שירשור
!! כנסו...

לכולם זה דחוף תיקראו../images/Emo70.gif

אני יסביר לכם אני שמתי תמונה שלי אבל מתי שבוחרים את התמונה אז היא אשר ליראות איזה תמונה זאת אז בטעות זה היה התמונה הזאת שהיא לא שלי ואני אחרי זה לא פתחתי את ההודעה ויש לי גם תמונה עם חולצה כחולה אז לא ידעתי ששמתי תמונה שלא שלי ונוף נתנזון או איך שלא קוראים לה השאירה לי הודעה באישי והיא שאלה אותי למה שיקרתי אז אמרתי לה את כל מהנ שאמרתי עכשיו ואמרתי לה שאני יגיד את זה לכולם כדאי שלא יחשבו שאני שקרנית והיא והיא חשבה שאני ביקשתי מימנה לרשום את מה שאני אמרתי אז היא רשמה לכם בדיוק את מה שאמרתי לה היא ועכשיו כולם חושבים שהיא זאת אני אבל אני לא אני רק תאומות אולסן מעריצה וגם אני בכלל לא ידעתי שאפשר לעשות שתי שמות אז אל תחשבו שאני שקרנית כי זה בעמת לא היה בכוונה התמונה ולמי ששאלה למה יש לי את התמונה הזאת אז זה ביגלל שאני גם טיפונת אוהבת את בריטני ספירס וראיתי את התמונה הזאת גם ולא ידעתי מי זאת אבל זה היה באתר שלה אז שמרתי אותה ואני באמת לא משקרת זאת האמת

KISHKOSHA

New member
שירשור ../images/Emo32.gif!! כנסו...

טוב, אז בואו נכיר זה את זה יותר טוב! קודם כל , כל הזכויות שמורות לי!!!. אז ככה הולך המשחק, כל אחד כותב הודעה וממלא את הפרטים הבאים-
איך הוא נראה, בלי שקרים של בלונדינית עינים כחולות
עם מה תמיד תראו אותו (צמיד, חגרוה מסוימת)
סרט אהוב. הבנתם? ס22ה! אז הנה אני! KISHKOSHA
יש לי שיער חום דבש ועיני דבש. אני קצת מלאה, אבל לא רציני. בכל מקרה, יש לי שיער מודרג, והוא בצמות קטנות בכל הראש עכשיו.
תמיד תוכלו לראות אותי ככה-, ג´ינס, מתרחב כמה שאפשר, שעון בייבי ג´י, שקיבלתי לבתמצווה, צמידים נוצצים ביד שמאל, וחלקים בימין. ותמיד תוכלו לראות אותי בסקצ´רס!.
סרט אהוב- צעצוע של סיפור!!
יו אול!

A d i d a

New member
אני מאמינה לך!

אני מאמינה לך את לא נשמעת לי כאילו שיקרת לנו וחוצמזה, אפילו אם שיקרת, זה לא אומר שום דבר כי בתחלס, כולם משקרים באינטרנט... גם אני שיקרתי ואמרתי שהשם שלי זה ג´ודי ומה באמת זה השם השני שלי ואני אוהבת אותו ורציתי שכולם יקראו לי ככה אבל עכשיו אני מרגישה קרובה מספיק אליכם אז שיניתי את השם שלי לאמיתי- עדי. והדס, את לא צריכה להתרגז כל כך על תאומות אולסן מעריצה! כולה מה היא עשתה! אני בטוחה שגם את שיקרת כמה פעמים באינטרנט! ולכל מי שחשב שתאומות אולסן מעריצה משקרת- אתם לא צריכים להאמין לכל דבר! גם לי וגם אני רואה הרבה שקורה להם דברים כאלה בפורומים! אז ביג דיל!! לדעתי כולכם חייבים סליחה לתאומות אולסן מעריצה. אני לא הגבתי לתמונה הזו כי רציתי שהדברים יתבררו לפני שאני מאשימה והנה- מה שהיא אמרה בהחלט משכנע אותי! אז תבקשו סליחה!

לעדי תודה ולכולם אני באמת לא שיקרתי

גם פעם אחת ילדה אחת פה מימיזמן אם אתם לא זוכרים אמרה שהיא גם תשים תמונה של התאומות והיא שמה תמונה של שתי אנשים והיא אמרה שהיא היתבלבלה וגם מתי ששמים תמונה שבוחרים אותה אז יש רשימה לא מראים את התמונות אז לחצתי על זה אני לא שולחת הודעות וגם אחרי זה פותחת אתם ליראות מה רשמתי ביגלל שאני יודעת מה רשמתי וגם עכשיו לא עניתי כל כך הרבה זמן אחרי עדי אז עכשיו אתם תחשבו שאני גם עדי?

