שירשור
(
)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אכן- מורות רעות!
אבל התרגיל שלנו הוא... טוב תראו את השיחה: מורה להתמעלות (ענת) =
בנות בשיעור =
: התרגיל צריך להיות 40 עד 50 דקות.
: 40 עד 50 דקות?!
: כן! מה הבעיה?
: אממממ.... ענת, זה לא קצת הרבה?
: למה הרבה?
: 40 עד 50 דקות?? זה המון בשביל תרגיל!!!
: אויש... נו, התכוונתי 40 עד 50 שניות
|קארין|: *בשקט* מפגרת

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

*מנצלת* אוקה, תגידו, צ'ה יש אייקונים לפסח

Super Keshet

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif המורה שלי לצרפתית../images/Emo70.gif

המורה שלי לצרפתית יכולה להיות האישה הכי דרמתית בעולם
שאנחנו מעצבנים אותה או אנשים מתקשים שיש להפ פוטר מצרפתית (מניאקים, שונאת אותם
) אז היא מסוגלת לזרוק את הספר צרפתית על השולחן ובקול היסטרי- די כבר
למה אתם עושים לי את זה
והיא פעם אמרה- אתם רוצים שאני אקפוץ מהחלון (וכולנו בשקט בתקווה קטנה- כן! תקפצי ! קדימה!!!) והיא אומרת לכי למסדרוווון עם מבטא צרפתי. פעם חשדנו שהיא גבר.... מוזר

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגאאאדדדדדדדדדדדדדד!!!

הפורום לא זז כבר ש=ע=ו=ת צריך לעשות משהו!! אבל מה?

A d i d a

New member
שרון../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אם תגיבי להודעה שלי בשרשור של "תאומות אולסן מעריצה" אני בטוחה שהפורום יזוז קצת
(*רמז רמז*)

camila b

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif

אממ..עדי ראיתי את הודעה שלך ואני חושבת שזאת ההודעה הזו..

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

לא
לא
אני לא יכולה בלי הכלב
אני מאמצת אותו בחזרה

mk a o

New member
גם אני! מיי אתיקה:

שעור ראשון: ביולוגיה- בוטל למה? המורה לא הגיעה....... אבל במילא היתה שביתה..... שעור שני + שלישי: אנגלית- שעמום טוטאלי..... קצת פרטים על המורה: א'(השמות האמיתיים שמורים במערכת) מורה משועממת (ומכוערת-דומה לקוף) לאנגלית אם לילד בן שנה וחצי (- סביר להניח מהפריה מלאכותית -למה מי יתחתן איתה?) תחביבה העיקרי: לתפוס ילדים שבדרך כלל לא יושבים ביחד (ז"א עברו מקום על דעת עצמם) ומדברים ולהלשין למחנכת.... אז בקיצר: אני וחברה שלי ישבנו כל השעור ודיברנו אז היא כזה אומרת: " adi and alina since when are you sitting togathr?" (מה לעשות היא מדברת אלינו רק באנגלית) ואנחנו כזה:" מאז שהמחנכת העבירה אותנו" (למה מי היא שנענה לה באנגלית?) ואז כזה כל הכיתה אומרת: "הן משקרות!" ואז אנחנו:"לא נכון תשאלי את ש' (המחנכת)" אז המורה כזה: "i will check" *המורה עוזבת את הכיתה* הכיתה צוהלת-->התוכנית עבדה..... *כעבור 10 דקות המורה חוזרת* א': "it's o.k, but alina , go sit in the front....." כמובן שבשיעור הבא אלינה חזרה לשבת לידי והמורה בכלל לא שמה לב..... שעור רביעי: ספרות- ושוב שעמום טוטאלי...... המורה קישקשה משהו על הסיפורים הקצרים שלמדנו...... ישנתי..... ואז לקראת סוף השיעור היא מודיעה-------------------> תרדו למטה אם אתם רוצים לדעת מה (ולא נטע זה לא מועתק ממך אלא מחברה שלי שאותה אני נוהגת לכנות "סנדלית"- אל תשאלו) עוד טיפה עוד קצת עוד טיפטיפונת עוד ממש ממש קצת זהו הגעתם..... היא הודיעה שתלמידי מתמטיקה מואץ (זה אני!) הולכים הביתה!!!!!!!!! יש!!!!!!!! אלוהים אוהב אותי!!!!!!!!! יש תכלית לחיי העלובים!!!!!!!! נ.ב. שכחתי לציין שמשך 3 ההפסקות שהיו לנו חיפשתי את המורה לערבית שלי כדי למסור לה את העבודה ורק בהפסקה האחרונה מצאתי אותה (לפי מידת ההתלהבות נראה לי שקיבלתי 100-----> ממה יש להתלהב אתם שואלים זו רק עבודה בערבית? לא ולא מורינו חסרי החיים לא יכלו לתת לנו עבודה רגילה כי אם עבודה "יצירתית" לעשות עבודדת שורשים בערבית בצורה יצירתית...... "מה הם השתגעו?" אתם ודאי שואלים.... כן! אבל הקיצר עשיתי ענן עם טיפות שכל טיפה זה מישהו מהמשפחה שלי......) ורק למקרה שנבהלתם: כתבתי ב"משלב לשוני גבוה" כמו שהמורה לספרות קוראת לזה כי היא אמרה לנו שיהיה לנו על זה במבחן.... וגם כי ככה צריך לכתוב סיפורים (היא אמרה לא אני- בתגובה לשעורי הבית שלי במדעי למידה=הבעה....) מקווה שלא שיעממתי אתכם עדי....

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gif

אוקיי אז רק שתדעו שהחיים שלכם בבי"ס הרבה יותר מעניינים משלי,... כיף לכם... לא ששלי לא מעניינים הם פשוט פחות... וקארין - אתם קוראים למורות שלכם בשם שלהם? כאילו אני אומרת למורים שלי המורה....

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

יפ, בשמות הפרטיים... למה לא? ענת היא אחת מהחבר'ה

Alonosha

New member
משחקון ../images/Emo15.gif

אני כותבת מילה, והבא אמור לכתובת מילה שמתיחלה באות שהמילה שאני כתבתי נגמרה. למשל- דולסטאר
רומא וכו'. המילה הראשונה
אולסן

למעלה