שירשור

זה הזמן להיות ביחד!!

היום ב-19:00 נארח Live בפורום נישואין במשבר את הד"ר רבקה וחן נרדי, שיענו לשאלות הגולשים וייעצו להם בנושא זוגיות במשבר. רבקה וחן נרדי מעבירים סדנא בנושא זה במסגרת "להיות ביחד" ד"ר חן נרדי בעל תארי .B.A. M.A בעבודה סוציאלית, דוקטור לעבודה סוציאלית מטפל ומנחה קבוצות גברים. שירת בצה"ל 22 שנה ופרש בשנת 1992 בדרגת סגן-אלוף. שירת בתפקידי פיקוד, ביניהם, מפקד בסיס טירונים. כקצין בריאות נפש בכיר טיפל והנחה קבוצות לטיפול בנפגעי הלם קרב, יעץ למפקדים בנושא ההתמודדות עם לחצים וטראומות. עם שחרורו מהצבא הצטרף כשותף למכון "דיאלוג" שהוקם ומנוהל על ידי ד"ר רבקה נרדי, רעייתו. יחד עם רבקה פיתח חן את "המודל הדולפיני" - מודל המבוסס על שימוש הומוריסטי בדימויים מעולם החי, והמסייע להתמודדות עם ה"סרדינים" ו"הכרישים" שבחיינו. ב 1993 הקים עם חבריו לדרך את "התנועה לגבריות חדשה". זוהי תנועה חברתית התנדבותית הדוגלת בשוויון בין המינים הפועלת בתחומים הבאים: פריסת רשת בטחון לגברים בעת פרידה ובמצבי מצוקה, מניעת אלימות, חיזוק הקשר בין אבות לילדיהם, וטיפוח מודל של גבריות חדשה המבוססת על איזון דינמי בין הגברי והנשי באישיותו של הגבר. ד"ר רבקה נרדי בעלת תואר דוקטור בפילוסופיה עם התמחות בפסיכולוגיה חברתית מנהלת ומקימת מכון "דיאלוג" (1990), כותבת, מרצה, מנחה ופסיכותרפיסטית אישית וזוגית. נמנית עם אנשי המקצוע המובילים בישראל בתחום פיתוח מיומנויות אישיות וניהוליות-מנהיגותיות בקרב נשים. בין תחומי התמחותה העיקריית: החזרת עקרות בית לעולם העבודה, הפסיכולוגיה של האשה, אסרטיביות בעולם האישי, המקצועי והפוליטי, שיטות להתמודדות במצבי לחץ, התמודדות עם המתח בין קריירה ומשפחה, אמצע החיים, זוגיות - יחסי נשים גברים, שיפור השרות והתמודדות עם שינויים בעולם האישי והמקצועי. משנת 200 ואילך פעולת רבקה, בהתנדבות, כיו"ר משותפת של תנועת ש.י.ן - שוויון ייצוג לנשים.

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

לחזור אחורה בזמן בפורום מופע שנות השבעים
גם לשנות השישים יש מה לתת, פורום ללהקת החיפושיות
עוד זמרת מיוחדת בתפוז אנשים, פורום אנסטסיה
ז'אנר הפאוור מטאל מקבל במה בפורום סונטה ארקטיקה
גם לשחקנים יש מקום, פורום אדוארד נורטון _ _ _ _ _ _ _ _
פינה חדשה להידברות ופיוס - פורום דתיים וחילונים גלישה נעימה! גלישה נעימה

שירשור ../images/Emo32.gif ../images/Emo168.gif

ווואיאאיייייייי נכון שבטהובן זה סרט ע-נ-ק?!?!?!?!?!

חחח אף אחד לא ענה

כן בטהובן גדול(תרתי משמע). היום יש לי מבחן לתיכון
שאין לי תיכון
בלוף יש דבר כזה 2 יחדות חשבון?

רותמיקה

New member
לא..../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

אי אפשר לעשות 2 יח' מתמטיקה אני לא יודעת למה אבל אני שונאת שאומרים חשבון...