וגם עדי לא שלחה הרבה זמן אחרי ההודע

ה השניה שלי ואני לא עדי אז זה בדיוק אותו הדבר למרות שאני ונוף נתנזון קבענו ליהיות באותו שעה ואחרי היא אמרה לי מה שרשום ז אני אמרתי לה שאני ניכנסת והיא גם ניכנסה וגם אולי אני יעזוב ביגלל שרק ילדה אחת מאמינה לי מכל הפורום למרות שאני לא משקרת

RinRan

New member
אוקיי תיכנסי שניה........

דבר ראשון יש לי שאלה- איך זה יכול להיות שהיתה לך במחשב תמונה גזורה של חברה של ג´יימי לין
כלומר- סה"כ אני מאמינה לך אבל אני סתם שואלת...... דבר שני- את לא צריכה לעזוב את הפורום
זה באמת לא הכרחי כי סה"כ כבר יש כאן 3 כולל אותי שמאמינים לך..... דבר שלישי- אני לא יודעת אם יש את זה במחשב שלך אבל ברוב יש- כשאת בוחרת תמונה בפורום או בכל מקום אז את יכולה ללחוץ על הכפתור שכאן
ואז לבחור באפשרות "תמונות ממוזערות" וככה תוכלי לראות את התמונות. באותו כפתור את גם יכולה ללחוץ על האפשרויות: "סמלים גדולים"- הסמלים של הקבצים יהיו גדולים כמו בתיקיות. "סמלים קטנים"- הסמלים של הקבצים יהיו קטנים. "רשימה"- רשימה של סמלים קטנים. "פרטים"- נותן פרטים מדוייקים על כל קובץ (גודל, קובץ השמירה וכו´...)

לקארין לא ממש הבנתי אבל תודה ובקשר

לתמונה הגדורה אז לא ידעתי השיא גזורה אני קצת מעריצה גם את ג´יימי לין ובריטני עוד יותר קצת אבל ראיתי את התמנוה ככה באתר של ג´יימי לין

RinRan

New member
אממממ......

מה בדיוק לא הבנת
ואם אצלך זה רשום באנגלית אז לא נורא- זה באותו סדר רק באנגלית...

doosie

New member
לעדי...

אני לא התרגזתי רק הבאתי עובדה, הדבר הזה הצחיק אותי... ולתאומות אולסן מעריצה - קורה שטועים
מצטערת אם פגעתי בך אבל זה פורום חופשי ומותר להביע דעה, והיה לי מה להגיד על התמונה שפירסמת, הקטע שמוזר לי ביותר הוא כשכולם אמרו לך איזה יפה וכוסית שאת ואת אמרת תודה, ואת רוצה להגיד לי שבאמת את אף פעם לא נכנסת לבדוק אם התמונה ששמת בהודעה עלתה או לא...??!!

omer wild

New member
עדית כנסי דחוווווף לפה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את משוגעת
למה לעשות מזה כזה עניין
אז טעית בתמונה,אם מישהו לא מאמין לך שטעית זאת בעיה שלו ולא שלך
אז אני מקווה שמכזאת שטות את לא הולכת לעזוב את הפורום
,כאילו בגלל שטות לעזוב
אבל זה כבר השיקול שלך... בכל מקרה אני לא רואה שום סיבה שלא להאמיןלך,כי אחרי הכל למה לך לשקר לנו
ותרגעי קצת כי את נראת לי נורא לחוצה
אף אחד לא הולך להרוג אותך או משהו כזה...זה כולה פ-ו-ר-ו-ם

omer wild

New member
עדית כנסי דחוווווף לפה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את משוגעת
למה לעשות מזה כזה עניין
אז טעית בתמונה,אם מישהו לא מאמין לך שטעית זאת בעיה שלו ולא שלך
אז אני מקווה שמכזאת שטות את לא הולכת לעזוב את הפורום
,כאילו בגלל שטות לעזוב
אבל זה כבר השיקול שלך... בכל מקרה אני לא רואה שום סיבה שלא להאמיןלך,כי אחרי הכל למה לך לשקר לנו
ותרגעי קצת כי את נראת לי נורא לחוצה
אף אחד לא הולך להרוג אותך או משהו כזה...זה כולה פ-ו-ר-ו-ם

למעלה