שירשור
!! כנסו...

omer wild

New member
עכשיו אני ../images/Emo107.gif

יש לי שיער שטני עיניים כחולות (תראו בתמונה
).
תמיד תראו אותי עם שתי הטבעות שאני אוהבת אחת על האגודל של יד ימין,ואחת על יד שמאל באמה
הסרט האהוב עלי הוא דרכון לפריז\חופשה ב-

gsh10

New member
אני!!!../images/Emo24.gif

קוראים לי עדי אני בת 11 וחצי 1.62 רזה שיער: חום דבש עם גונים בלונדינים ואדומים(זה לא מחומצן אמיתי,זה פצצה).השיער עד הישבן מדורג.עינים:חום דבש בהיר.
תמיד תיראו אותי עם חולצות צמודות אני אף פעם לא עם חולצות רחבות (חוץ מבבית).
סרט אהוב: קטע מבסרטים,יומני הנסיכה,מותק הילדות היתחלפו והכי הכי טיטניק.

מרי kate

New member
תורי!

קוראים לי אליסה ואני בת 13 וחצי. יש לי שיער חום בינוני ועיניים ירוקות-אפורות, אני רזה.
תמיד תראו אותי בג´ינסים (
) פדלפונים!!! אני תמיד שמה עגילים חישוקים ושלקים. אני מתה עליהם!
הברט האהוב עלי: חופשיות על הבר

omer wild

New member
למרי KATE-קודן כל תודה! ואני...

כמו שציינתי מקודם,אני בת 14 מאורנית (חור בשומרון),אבל אחלה של מקום

אני!

כתבתי פה מזמן ןמאז אני לא אבל אני כאן כל יום וקוראת את כל ההודעות. אני כותבת לכם עכשיו קצת עלי אבל מה שמשך אותי לפתוח הודעה זה כשראיתי את התמונה של עומר OMER אני חייבת להגיד לך שאת פ=צ=צ=ה! וואי את ממש יפה! אוקיי עכשיו לגביי יש לי שיער שיטני גלי ועיניים ירוקות כחולות. אני 156 ס"מ ואני לא מקל אבל לא מלאה בכלל! אני אף פעם לא הולכת עם טרנינג מחוץ לבית רק ג´נס או מכנסיים של מעצבים ואותו דבר חולצות(רוב הזמן יותר נכון) אין לי סרטים אהובים כי אני מתה כמעט על כולם!!! ושוב לפי כל התמונות שראיתי כולן באמת נראות אחלה אבל עומר את ניראת פיצוץ!

RinRan

New member
../images/Emo141.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

יש לי שיער חום, עיניים כחולות, גובה- 1.58 (
), משקל- 40 ק"ג (זה באמת נחוץ
) ו...... זהו(
)
אמממממ....... עם ג´ינס (עדיף מתרחב בגזרה נמוכה) וגופיה/חצאית וגופיה/שמלה...
"Bring It On", "The Virgin Suicieds", "Legaly Blond", "The Count Of Monte Christo", "Dragonfly" וזהו.....

אוקיי עכשיו אני ../images/Emo24.gif

אז................
אוקיי אז אני בלונדינית
בלי שקרים ועיניים חום בהיר
תמיד תראו אותי עם משקפים ושעון סגולים אפילו שאני חולה על הצבע צהוב
וסרט אהוב יש הרבה legely blond,harry potter,spiderman,loser,american pei 1-2,scery movie 1 ,loser ןהרשימה עוד יכולה להימשך אהה וסתם לידע אישי אייקון אהוב

SwEeT4BaBy

New member
אני../images/Emo41.gif

יש לי שיער שטני גלי עיניים חומות גובה 1.56 אני תמיד הולכת עם ג´ינסים נמוכים ומתרחבים צמידים ביד ימין ושעון של דיזל בצבע כחול סרטים: מעודדות צמודות,לא רק בלונדינית ונראה לי שיש לי תמונה אני יחפש ואם אני ימצא אני ישים

../images/Emo108.gif

יש לי עיניים חומות
יש לי שיער חום שחור
אני בת 12 וחצי
ואני רושמת ביד שמאל וגם התמונה שבגלריה של חברי הפורום היא מליפני ניראה לי 5 שנים וגם לא רואים טוב אבל תשאירו אותה

T N T girl

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

מממ ...
יש לי שיער חום גוונים (טבעי
) בהיר ...
אני ממש נמוכה ... אבל אני בין האנשים הקטנים בפורום ... אז אני מתנחמת בזה
1.41
אני רזה
לרוב אני הולכת עם צמידים על יד ימין וכבר שנים לא הלכתי עם שעון
לא יודעת למה
אני בת 11 וחצי
יש לי רק תמונה אחת במחשב שרואים רק אותי ...
אבל באיכות די נוראית
שתהיה לי תמונה נורמאלית אני מבטיחה שאני אשים
אני הולכת עם חולצות צמודות , ג´ינסים אבל לא כ"כ מתרחבים ...
נראה לי שסיימתי
אחלה משחק

לייק הלו ?

רוצה לשמוע משהו שינחם אותך? תרדי... עוד... עוד... אני בת 12 וכמה חודשים ואני מטר 145 (או משהו כזה לא זוכרת...) את קולטת... את חושבת שאת נמוכה... ועוד יש לי חברה שהיא יותר קטנה ממני והייתה לה כבר בת-מצווה דרך אגב את צריכה לראות ילדות מהכיתה שלי, ע-נ-ק-י-ו-ת ומאוד מפותחות (אם את מבינה למה אני מתכוונת) בכל אופן לחלק מהילדות האלה אפילו לא הייתה בת-מצווה!! אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה!!

gntk

New member
לייק הלו../images/Emo70.gif אני לא סנובית../images/Emo70.gif

סתם סתם חחחחחח שרון אל תקחי ברצינות (מה שקארין בד"כ עושה...)

למעלה