שירשור
לשבת

levikon

New member
כנסי?

לא יודע, בפעם האחרונה שבדקתי הייתי די בטוח שאני זכר...
בכל מקרה, רק בגלל היופי והקול את קובעת שבן אדם מושלם? אני חושב שזה מעט שיטחי. בכל מקרה, איזה קול יש להם - סופרן, באס, אלט? הם באמת מצליחים להיות רק 5 ולהגיע להרמוניה מושלמת? נשמע מיוחד.

ומותק השם של הלהקה זה..

גיים הויזזזזזזזזזזזזזז לא גיים בוייי!! וד"א הם חמודים יפים ויש להם קול הכי יפה בעולםםם!!

levikon

New member
עוד הפעם.

ראשית, לא קוראים לי מותק. וגם לא מאמי. קוראים לי לב, אני לא רואה כל צורך לזלזל בשם שהורי מולידי נתנו לי. ושנית, איך את קבעת שיש להם את הקול הכי יפה בעולם? לכולם כשהם שרים ביחד, או לכל אחד בנפרד? אני חושב שכדאי לסייג את הדברים ולכתוב שבעייניך יש להם את הקול הכי יפה בעולם - זה לגיטימי. וגיים בוי, הסיבה המקורית להגעתי לפורום הזה, זה מכשיר אלקטרוני קטן שפותח על ידי נינטנדו בסוף שנות השמונים. דווקא צעצוע חמוד, וראיתי שיש חדשים כאלה. ממש מוזר שלהקה תקרא לעצמה על שם המכשיר הזה... בכל מקרה, שיהיה שבוע טוב. ובבקשה, תקנו את טעויות הכתיב שלכם. אין שום צורך לכתוב שלוש פעמים מ סופית. פעם הבאה לפני שליחה של הודעה ניתן לעבור עליה ולראות אם אין טעויות מביכות כאלה. בברכה, לב.

באמא שלי אתה?? לא בסדר

דבר ראשון יש להם קול יפה גם שהם שרים ביחד וגם בנפרד...! ואם כבר רשמתי שלושה פעמיים ם זה אומר שיש לי שגיאות כתיבב?? מוווותתתתתתתתתקקקקקקקקקקקקק תעשה לי טובה לך חפש את הפורום של בגיים בויו שלך סבבה!! ומה אתה לא מבין שקוראים להם גייםםםם בוווייזזז לא גיים בויי עכשיו הבנתת?? שהיה לך שבוע טוב !

אני יגיד לך למה...כנס...

1.יש להם קול מדהים 2.הם כוסונים שלא להאמין!! 3.יש להם אופי ש...אי אפשר לתאר אותו!! 4.הם חברמנים..
הנה תמונה שלהם שתבין על איזה שלמות אנחנו מדברות--->

לאא כיי פשוטט..

כתובב יענו מהנהלת הפורום רעותת וגם כתוב שם את בר לידד...

למעלה