שירשור
!! כנסו...

RinRan

New member
טוב בסדר בסדר סלחנו.....

אז עכשיו תשימי את התמונה האמיתית אוקיי

mandy

New member
מצטערת אבל

כל העיניין הזה נראה לי קצת מוזר... למה שתהיה לך תמונה של חברה/בת דודה/שכנה של בריטני וג´יימי לין ספירס? וחוץ מזה, את לא בודקת את ההודעות שאת שולחת בפורום? לראות איך הן נראות או משהו כזה?...

omer wild

New member
תעזרו לי-לא הבנתי משהו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רגע אז מכל העניין "תאומות אולסן מעריצה" שמה בטעות תמונה לא שלה אלא של בריטני ומישהי... אז מה הקשר לנוף נתנזון
גם היא שקרה
אני מצטערת פשוט פספסתי את הקטע הזה כשדברתם עליו...

omer wild

New member
ל-ק-א-ר-י-נ-ו-ש ../images/Emo99.gif

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה
איך הסכמת לשים תמונה שלך
כל הכבוד על האומץ שלך
ולאזעזל איתך,למה את חושבת שאת מכוערת
את כזאת חמודה ויייייייייפה|בלונדה| והפעם אני יסלח כי את אמרת שאת לא יפה ואני אומרת שכן
ואל תשכחי אני
אותך מוצ´וווווו
ואני מצטערת שהגבתי רק עכשיו,פשוט כתבתי כבר הודעה כזאת (דומה) בצהריים,וחשבתי שההודעה נשלחה ורק עכשיו שמתי
שהיא לא נשלחה
אבל חפיף...אני מקווה שלא התעצבנת שרק עכשיו הגבתי...

בקיצור../images/Emo26.gif

מור (תאומות אולסן מעריצה) שמה תמונה "שלה" שזו בעצם תמונה של מישהי שהצטלמה עם אחות של בריטני ספירס. ומור היא גם "נוף נתנזון"...

אני יסביר לכם אני שמתי תמונה שלי אב

ל מתי שבוחרים את התמונה אז היא אשר ליראות איזה תמונה זאת אז בטעות זה היה התמונה הזאת שהיא לא שלי ואני אחרי זה לא פתחתי את ההודעה ויש לי גם תמונה עם חולצה כחולה אז לא ידעתי ששמתי תמונה שלא שלי ונוף נתנזון או איך שלא קוראים לה השאירה לי הודעה באישי והיא שאלה אותי למה שיקרתי אז אמרתי לה את כל מהנ שאמרתי עכשיו ואמרתי לה שאני יגיד את זה לכולם כדאי שלא יחשבו שאני שקרנית והיא והיא חשבה שאני ביקשתי מימנה לרשום את מה שאני אמרתי אז היא רשמה לכם בדיוק את מה שאמרתי לה היא ועכשיו כולם חושבים שהיא זאת אני אבל אני לא אני רק תאומות אולסן מעריצה וגם אני בכלל לא ידעתי שאפשר לעשות שתי שמות אז אל תחשבו שאני שקרנית כי זה בעמת לא היה בכוונה התמונה ולמי ששאלה למה יש לי את התמונה הזאת אז זה ביגלל שאני גם טיפונת אוהבת את בריטני ספירס וראיתי את התמונה הזאת גם ולא ידעתי מי זאת אבל זה היה באתר שלה אז שמרתי אותה ואני באמת לא משקרת זאת האמת

ביגלל שאנחנו קבענו להיפגש כדי שנדבר

ביחד בצ´ט ואז היא ראתה את ההודעה ושאלה אותי למה שיקרתי ואת זה כבר סיפרתי אז אני אמרתי לה שאני ניכנסת שניה ואומרת להם אז היא ניכנסה גם ואמרה את מה שאמרתי לה כי היא חשבה שאני ביקשתי מימנה להגיד את זה ואם אתם לא מאמינים לי אז אולי אני יעזוב את הפורום ביגלל שכל הזמן אתם חושבים שאני שקרנית גם בתמונה וגם בקשר לזה

../images/Emo108.gifהינה קצת עלי...

טוב אני לא-
עם עיניים כחולות אבל אני רזה עם שיער חום כהה יפה וחלק וכמובן ארוך!אני אוהבת ללבוש ג´ינסים אני מתה על בגדים!אני מאוד אוהבת לאכול-
תמיד תימצאו אותי עם הרבה צמידים כ-50 או יותר מיכול הסוגים! סרט אהוב עלי הוא זהות כפולה סרט חדש ששווה לראות.
זה ס22ה שכולם..אתם יודעים מספרים מה הם אוהבים ואיך הםנראים
ועוד דבר
תשלחו תגובות למה שאני כותבת אז יאאלה ביי...

../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

אני עם שיער חום כהה כמעט שחור, עיניים חומות כהות, די גבוהה (1.59), די רזה (37), ואני בת 13 וחודש.
תמיד תראו אותי עם משקפיים ושעון (דההההה)
אממממממממממ... של התאומות: הולידי אין דה סאן, ולא של התאומות: לא רק בלונדינית.

Gali shtraz

New member
../images/Emo65.gifאוקיי אז ככה:../images/Emo65.gif

קוראים לי גלי שטרז. בת 12 מאילת #שיער חום בהיר נוטה מאוד לשטני #עיניים ירוקות כחולות #אני רזה שוקלת 26... #תמיד תוכלו לראות אותי עם מכנס מתרחב וגופייה או חולצה רגילה. #סרט אהוב: גול כפול
של התאומות אולסן כמובן
וזהו
ותראו איזה מכנסיים מזעזעות הם לובשות כאן

gntk

New member
את שוקלת 26../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עוד אנורקסית...

sparkling angel

New member
היי!!!../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

טוב אז קוראים לי מור (אני די חדשה בפורום), יש לי שיער חום וחימצנתי עליו עם חום בהיר אמממ עיניים ירוקות, אני רזה, גובה 1.60 השיער שלי נוראי! כאילו כזה מתולתל אבל אני כל הזמן מחליקה אותו כאילו פעמיים בשבוע, תמיד תראו אותי עם ג´ינס! וסקצ´רס! עם שעון roxy , 12 צמידים לשבנים על יד ימין ותיק ג´ינס! אממ על עצמי... אוהבת לבלות זתומרת ללכת לסרטים, מסיבות וכו אה ואגב אני גרה באוסטרליה (כבר שנה!) ובטח חלקכם מכירים אותי מהאתר totally mka שסגרתי... ( למרות שאני גרה באוסטרליה אני אשמח להתכתב עם כולם!!!) עם אתם רוצים להתכתב שלחו הודעות ל- איסיקיו-161008947 מסנג´ר/אי מייל[email protected] אממממ וזהו....... פליז תעשו מאמץ לשלוח לי הודעה אה ואגב אני בת 13 וחצי זתומרת כיתה ח´ ונראה לי שזהו......

למעלה