שירשור
(
)

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif|רעשן|אימצתי את ה----->>>>>

רדוווו עודדדדדדדדדדדד!!! נו- עודדדד~!!!! עוד...
, קדימה!!!
. זייהו!! הגעתם! אימצתי את ה-
שילוב מגניף לא?!
|רעשן|

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

אני----> קמתי בבוקר מזה עייפה כי נשארתי לראות את המורדים אצל דודו ו..צחצחתי שיניים שתיתי שוקו אכלתי עוגיות ויצאתי לביה"ס
המבחנים שקיבלתי
תנ"ך= קיבלתי 78
היא אמרהשזו התקדמות
אנגלית הכתבה= 99
וואיי אני ממש אבל ממש ממש גאה בעצמי
ועשינו היום חזרות ליום השואה שיהיה בקרוב. הטקס
וזהו...רק שחזרתי מהביה"ס רטובה

A d i d a

New member
אנשים!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אהה, אתמול הייתי בחוג בלט שלי ועשינו מן קפיצות חדשות כאלה והאמתי שזה היה די קל אבל לא שמתי לב ונפלתי. כל המשקל שלי נשען על רגל שמאל השתעקמה בצד החיצוני שלה ואז נפלתי על כל צד שמאל ומשעו מלא קנקים. אני לא יכולה ללכת על רגל שמאל ואני צולעת. דודה שלי שהיא פיזיותרפסיטית תבוא אליי בזמן הקרוב לבדוק אותי. אני הולכת לצילומים אחה"צ. זה כחול וזה כואב! יכול להיותש זה נקע..

A d i d a

New member
האתיקה שלי:../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

07:55 קמה. 08:00 מתלבשת בזהירות כדי לא לדרוך על הרגל. 08:10 מצחצחת על רגל אחת. 08:15 מחכה לחברה שלי מירי, שתבוא לאסוף אותי בדרך לביצפר. 08:27 מירי הגיעה באיחור ענקי. 08:29 אמא שלי לוקחת אותנו כי אני לא יכולה לקפןץ על רגל אחת כל הדרך לביתפר. 08:33 הגענו לביצפר. מירי עוזרת לי ללכת. 08:45 תודה לאל הגענו לכיתה שלי. מתיישבת במקום. 08:46 תוהה איפה המורה שלי שהייתה אמורה לבוא לפני 16 דקות. 08:55 מורה הגיעה. לומדת. 09:19 מתקשרת לאבא שלי שיבוא לקחת אותי מביצפר, דודה שלי אמורה לבוא לבדוק את הרגל. 09:19 חברה שלי עוזרת לי ללכת לשער. 09:30 הגענו לשער! 09:34 אבא שלי הגיע. 09:37 הגעתי הבייתה. ומאז אני רואה טלוויזיה, במחשב, אוכלת ומחכה לדודה שלי שתבוא לבדוק את מצב הרגל.

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gifהאתיקה שלי---->

7:30- קמה. 7:32- מצחצחת שיניים 7:35- מתלבשת..אממ..מתלבטת..
מה ללבוש
7:40- שותה שוקו, בינתיים משחקת במחשב.. 8:00- נוסעת באוטו עם צ'ארי{אבא}
, ומגיעה לביה"ס ב8:06.

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

היום יום רביעי אבל ביום שני גם לי יש בשעתיים הראשונות אנגלית.....
איזה מוזר זה.... נ.ב- בשבוע הבא ביום שלישי אני מנתחת בשיעור מדעים לב של הודו/עוף

mk a o

New member
גם לי!!!!!!!!

או קיי... זה כבר מתחיל להיות מוזר גם לי יש ביום שני שעתיים אנגלית על הבוקר....

