שירשור
(
)

karin agajany

New member
שירשור ../images/Emo32.gif (../images/Emo103.gif../images/Emo113.gif)

שרשרו לפה את עופותיכם...

וול...

הלו
טוף....רוצים שנעשה כזה דבר שנקרא "אתיקה"
אני חייבת לציין שזה לקוח מפורום בנות, אז מה שצריך לעשות הוא לכתוב את היום שלך. פשוט לכתוב כל מה שעשית היום, כל שיעור ושיעור בביצפר
רוצים? אז אני אתחיל תכף...

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gif ה../images/Emo32.gif שלי...

לא מומלץ לבעלי לב חלש... היום ראיתי את הסרט הכי מזעזע שראיתי בכל החיים שלי!!!! טוב אולי לא אבל זה מה שאני זוכרת... בכל מקרה, אני במרכז למחוננים (כן, כן, אני חנונית מה אני יעשה...) ולפני איזה חודש קרה בכיתה ה' (אני בכיתה ו') מקרה שילד אחד הביא אולר כדי להראות לחברים שלו וקרה משהו והוא בטעות דקר ילד אחד באצבע (איוווווווו), והיה לנו יום פעילות רק היום כי היה פורים וגם היה לנו סיור והם לא הצליחו לעשות לנו את היום פעילות הזה עד הים... לסרט קוראים "בעל זבוב" שם שלא קשור... שמדבר על 25 ילדים שלומדים בפנימיה צבאית מגילאים 7-12 שניצלו מאיזה התרסקות מטוס והגיעו לאיזה אי... בהמשך איזה ילד מקים כנופיה מתחרה שהם צובעים את הפנים שלהם (בדם!!!) ומה שהם עוסקים בו זה ציד... בכל מקרה לאט לאט עוברים כל הילדים כמעט לכנופיה המתחרה ונשארים רק שלושה ילדים בקבוצה הראשונה... יום אחד אחד הילדים חושב שהוא ראה מפלצת באיזו מערה וכשהם ראו אחד מילדי הקבוצה בא ליד המדורה בלילה הם חושבים שהו המפלצת הם השכיבו אותו על האדמה והרגו אותו עם המוטות המחודדים שלהם (אהההההה זה היה כזה מזעזע!) ומי שנשאר זה ראש הקבוצה שהייתה בהתחלה כל הילדים ועוד אחד שמן עם משקפיים שכולם קוראיפ לו פיגי במקום פיני (והמבין יבין...), עכשיו בלילה אחד הכנופיה הזאת לוקחת לו את המשקפיםם כדי לעשות מהזכוכית אש בבוקר כדי שיבואו ויצילו אותם, וכששני הילדים (רלף שזה ראש הקבוצה השניה ופיני) באים כדי לקחת את המשקפיים של פיני שני ילדים שהיו למעלה הפילו לו אבן ענקית על הראש והוא מת!!! (אהה עוד אחד מזעזע!)ואחרי כמה זמן הייתה שרפה וחברי הכנופיה רדפו אחרי רלף כדי לעשות לו לא יודעת מה ועדיף שלא נדע... ובינתיים זיהו את האש בגלל השרפה ובא אחד מהמורים שלהם מהפנימייה וכשכולם הגיעו לשם הם לא רדפו אחרי רלף יותר ופתאום רלף התחיל לבכות... והמורה אמר להם: "מה זה מריך לאמר?" ואז זה נגמר!!!!!!!! בקיצר הלקח שנלמד מזה היה צריך להראות שכשאין סנכות מבוגרת תראו מה קורה לילדים... ונראה לי שכולם הבינו את הלקח... אני מצטערת על המגילה אני פשוט הייתי צריכה להוציא את זה איפושהוא... בכל מקרה תודה שקראתם אם בכלל קראתם...

קראתי את הספר../images/Emo70.gif

היה לי עליו מבחן בספרות לפני איזה חודש. קיבלתי 81
(זה די טוב בהתחשב בכך שעדיין לא סיימתי לקרוא את הספר
) ד"א שרון- בפורום צופים היינו כל הזמן עושים את ה"אתיקה" הזה, או בשפה נמוכה יותר
"היום שלי"

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo142.gif

גמני בכזה מקום, ולא מזמן, גם אנחנו ראינו את הסרט הזה (והוא חולה ביותר). קריפי!

