שירשור
לשבת

דחוףף כנססווו

אניי הולכתתת להופעהה ואני מקווה שניפגששששש שםםםםםםםם כולםם לבואאא אהה וקחוו את האיסיקיוו שליי 267346726 תחברוו אותיי כולםםםם חחח

levikon

New member
שלום.

שלום לכולם, אני רואה שסוף סוף נפתח פורום למכשיר המשחקים האולטימטיבי!! מענין אם יש כאן מישהו שעוד זוכר את המכשירים הראשונים? בעלי מסך ה LCD הירוק. עוד בתחילת שנות ה 90.... בכל מקרה, רציתי לדעת איפה ניתן לקנות מכשיר צבעוני חדש בזול, וגם מקום זול לקלטות. בברכה, לב.

../images/Emo41.gif../images/Emo77.gifאם תרצו אין זו אגדה../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

נפתחה הקומונה החדשה לכולכם... נכון תמיד רציתם לפגוש את הכוכב שלכם ולא ממש הצלחתם.. נכון גם אתם רוצים ללכת לפסטיגל ולשבת בשורות הראשונות ואז אח"כ להכנס למאחורי הקלעים.. נכון שגם לכם בא ללכת למסיבות עיתונאים של מפורסמים.. נכון שהמורדים באו לארץ גם אתם רציתם להתארח בחדר שלהם במלון.. נכון שגם לכם בא ללכת להופעות, מסיבות והצגות של הכוכבים הכי אהובים עלינו... אז אולי אנחנו לא פרוטקציונרים ואין לנו הרבה פרוטקציות אבל ביחד בשיתוף פעולה נ-צ-ל-י-ח!! בקומונה הזאת נקים קבוצה מגובשת שביחד ננסה להשיג את הכל.. אל תשכחו "אם תרצו אין זו אגדה" בקומונה: מפגשי מעריצים, רכילויות מעולם הבידור, תמונות נדירות של כל הכוכבים, משחקים, שרשורים מגניבים, פגישות עם הכוכבים ועוד... והכי חשוב שיתוף פעולה וגיבוש ולא לשכוח "אם נרצה זה יצא"

לשרופה על אושרי

חחח גם אני חדשה פהה כפרה גם אני לא מכירה פה אף אחתת לא נורא נכיר ביחדד!!! אני גםם חולה עלל אושריי הוא החיים שליי את באה ב-16 לקריוןן.!!?!?!

לברו'ש הבובע!

תגידי איך אתם כותבות את מה שכתוב לכם מתחת להודעה שאתם רושמות? כולם כותבות "גיים בוייז שלי" וזהה אז איך את שמה את זה?

כנסו בבקשה

מתי ייצא הדיסק של הגיים בויז? ולא הבנתי זה הפורום הרשמי? או זה?http://www.5gameboys.com/forum/viewforum.php?f=2 כי בשניהם כתוב שזה הפורום הרשמי

TOUSH

New member
אממ מאמי אני לא יודעת אם זה בכוונה

אול לא... אבל זה פורום ללהקת הגיים בויז לא למשחק

שטויות שטויות שטויות

ניתוש ניתוש ניתוש את את את פה פה פה יפה יפה יפה שלי שלי שלי?? חחחחחחחח...[שיגעון של יום שישי
]

למעלה