האתיקה שלי../images/Emo26.gif
אוקיי...אז קמתי בבוקר....וכהרגלי אכלתי קורנפלקס "טריקס" [טוב...לא צריך עד כדי כך לפרט
]. ואז, אבא שלי לקח אותי ואת אחותי לביצפר. אחותי בכיתה י"א, והם נחשבים כבר "מבוגרים", ונכון יש ת'קטע הזה שבמקרה של התקפה על כל 5 ילדים צריך להיות מבוגר
אז נידבו אותם לזה... היא הלכה לגן "סיגלית" [חיחיח]... טוב, בקיצור, קצת איחרתי כי עד שאחותי התארגנה והורדנו אותה שמה וזה.. אניי וואי, כשהגעתי היה לנו שעתיים אנגלית [
..] ולא היה שומדבר מיוחד... אה! לילדה אחת שישבה לידי לא היה ספר קריאה באנגלית [כן, אנחנו צריכים להביא ספר קריאה באנגלית כמו ילדים בכיתה א', ואני, אגב, מביאה את סוויט סיקסטין של התאומות, וכל הבנים מתחילים: "איזה כוסיות...", וילד אחד אמר על אשלי שהיא מכוערת או משו כזה אז ילד אחר אמר: "סתום! אל תגיד עליה דברים כאלה!" ואתם קולטים שהוא כזה ילד מופרע וזה...חחח...נראה לי הוא באמת התאהב בה

] אז בקיצור ילדה אחרת שהיא חברה שלי הביאה לילדה שישבה לידי [תעצרו רגע, ותקראו את הכל מחדש
] את ספר אחד מספר פול האוס שנקרא "סטפני" [שם מרגש ומקורי], במיוחד שמי אם לא סטפני [ג'ודי סווינטן {ככה כותבים?}], נמצא על הכריכה...קראתי בו קצת...הוא נראה מעניין דווקא...אבל לא הבנתי עוד על מה מסופר שן, קראתי רק את העמוד הראשון שכתוב בו על המשפחה שלהם וזה... טוף...נגמרו השעתיים [ואני שברתי שיא בהסתכלות על השעון
] ואז היה צילצול והפסקה ויאדה יאדה יאדה...והשיעור שאחרי זה היה...[מיי פירבוריט]... טטדדדאם
שעתיים יוגה
[לאב איט
] זה בחוגי ספורט...חחח...כל מי שאין לו כוח לספורט בנוסף לריצות כל שעור בהתעמלות הולך לשם [כמוני]. אבל זה ממש מרגיע וכיף!! בהתחלה הייתי במעודדות...אבל זה ממש קשה, שעה מתוך השעתיים צריך לעשות מתיחות
...כאן אני פשוט ישנה...וזה כיף... וגם זה משולב עם שיאצו, אז אנחנו כמעט כל שיעור לומדים לעשות "טיפולים"...ונחשו על מי מנסים את זה
עלינו
כל אחד עושה לבן-זוג שלו ואז ההפך...וזה ממש כיף באמצע הביצפר לישון בזמן שעושים לך מסאז'
...וגם לעשות זה כיף...בקיצור-יוגה רולז
אז אחרי זה היה לנו שיעור מתמטיקה, והיה לנו בוחן ונראה לי שהלך לי דיי טוב...
ואז היה לנו שיעור פרוייקט [=חברה], שהמורה שלנו [
] החליטה שזה יהיה גם שיעור מתמטיקה... אז זהו..לא היה משו מיוחד...אה!!! בשעור הראשון-קיבלתי בוחן באנגלית שעשית... 95
טוב...אז אחרי זה חזרתי הביתה...ולא מזמן [4 ומשו] הלכתי עם אחותי לסופר [יש לה מחר טיול לשלושה ימים, שאגב, היה אמור להיות לחרמון {לטפס על החרמון
}, אבל בסוף הם הרוויחו בגלל המלחמה-לוקחים אותם במקום זה לאילת!!! ויהיה להם ערב חופשי שם להסתובב לבד בקניון וזה...איזה כיף
...למרות שאני שבעתי מטיולים ליומיים..] אז כמובן שגם הרווחתי מהסופר
: 2 קופסאות קטנות של מיילק-שייק שוקו של קרלו שלוקחים לביצפר, ושוקו אחד של קרלו
לא בשקית, אלא גם בכאלו קופסאות קטנות עם קש...מתה על זה!!! *נזכרת בימי כיתה ב'* וקליק שחור-לבן אחד
זייהו...עכשיו אני כותבת כאן... עכשיו, אם אתם באמת, אבל באמת [בלי בילוף, ז'תומרת אם ירדתם עד לסוף פשוט תקבלו חצי מהדברים] קראתם את הכל, אתם מקבלים:
[בשביל הגשם],
[של קרלו בקופסא עם קש
],
[אב"כ
],
,
,
, ו-
. [אם אתם מעדיפים על במקום האוטו עוד שוקו, תודיעו לי] ו-
,
,
*וזכרו, מי שפשוט ירד מקבל חצי