זה רשמי.--->>>>>>

אייקוני פורים כבר אינם.
קארין, מה תעשי בלי הרעשן?!?!
נגה, מה תעשי בלי המסכה?
ומה אני אעשה בלי |המן| [
] שלי???? תפוז סאקס

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifממי אתיק

טוב אז בערך ב - 08:00 אבא שלי הסיע אותי לאסף הרופא ואז הלכתי עם אמא שלי (שעובדת שם) לעשות בדיקת דם... הגעתי לבי"ס טיפה לפני 09:00 ולמדתי גאוגרפיה ואוריינות עד ההפסקת אוכל, ואז היה לי משנה ובנות מצווה (שיעורי בית ספר דתי, שדרך אגב את שני השיעורים האלו רק הבנות מהכיתה שלי ומהכיתה השנייה לומדות ביחד, הבנים לא...) ואז הייתה עוד הפסקה ואז היה לי מבחן במתמטיקה ואז אנגלית ואז הלכתי לביתי היקר... Home sweet home וזהו אחר כך סתם ראיתי טלוויזיה והייתי במחשב וסתם, לא יודעת... לא משהו מיוחד ממש...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

או וול, איף יו אינסיסט... בקושי קמתי הבוקר
הלכתי לישון אתמול בערך ב-12 בלילה, ושעות מאוחרות לא עושות לי טוב
טוב אז לכל מי שלא הבין- כל הקטע בלכתוב זה אתיקה זה לכתוב מה היה בכל שיעור בביצפר... לא לכתוב מה אתם עושים בכל שעה
אבל וואטאבר... OK אז נתחיל: שיעור 1- ספרות: בעעעע שונאת ספרות! מורה מ*דיינת!
היא מלמדת אותנו חומר שלא יהיה במבחן האחרון שלנו השנה ומי מבין בכלל למה?
בקיצקיץ- משעמם... התעסקתי ביומן
מי לייק מיי יומן
הפסקה- אממממ... סתם... נורא נלחצתי מהמבחן בגיאומטריה שהיה לי בשיעור שאחרי ההפסקה (זה היה מועד ב'...) כי אני מה זה גרועה בג'יאומטרי
אז בקיצקיץ שיגעתי את חברה שלי- 'יו, נועה, יו, תעזרי לי! יו אני מפחדת!!
' טחחחחח... שיעור 2- מתמטיקה (אלגברה): מבחחחחחן! אהההה!! אוקיי אז למה אני עושה מועד ב'? כי הייתי חולה ביום שהיה המבחן, אז חברות שלי (נשמות, מתוקות, חולה עליהן!
) העתיקו לי את התרגילים של כל מבחן (היו 2 טורים) והביאו לי
איזה מתוקות יההה אני חוהל עליהן!
אבל מה? בסוף בכלל לא היה לי לא טור א' ולא טור ב', אלא טור ג'! איך לעזאזל היא הגיעה לטור ג' המורה הזאת?? הרי היא לא מתוחכמת מספיק כדי לעשות עוד מבחן למועד ב'!
שיעור 3- מתמטיקה (גיאומטריה): עדיין עושה ת'מבחן... אה וכשסיימתי אז העתקתי את התרגילים ואיך שפתרתי אותם ונתתי לחברה שלי לבדוק לי ו... נכשלתי, כמובן, איך לא?
הפסקה- יההה אני אוהפת את ההפסקה הזאת! חצי שעה בלי מורים! אחחח איזה כיף!
טוב אז ירדתי עם חברה שלי לקנות אוכל (בלאט! אמא שלי חולה ומתעצלת להכין לי סנדוויצ'ים, ולי אין כוח- אז קונים!
) ונורא פחדתי להיכנס למתחם הברברים (אין לכם מושג כמה דוחפים שם בתור לקיוסק!
) אז נתתי כסף לחברה שלי ושלחתי אותה לקנות לי