האתיקה שלי../images/Emo26.gif

אוקיי...אז קמתי בבוקר....וכהרגלי אכלתי קורנפלקס "טריקס" [טוב...לא צריך עד כדי כך לפרט
]. ואז, אבא שלי לקח אותי ואת אחותי לביצפר. אחותי בכיתה י"א, והם נחשבים כבר "מבוגרים", ונכון יש ת'קטע הזה שבמקרה של התקפה על כל 5 ילדים צריך להיות מבוגר
אז נידבו אותם לזה... היא הלכה לגן "סיגלית" [חיחיח]... טוב, בקיצור, קצת איחרתי כי עד שאחותי התארגנה והורדנו אותה שמה וזה.. אניי וואי, כשהגעתי היה לנו שעתיים אנגלית [
..] ולא היה שומדבר מיוחד... אה! לילדה אחת שישבה לידי לא היה ספר קריאה באנגלית [כן, אנחנו צריכים להביא ספר קריאה באנגלית כמו ילדים בכיתה א', ואני, אגב, מביאה את סוויט סיקסטין של התאומות, וכל הבנים מתחילים: "איזה כוסיות...", וילד אחד אמר על אשלי שהיא מכוערת או משו כזה אז ילד אחר אמר: "סתום! אל תגיד עליה דברים כאלה!" ואתם קולטים שהוא כזה ילד מופרע וזה...חחח...נראה לי הוא באמת התאהב בה:)] אז בקיצור ילדה אחרת שהיא חברה שלי הביאה לילדה שישבה לידי [תעצרו רגע, ותקראו את הכל מחדש
] את ספר אחד מספר פול האוס שנקרא "סטפני" [שם מרגש ומקורי], במיוחד שמי אם לא סטפני [ג'ודי סווינטן {ככה כותבים?}], נמצא על הכריכה...קראתי בו קצת...הוא נראה מעניין דווקא...אבל לא הבנתי עוד על מה מסופר שן, קראתי רק את העמוד הראשון שכתוב בו על המשפחה שלהם וזה... טוף...נגמרו השעתיים [ואני שברתי שיא בהסתכלות על השעון
] ואז היה צילצול והפסקה ויאדה יאדה יאדה...והשיעור שאחרי זה היה...[מיי פירבוריט]... טטדדדאם
שעתיים יוגה
[לאב איט
] זה בחוגי ספורט...חחח...כל מי שאין לו כוח לספורט בנוסף לריצות כל שעור בהתעמלות הולך לשם [כמוני]. אבל זה ממש מרגיע וכיף!! בהתחלה הייתי במעודדות...אבל זה ממש קשה, שעה מתוך השעתיים צריך לעשות מתיחות
...כאן אני פשוט ישנה...וזה כיף... וגם זה משולב עם שיאצו, אז אנחנו כמעט כל שיעור לומדים לעשות "טיפולים"...ונחשו על מי מנסים את זה
עלינו
כל אחד עושה לבן-זוג שלו ואז ההפך...וזה ממש כיף באמצע הביצפר לישון בזמן שעושים לך מסאז'
...וגם לעשות זה כיף...בקיצור-יוגה רולז
אז אחרי זה היה לנו שיעור מתמטיקה, והיה לנו בוחן ונראה לי שהלך לי דיי טוב...
ואז היה לנו שיעור פרוייקט [=חברה], שהמורה שלנו [
] החליטה שזה יהיה גם שיעור מתמטיקה... אז זהו..לא היה משו מיוחד...אה!!! בשעור הראשון-קיבלתי בוחן באנגלית שעשית... 95
טוב...אז אחרי זה חזרתי הביתה...ולא מזמן [4 ומשו] הלכתי עם אחותי לסופר [יש לה מחר טיול לשלושה ימים, שאגב, היה אמור להיות לחרמון {לטפס על החרמון
}, אבל בסוף הם הרוויחו בגלל המלחמה-לוקחים אותם במקום זה לאילת!!! ויהיה להם ערב חופשי שם להסתובב לבד בקניון וזה...איזה כיף
...למרות שאני שבעתי מטיולים ליומיים..] אז כמובן שגם הרווחתי מהסופר
: 2 קופסאות קטנות של מיילק-שייק שוקו של קרלו שלוקחים לביצפר, ושוקו אחד של קרלו לא בשקית, אלא גם בכאלו קופסאות קטנות עם קש...מתה על זה!!! *נזכרת בימי כיתה ב'* וקליק שחור-לבן אחד
זייהו...עכשיו אני כותבת כאן... עכשיו, אם אתם באמת, אבל באמת [בלי בילוף, ז'תומרת אם ירדתם עד לסוף פשוט תקבלו חצי מהדברים] קראתם את הכל, אתם מקבלים:
[בשביל הגשם],
[של קרלו בקופסא עם קש
],
[אב"כ
],
,
,
, ו-
. [אם אתם מעדיפים על במקום האוטו עוד שוקו, תודיעו לי] ו-
,
,
*וזכרו, מי שפשוט ירד מקבל חצי
* תכתבו גם אתם!!!

