כתבתי פה מזמן ןמאז אני לא אבל אני כאן כל יום וקוראת את כל ההודעות. אני כותבת לכם עכשיו קצת עלי אבל מה שמשך אותי לפתוח הודעה זה כשראיתי את התמונה של עומר OMER אני חייבת להגיד לך שאת פ=צ=צ=ה! וואי את ממש יפה! אוקיי עכשיו לגביי יש לי שיער שיטני גלי ועיניים ירוקות כחולות. אני 156 ס"מ ואני לא מקל אבל לא מלאה בכלל! אני אף פעם לא הולכת עם טרנינג מחוץ לבית רק ג´נס או מכנסיים של מעצבים ואותו דבר חולצות(רוב הזמן יותר נכון) אין לי סרטים אהובים כי אני מתה כמעט על כולם!!! ושוב לפי כל התמונות שראיתי כולן באמת נראות אחלה אבל עומר את ניראת פיצוץ!
תמיד תראו אותי עם משקפים ושעון סגולים אפילו שאני חולה על הצבע צהוב
וסרט אהוב יש הרבה legely blond,harry potter,spiderman,loser,american pei 1-2,scery movie 1 ,loser ןהרשימה עוד יכולה להימשך אהה וסתם לידע אישי אייקון אהוב
יש לי שיער שטני גלי עיניים חומות גובה 1.56 אני תמיד הולכת עם ג´ינסים נמוכים ומתרחבים צמידים ביד ימין ושעון של דיזל בצבע כחול סרטים: מעודדות צמודות,לא רק בלונדינית ונראה לי שיש לי תמונה אני יחפש ואם אני ימצא אני ישים
רוצה לשמוע משהו שינחם אותך? תרדי... עוד... עוד... אני בת 12 וכמה חודשים ואני מטר 145 (או משהו כזה לא זוכרת...) את קולטת... את חושבת שאת נמוכה... ועוד יש לי חברה שהיא יותר קטנה ממני והייתה לה כבר בת-מצווה דרך אגב את צריכה לראות ילדות מהכיתה שלי, ע-נ-ק-י-ו-ת ומאוד מפותחות (אם את מבינה למה אני מתכוונת) בכל אופן לחלק מהילדות האלה אפילו לא הייתה בת-מצווה!! אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה!!