../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif
או וול, איף יו אינסיסט... בקושי קמתי הבוקר
הלכתי לישון אתמול בערך ב-12 בלילה, ושעות מאוחרות לא עושות לי טוב
טוב אז לכל מי שלא הבין- כל הקטע בלכתוב זה אתיקה זה לכתוב מה היה בכל שיעור בביצפר... לא לכתוב מה אתם עושים בכל שעה
אבל וואטאבר... OK אז נתחיל:
שיעור 1- ספרות: בעעעע שונאת ספרות! מורה מ*דיינת!
היא מלמדת אותנו חומר שלא יהיה במבחן האחרון שלנו השנה ומי מבין בכלל למה?
בקיצקיץ- משעמם... התעסקתי ביומן
מי לייק מיי יומן
הפסקה- אממממ... סתם... נורא נלחצתי מהמבחן בגיאומטריה שהיה לי בשיעור שאחרי ההפסקה (זה היה מועד ב'...) כי אני מה זה גרועה בג'יאומטרי
אז בקיצקיץ שיגעתי את חברה שלי- 'יו, נועה, יו, תעזרי לי! יו אני מפחדת!!
' טחחחחח...
שיעור 2- מתמטיקה (אלגברה): מבחחחחחן! אהההה!! אוקיי אז למה אני עושה מועד ב'? כי הייתי חולה ביום שהיה המבחן, אז חברות שלי (נשמות, מתוקות, חולה עליהן!
) העתיקו לי את התרגילים של כל מבחן (היו 2 טורים) והביאו לי
איזה מתוקות יההה אני חוהל עליהן!
אבל מה? בסוף בכלל לא היה לי לא טור א' ולא טור ב', אלא טור ג'! איך לעזאזל היא הגיעה לטור ג' המורה הזאת?? הרי היא לא מתוחכמת מספיק כדי לעשות עוד מבחן למועד ב'!
שיעור 3- מתמטיקה (גיאומטריה): עדיין עושה ת'מבחן... אה וכשסיימתי אז העתקתי את התרגילים ואיך שפתרתי אותם ונתתי לחברה שלי לבדוק לי ו... נכשלתי, כמובן, איך לא?
הפסקה- יההה אני אוהפת את ההפסקה הזאת! חצי שעה בלי מורים! אחחח איזה כיף!
טוב אז ירדתי עם חברה שלי לקנות אוכל (בלאט! אמא שלי חולה ומתעצלת להכין לי סנדוויצ'ים, ולי אין כוח- אז קונים!
) ונורא פחדתי להיכנס למתחם הברברים (אין לכם מושג כמה דוחפים שם בתור לקיוסק!
) אז נתתי כסף לחברה שלי ושלחתי אותה לקנות לי
(בורקאס גבינה, אם זה מעניין אתכם
) טוב אז סתם אכלתי, התבודדתי (נו, בכל זאת- זה המבחן הרביעי בערך שאני נכשלת בו הסימסטר
) ובינתיים- גששששששם! איזה גשם חבל"ז! יואו נרטבתי כולי בדרך ל...
שיעור 4- ספורט: ...בדרך לאולם. היה חרא שיעור ולא היה לי כוח לכלום (בגלל המבחן והגשם רגם לי להרגיש עוד יותר חרא... [אני שונאת חורף!
]) אז כמובן- רצנו 5 דקות כמו בכל שיעור ואז- my nightmare- תרגיל! שונאת תרגיל! שונאת תרגיל! שונאת תרגייייייייל!!!
למי שלא יודע- המורה נותנת כמה אלמנטים שלמדנו, ואנחנו צריכים להרכיב מזה תרגיל (פשוט לסדר את האלמנטים בסדר הגיוני ואפשר עם מוזיקה, ואפשר בזוגות ובלה בלה בלה...) וזה אלמנטים חרא!- גלגול אחורה+קדימה+פיסוק (אני שונאת גלגולים!
), עמידת ידיים (לא הגזימה...
), מאוזן (זה נראה כזה קל... ויואו! אני שונאת ספורט!), עמידת ראש (אוקיי זו כבר ממש הגזמה!!
), גלגלון ועוד כמה שאני לא זוכרת ויואו שתלך לה*דיין המורה הזאת! שונאת אותה! אז סתם לקחתי מזרן ולא עשיתי כלום כל השיעור טחחחחח......
שיעור 5- צרפתית: אחחח... השיעור האהוב עלי!
למה? כי הוא כ-ז-ה קורע!
המורה הזאת פשוט קורעת אותי!
אוקיי אז קצת רקע- המורה היא ליליאן למברגר (אותה אנו מכנים ליליאן המבורגר
), צרפתיה עם מבטא כבד שבקשי יודעת עברית, וגם נמוכה נוראאאאא ואיטית מוות!
אוקיי אז למשל בשיעור הזה- כמה ילדים זרקו אחד לשני דברים (עטים, יומנים, כאלה...) אז היא כזה אומרת- "לא...! למה דברים עפים באוויר??
" ודי זה היה כ-ז-ה קורע!!
אני וחברה שלי כל השאר נקרעות
טחחחחחח...... אוקיי אז יש לי ילדה בכיתה שקוראים לה דניאלה. ועברה איזה חצי שנה מאז תחילת השנה, והמורה המפגרת עוד לא קולטת שזה השם שלה
אז זה הדיאלוג:
= דניאלה |מפגרת| = ליליאן
- *מדברת עם חברים שלה...* |מפגרת|- *רוצה להגיד לה להפסיק לדבר* "דניאל
"
- לה.
די נקרעתי!!
טוב אז... בעיקרון בזבזתי ת'שיעור בלהיקרע מצחוק ולהשלים דברים ממחברת של חברה
הפסקה- אממממ... סתם... המשכתי להשלים מהמחברת...
שיעור 6- מדעים: אממממ... סתם המשכתי להשלים מהמחברת ולהגיד כל שניה 'די' לילד שישב מלפני והתנדנד על השולחן שלי והזיז אותו
רררר..... שונאת את עומר!
שיעור 7 ואחרון (סופסוף!)- חינוך: שיעור מפגר
המחנכת שלי מתיימרת להיות פסיכולוגית טחחחחח..... היא כזה אומרת לנו- "תעצמו את העיניים ותדמיינו את הסיטואציה הבאה- לבנים יש חברה, לבנות יש חבר, אתם בחדר שלכם איתו/איתה ו..." בלה בלה בלה
אוף מורה מפגרת!
בקיצקיץ היה שיעור ממש קורע חחחחח... ואז הלכתי הביתה בגשם והרגשתי עוד יותר נאחסי
ו... זהו, סתם, כלום, שומדבר.
יום נאחסי.