כלומר, אפילו אם הם מיינסטרימים שכאלו ששומעים לינקין וסליפנוט Oם אתם בני פאקינג 13 >< שמעו קצת מוזיקה איכותית באמת לפני שאתם נכנעים ליצרים ההרסניים אנד שיט.. פאק..אני מכיר בלאקר בן 13.. וזה *לא* טוב.. *מרגיש מאוד זקן*
דווקא האזנה למוזיקה איכותית מונעת מיצר הרסני כלומר, אפשר לראות את זה ככה בצורה מסויימת. כי המשיכה למיינסטרים נובעת מיצר הישרדותי אם אתה אוהב להקה שהרבה אנשים אחרים אוהבים אז אתה יכול להתחבר אליהם, וזה מועיל לאינטרסים ההישרדותיים שלך
"הם גרועים כי כולם שומעים אותם" אני מבין את הרצון למרוד ולהיות שונה מכולם...אבל יש להקות ושירים ממש טובים במיינסטרים ויש סיבה שהרבה אנשים שומעים אותם. להקות אחרות יכולות להיות גם מנייסטרים אבל מה...הן לא טובות מספיק. מה שמחזיק אותם זה האנשיןם שמתעקשים שמיינסטרים(לא משנה איזה) זה רע. אני מכליל וזה לא נכון, יש להקות טובות שלא פרצו. אבל מיינסטרים יכול להיות מצויין. ואוף מיינסטרים יכול להיות חרא לגמרי אפילו יותר מהשירים הגרועים ביותר של לינקין פארק(no offence). פשוט צריך להפסיק לסווג מוזיקה על פי כמה היא פופולרית.
אבל אני בפורום כי נחמד שמה וסבבה... מדי פעם אני שומעת אני שומעת את הלהקותה באות: TOOL דרווינג פול סיסטם אוף א דאון ACCEPT הלווין משהין האד מטאליקה נייטוויש RAMMSTIEN
חח DEFTONES ALICE COOPER א פארפקט סירקל אליס אין צאנס DIO איירון מיידן [להקה טהורה ממש!!] POD KORN SLIPKNOT SINNER וכו' אין לי כוח לפרט חח
ממילא היא מופיעה לי בעולמות XD זה עם הקטאנה שלי... אני קשוחה! אני אפלה!!! אני... לא! חח אני סתם ילדה וורודה ומפגרת שרצתה להיראות קשוחה... בכוח1!! ולא הצליחה T_T *הולכת לפורום פקאצות* (עדיין לא מאמינה שיש כזה טימטום)