמא שלה לא ויתרה התחננתי שהיא תסכים ללבוש לפחות לאחת המסיבות תחפושת חדשה שקניתי לה
ש שרון123 New member 6/3/09 #42 אבל אמא שלה לא ויתרה ../images/Emo9.gif התחננתי שהיא תסכים ללבוש לפחות לאחת המסיבות תחפושת חדשה שקניתי לה
אבל אמא שלה לא ויתרה ../images/Emo9.gif התחננתי שהיא תסכים ללבוש לפחות לאחת המסיבות תחפושת חדשה שקניתי לה
ש שרון123 New member 6/3/09 #43 בגיל 8 ירדן התחפשה ביחד עם האחים שלה ללהקת "האחים המזמרים" הדפסתי לכל אחד מהם חולצה עם תמונה שלו/ה שבעיבוד תמונה הפכה למשהו מיוחד
בגיל 8 ירדן התחפשה ביחד עם האחים שלה ללהקת "האחים המזמרים" הדפסתי לכל אחד מהם חולצה עם תמונה שלו/ה שבעיבוד תמונה הפכה למשהו מיוחד
ד דנה של רותם New member 7/3/09 #54 גדול! ../images/Emo6.gifהמיקרופונים כמעט יותר גדולים מהם! שרון אני זוכרת את הפורים הזה, ופתאום אני קולטת שאנחנו מכירות כבר כמעט 5 שנים.
גדול! ../images/Emo6.gifהמיקרופונים כמעט יותר גדולים מהם! שרון אני זוכרת את הפורים הזה, ופתאום אני קולטת שאנחנו מכירות כבר כמעט 5 שנים.
K koval10 New member 6/3/09 #53 שרון, ירדן היא ילדה מיוחדת במינה, יפה ומקסימה, אמיצה כל כך.. היא פיה קסומה אמיתית.
E eaz1514 New member 7/3/09 #66 שרון תודה על היוזמה וכמובן על כל התמונות המקסימות של הירדן הילדה עם החיוך הכי יפה בעולם, עיניים נוצצות ומחייכות אילנה, אמא של רונן
שרון תודה על היוזמה וכמובן על כל התמונות המקסימות של הירדן הילדה עם החיוך הכי יפה בעולם, עיניים נוצצות ומחייכות אילנה, אמא של רונן
ד דנה של רותם New member 7/3/09 #61 איזה שמלות יפות, איזה כיף זה בנות...... כל השמלות הנפוחות האלה, הורודות האלו, המנוצנצות האלה, אני מקנאה!!! ואיזה כיף שהיא אהבה את זה. וכמה מתסכל שהיא כבר לא כאן
איזה שמלות יפות, איזה כיף זה בנות...... כל השמלות הנפוחות האלה, הורודות האלו, המנוצנצות האלה, אני מקנאה!!! ואיזה כיף שהיא אהבה את זה. וכמה מתסכל שהיא כבר לא כאן
ש שרון123 New member 7/3/09 #65 גם אני מקנאה../images/Emo14.gif בכל ביקור בחנות בגדים של ילדים, הלב שלי מתרסק מחדש לנוכח בגדי הבנות המעלפים.
גם אני מקנאה../images/Emo14.gif בכל ביקור בחנות בגדים של ילדים, הלב שלי מתרסק מחדש לנוכח בגדי הבנות המעלפים.