(בורקאס גבינה, אם זה מעניין אתכם
) טוב אז סתם אכלתי, התבודדתי (נו, בכל זאת- זה המבחן הרביעי בערך שאני נכשלת בו הסימסטר
) ובינתיים- גששששששם! איזה גשם חבל"ז! יואו נרטבתי כולי בדרך ל... שיעור 4- ספורט: ...בדרך לאולם. היה חרא שיעור ולא היה לי כוח לכלום (בגלל המבחן והגשם רגם לי להרגיש עוד יותר חרא... [אני שונאת חורף!
]) אז כמובן- רצנו 5 דקות כמו בכל שיעור ואז- my nightmare- תרגיל! שונאת תרגיל! שונאת תרגיל! שונאת תרגייייייייל!!!
למי שלא יודע- המורה נותנת כמה אלמנטים שלמדנו, ואנחנו צריכים להרכיב מזה תרגיל (פשוט לסדר את האלמנטים בסדר הגיוני ואפשר עם מוזיקה, ואפשר בזוגות ובלה בלה בלה...) וזה אלמנטים חרא!- גלגול אחורה+קדימה+פיסוק (אני שונאת גלגולים!
), עמידת ידיים (לא הגזימה...
), מאוזן (זה נראה כזה קל... ויואו! אני שונאת ספורט!), עמידת ראש (אוקיי זו כבר ממש הגזמה!!
), גלגלון ועוד כמה שאני לא זוכרת ויואו שתלך לה*דיין המורה הזאת! שונאת אותה! אז סתם לקחתי מזרן ולא עשיתי כלום כל השיעור טחחחחח......
שיעור 5- צרפתית: אחחח... השיעור האהוב עלי!
למה? כי הוא כ-ז-ה קורע!
המורה הזאת פשוט קורעת אותי!
אוקיי אז קצת רקע- המורה היא ליליאן למברגר (אותה אנו מכנים ליליאן המבורגר
), צרפתיה עם מבטא כבד שבקשי יודעת עברית, וגם נמוכה נוראאאאא ואיטית מוות!
אוקיי אז למשל בשיעור הזה- כמה ילדים זרקו אחד לשני דברים (עטים, יומנים, כאלה...) אז היא כזה אומרת- "לא...! למה דברים עפים באוויר??
" ודי זה היה כ-ז-ה קורע!!
אני וחברה שלי כל השאר נקרעות
טחחחחחח...... אוקיי אז יש לי ילדה בכיתה שקוראים לה דניאלה. ועברה איזה חצי שנה מאז תחילת השנה, והמורה המפגרת עוד לא קולטת שזה השם שלה
אז זה הדיאלוג:
= דניאלה |מפגרת| = ליליאן
- *מדברת עם חברים שלה...* |מפגרת|- *רוצה להגיד לה להפסיק לדבר* "דניאל
"
- לה.
די נקרעתי!!
טוב אז... בעיקרון בזבזתי ת'שיעור בלהיקרע מצחוק ולהשלים דברים ממחברת של חברה
הפסקה- אממממ... סתם... המשכתי להשלים מהמחברת... שיעור 6- מדעים: אממממ... סתם המשכתי להשלים מהמחברת ולהגיד כל שניה 'די' לילד שישב מלפני והתנדנד על השולחן שלי והזיז אותו
רררר..... שונאת את עומר!
שיעור 7 ואחרון (סופסוף!)- חינוך: שיעור מפגר
המחנכת שלי מתיימרת להיות פסיכולוגית טחחחחח..... היא כזה אומרת לנו- "תעצמו את העיניים ותדמיינו את הסיטואציה הבאה- לבנים יש חברה, לבנות יש חבר, אתם בחדר שלכם איתו/איתה ו..." בלה בלה בלה
אוף מורה מפגרת!
בקיצקיץ היה שיעור ממש קורע חחחחח... ואז הלכתי הביתה בגשם והרגשתי עוד יותר נאחסי
ו... זהו, סתם, כלום, שומדבר.
יום נאחסי.