בשידור ישיר Live ../images/Emo104.gif ../images/Emo47.gif

היום ב-18:30 פורום אירוויזיון מתחיל רשמית את חגיגות האירוויזיון ה-49 שיערך השנה בריגה, לטביה. רועי וערן, צמד המומחים שלנו, יעבירו החל מהיום ועד סוף השבוע תוכנית יומית שבה יספרו לכם חוויות, רכילות ויענו על שאלות הגולשים בכל מה שקשור לתחרות בכלל ולתחרות הזו בפרט. במהלך השבוע יצטרפו אליהם אורחים רבים ונכבדים, נציגי מדינות אחרות, וכמובן- גם ליאור נרקיס יבוא להגיד שלום. אז...איך עברה החזרה של טורקיה? למי ניתן דוז פואה? איפה מסתובב צביקה פיק? ואיך נראות המלוות של ליאור נרקיס? אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהכין שאלותיכם בפורום.

אירוחים בתפוז- היום !!! ../images/Emo13.gif

בעוד דקות מספר, בשעה 11:00 תוכלו להצטרף לדיון מיוחד בעניין צילומי חתונות בפורום חתונות. בדיון ישתתפו תג תמר, המצלמים אירועים כבר יותר מ-15 שנה עם ציוד מאוד חדשני וגישה פתוחה.
היום ב-17:00 יתארח גדי ביטון בפורום ריקודי עם. גדי הוא אחד המדריכים הבולטים בתחום, וניתן יהיה לשאול שאלות- וגם לקבל תשובות.
שבוע האירוויזיון בתפוז ממשיך זה היום השני. אתמול אירוח רועי וערן את נציג קפריסין לאירוויזיון השנה. היום תתארח נציגת צרפת. תוכלו לראות ולשמוע אותה Live בפורום אירוויזיון בשעה 17:00. כמו כן, רועי וערן יספרו על החזרה הראשונה של ליאור נרקיס שנערכה אתמול.

אראלוש

New member
הזדמנות ראשונה לצחוק עלי!

אני מקווה שזה בסדר שאני מקשר דברים שהקלטתי אז אם זה בסדר תשאירו ומי שלא שמע את הנדריקס יש לי מזל :) חח כי תצחקו עלי אם תשמעו אותו מנגן את זה וזה על אקוסטית אז קצת קשה בכל מקרה הנה! parple haze! שיר אדיר בביצוע פלצני ומי שמתפלא קאפח זה השם משפחה שלי תהנו אם אפשר!

אראלוש

New member
בגלל הביקוש הרב והתגובות הרבות

אני אוסיף עוד חירטוש מגעיל שלי :) חחח תהנו זה משהו שאני זוכר במעורפל מאיזה תוכנה של טאבים למי שמזהה בכל מקרה הנה הקישור!

דווקא באמת שלא רע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

כל הכבוד.... מה השירים האלה הם של הנדריקס??

אראלוש

New member
אממממ

הראשון של ג'ימי המללללללללללללללללללללך השני חירטוש שלי חחחח תבעטו בי לא זוכר של מי זה אני בקושי זוכר תשיר ותאקורדים ואני מחרטש עליהם... ואני בכלל בסיסט!

האמת..../images/Emo168.gif

שדווקא אני דיי התרשמתי לטובה....
מהקטע השני דווקא בעיקר... חחחח

אראלוש

New member
חחח

השני זה 100% של חירטוש....... אקורדים ובעע חירטושים והרבה חח אם שמת לב שאני עושה פאשלות אז אני מכסה כאילו ממשיך עם הפאשלה

כמו שצריך ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

ככה שאם אתה ממשיך.. אז השומע אולי גם חושב שזה חלק מהשיר... חחחחח תאמין לי שיש כאלה...

אראלוש

New member
חח

שוב אני אומרררר אני רק בסיסט מסכן בלי בס! ד"א האקוסטית שלי למכירה וגם המינידיסק יאלהל נדחוף!

וואלה../images/Emo35.gif ../images/Emo168.gif

איזו אקוסטית??? ובס... אחלה תפקיד.... אני לא הכי אוהב את הבסיסטית שלנו...

the king 25983

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

כל הכבוד לך
כמה שנים אתה לומד
איך הקלטת את זה

למעלה