האאא.. מגנייבבב אהבתיייי
ב ברוש הבובעע New member 6/1/06 #17 את יכולה לנ-צ-ל-"-ש בפעם המי יודע כמה!!!!!!! תנצלשווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!
ב ברוש הבובעע New member 6/1/06 #24 ../images/Emo45.gifאם אתן רוצות שזה מה שיקרה אז... תפסיקו לפתוח שרשור על שטויות!! בסוף אתן לא תוכלו להכנס לפוורם!!!
../images/Emo45.gifאם אתן רוצות שזה מה שיקרה אז... תפסיקו לפתוח שרשור על שטויות!! בסוף אתן לא תוכלו להכנס לפוורם!!!
ב ברוש הבובעע New member 6/1/06 #29 הסבר לכל אלה שלא יודעות מזה נצל"ש!! במקום לפתוח כל הזמן שרשורים חדשים... יש פתרון למנוע זאת!! אפשר להגיב לשרשור שלא קשור למה שאת רוצה לכתוב,אבל...את צריכה להגיב להודעה הראשית של אותו שרשור לרשום נצל"ש ואז את הודעתך.. מקווה שעזרתי... ברוש הבובעע...
הסבר לכל אלה שלא יודעות מזה נצל"ש!! במקום לפתוח כל הזמן שרשורים חדשים... יש פתרון למנוע זאת!! אפשר להגיב לשרשור שלא קשור למה שאת רוצה לכתוב,אבל...את צריכה להגיב להודעה הראשית של אותו שרשור לרשום נצל"ש ואז את הודעתך.. מקווה שעזרתי... ברוש הבובעע...
L levikon New member 5/1/06 #13 סליחה? לא קוראים לי מאמי, עד כמה שאני יודע. קוראים לי לב. ואני רואה עכשיו שזה באמת פורום על איזשהי להקה? למה שלהקה תקרא לעצמה על שם של מכשיר אלקטרוני??? טוב. מצטער על ההטרדה.
סליחה? לא קוראים לי מאמי, עד כמה שאני יודע. קוראים לי לב. ואני רואה עכשיו שזה באמת פורום על איזשהי להקה? למה שלהקה תקרא לעצמה על שם של מכשיר אלקטרוני??? טוב. מצטער על ההטרדה.
ב ברוש הבובעע New member 6/1/06 #25 ../images/Emo6.gifזה לא פורום למשחק הזה../images/Emo70.gif זה פורום ללהקת בנים מושלמת ביותר!! איזה אנשים יש בעולם הזה איי....חחח..
../images/Emo6.gifזה לא פורום למשחק הזה../images/Emo70.gif זה פורום ללהקת בנים מושלמת ביותר!! איזה אנשים יש בעולם הזה איי....חחח..
L levikon New member 6/1/06 #30 כן. הבנתי. תודה על ההבהרה. אם אני כבר כאן, אז נתענין קצת, מה רע? באיזה כלים הם מנגנים? איזה סגנון? ולמה הם מושלמים? אף אחד לא מושלם בעולם הזה, לשמחתנו.
כן. הבנתי. תודה על ההבהרה. אם אני כבר כאן, אז נתענין קצת, מה רע? באיזה כלים הם מנגנים? איזה סגנון? ולמה הם מושלמים? אף אחד לא מושלם בעולם הזה, לשמחתנו.