טחחח../images/Emo6.gif איזו מורות סתומות../images/Emo70.gif--->

"לבנים יש חברה, לבנות יש חבר, אתם בחדר שלם איתו\איתה ו...פתאום אתם מגלים שהוא ממש מכוער, וזורקים אותו" *בקול רגוע כמו המורה שלי ליוגה*
חחח... דרך אגב, גם אנחנו צריכים לעשות תרגיל, אבל היא לא קובעת לנו מה אנחנו עושים בו. יש לנו עשר שיעורים להכין את התרגיל [מכינים אותו בשיעורי התעמלות], וזה צריך להיות לפחות דקה וחצי, אבל אני הראתי לה את מה שיש לי ביינתיים [כל אחד בוחר איזשהוא חפץ של התעמלות כמו דילגיות {בשפה היפה
} או מקלות {מה זה קשור לספורט?} או כאלו סרטים ארוכים] בקיצור, אני לקחתי שני מקלות שיש עליהם כגזה נייר נוצץ באמצע, בקיצור, אני מראה לה, ויש קטע שאני כזה מרימה את הרגל וביחד מרימה את המקלות עד לקצה של הרגל, אז מה היא אומרת לי בסוף?
שאני צריכה לעשות דברים יותר מסובכים, ובמיוחד היא אמרה שבקטע ההוא אני צריכה לגלגל את המקלות על הרגל שלי. כאילו, מה הרעיון? איך אני אמורה לגלגל על רגל אחת לא כ"כ יציבה שני מקלות עץ ארוכים שמתגלגלים כל שנייה, בזמן שאני עומדת על רגל אחת?? או וול
... בקיצור אני חושבת שסיימתי לחבר אותו היום...וזה הולך ככה: בהתחלה אני רצה עם שני המקלות ביד ותוך כדי ריצה כשאני מגיעה למזרון אני מתכופפת ושמה את המקלות בתחילת המזרון על המזרון ואז ממשיכה בגלגול שבהתחלה אני בכלל דיי באוויר בגלל שרצתי. אחר-כך אני נשכבת על המזרון ולוקחת את המקלות, עושה איתם כאלו החלפות, קמה, עושה איתם כמה תנועות, ואז עושה "שלושת מקלות" [רק עם שניים
] אבל המקל השלישי זה כאילו אני דורכת באמצע על המזרון, ואז אני עושה עמידתנר רק עם רגליים אחורה ומעבירה את המקלות מעל הרגליים, ואז עוד כמה תנועות כאלו וזהו...אני לא יודעת לעשות גלגלון אנד סטאף
חחח...עכשיו אבא שלי הלך לקנות משו בקיוסק, אז תמיד כשהוא הולך אני תופסת טרמפ ומבקשת משו, אז עכשיו בהתחלה שכחתי לגמרי שחורף, וביקשתי את הדבר הכי טעים בעולם-קסטה. ואז הוא כזה: "בקור כזה?" ואז נזכרתי שאני קופאת מקור אז עדיף קינדר בואנו [הדבר השני הכי טעים בעולם
]

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

צ'י איזה סיבוך התרגיל שלך
לנו יש להכין את זה עד סוף פסח... אניוויי, אז אני אשלים את מה שהמחנכת שלי אמרה לנו לעשות (גם היינו רק חצי כיתה וישבנו בכזה מעגל אז זה היה יותר... אינטימי
): "תעצמו את העיניים ותדמיינו את הסיטואציה הבאה- יש לכם חבר, לבנים יש חברה, ולבנות יש חבר [חחחח..... היא התלבלבה
], אתם נמצאים איתו/איתה בחדר שלכם, ואתם מתנשקים נשיקה ראשונה איתו/איתה. הדלת נשארה קצת פתוחה ואמא או אבא עוברים במקרה ורואים... איך תרגישו אחרי זה?" אזה שטויות אלוהים
אח"כ היא הקריאה לנו קטע מספר שזה היה סיטואציה כזאת ואח"כ היא נתנה לנו כל מיני בעיות שנפתור
למשל- (זה היה של חברה שלי-) אני מבויישת כשבנים מתחילים איתי. טחחחחחחחחחחחחחח.........
איזה שטויות אלוהים!!! טוף אז.. אממממ... בהצלחה עם התרגיל שרוני

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

וואו, איזה מורות רעות יש לכן. המורה שלי ממש מתוקה והיא אומרת שהריקוד צריך להיות לפחות דקה וחצי עם חמד אלמנטים. אצלנו זה כיף להכין את התרגיל!

למעלה