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gif

וואי איזה יום!!!! (גן סיגלית?) טוב אולי אני יגיב יותר תכף אבל אני חייבת לעוף בה ביי

מאי דיי

קמתי בשעה 7:05 והתכוננתי לבית ספר, הסתכלתי על השמיים הכחולים (כן בטח
) וירדתי למטה לאכול ארוחת בוקר. אכלתי קורנפלקס של הנמר הזה... נו... כמו שוגי... וראיתי גיא פינס של אתמול. לפני שיצאתי שמתי הקלטה לפרק של אתמול של קטנטנות ויצאתי לחכות להסעה. שעתיים ראשונות- אנגלית (שרון, איזה צירוף מקרים
). אני וחברה שלי היינו צריכות להשלים איזה משהו בעבודה שלנו אז כל השיעור רק עשינו את זה ולא השתתפנו בשיעור (רק בקטעים המצחיקים
). 3-4- מבחן בהיסטוריה
לא הלך הכי טוב בעולם... נו טוב... 5-6- שעתיים חופשיות
היה אמור להיות לי שעתיים מחשבים
אבל היו ילדים שרק בשעתיים האלה עשו את המבחן אז המורה ביטלה את השיעור
וכל השעתיים האלה אני ושתי חברות שלי כל כך השתגענו... חבל לכם על הזמן. שעה שביעית- שיעור ספרות... לפני השיעור רבתי עם ידיד שלי כי הוא לא נתן לי לשחק לו בשיער (ואל תחשבו שאני מוזרה
פשוט יש לו שיער מאגניב כזה...) אז כל השיעור אני וחברה שלי ציירנו אותו על דף... שעה שמינית- חופשית
היה אמור להיות לי לשון אבל האבא של המורה נפטר
אז לא היה שיעור... ושוב אני ושתי החברות שלי התחלנו להשתגע

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gif

ראיתם חלק מהיום שלי שזה היה הפעילות... איזה באסה היה לי היום בבית ספר הרגיל טורניר קט-רגל בין הבנות של שתי הכיתות והפסדתי את זה כי פעם שעברה לא הלכתי כי לא הרגשתי טוב... בכל מקרה אמא שלי אמרה שהספר "The lord of the fly" (בעל זבוב) מאוד מפורסם אז חשבתי שתכירו, ונכון שהסרט ממש מ-ז-ע-ז-ע-?-!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifמיי 'אתיקה'!!

היום כרגיל אמי העירה אותי בשעה 7:00. אני מתעוררת לאט, לאט-בשלבים. אבל היום דווקא קמתי מהר מהרגיל!! [צל"ש לי!
] אחר-כך שתיתי שוקו-כהרגלי! אכלתי וופלה או שתיים והלכתי להוציא ת'כלב שלי [
, אני שונאתתת את זה!] אחר-כך, הלכתי להכין לי סנדוויץ', לקחתי ת'ערכת מגן.. [
, מעצבן ביותרר] הגעתי לכיתתי והצטרפתי לשיחה של הבנות [המין השולט!
] שעתיים ראשונות- אנגלית[מה, לכולם יש אנגלית היום בשעתיים הראשונות!?]. אני בדוברי אנגלית והדוברי אנגלית היום נשארו בכיתה. והיו קטעים!!! המורה, בכלל לא איכפת לה! יותר נכון, לתלמידים לא איכפת! היא צורחת עלינו וזה, ואנחנו ממשיכים לדבר, לצרוח, לרוץ בכיתה! ואני, בכלל שיחקתי בכדור עם חברה! הקיצר, המורה מעופפת. שעה שלישית-הייתה יומולדת לחברה שלי, וחגגו לה בכיתה! שעה רביעית-למדנו תנ"ך
,
! *מקצוע משעמםםם* שעה חמישית- העשרה אינסטורמנטלית. שעה אחרונה!!*ישששששש*]-מוסיקה-בלעעעעע!! איכס, שונאת ת'מקצוע הזה!!! אחר-כך, הלכתי הביתה, עשיתי שיעורים, כי הייתי חייבת... סיימתי ת'שיעורים-עברתי למחשב.. דיברתי קצת באייציק,העברתי ת'זמן עד שעה 16:45-הלכתי לחוג עם ליאור! [חברה טובה של] בשש וחצי חזרתי, התקלחתי, ראיתי המורדים, אכלתי. ומי באה לישון אצלי?!?!?! ליאורר! כן! אני מבלה איתה הרבה!! אפילו בבצפר ראיתי אותה!! [משום מה!] אחר-כך הלכתי למחשב שוב והתחלתי לכתוב את האתיקה שלי!! ומי שקרא עד לכאן מקבל-
|ואת ליאור!
| לאאבב י'אאא הולללל

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifד"א--------->>>>>>

ליאור ישנה אצלי כי----->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> רדו עוד קצת! י'א עצלנים!!!-סתםםםם, אל תקחו אישית, תיקחו לגרון ותיחנקו! עוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו- עודדדדד אם אתם ב'מת רוצים לדעת!! וגם מי שלא רוצה לדעת!!! יופי!!!!! הגעתם, סופסוף! ההודעה הזו כבר מחכה כאן שעה!!! טוף, אז יש לנו שביתה יאפייייייייייייייייייי איזה כיף לנוווווו

למעלה