שירשור

the king 25983

New member
אני שומע ואוהב יותר ויותר../images/Emo66.gif

הלוואי עליי ובשנה וחצי הייתי יכול לעשות דברים כאלה. יש לך טאבים של מה שאתה מנגן? זה נשמע ממש מגניב, אני רוצה גם

סמיון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

שתוק
גם אתה מנגן טוב

זה נכון... ../images/Emo168.gif

אבל בחיים אל תתיאש
חוץ מזה שבשנים שרק התחלת אז היית הרבה יותר קטן.... ובגיל שטנים אז פחות מנסים ומתענינים...

אראלוש

New member
תודה רבה אחי

אממ הגיטרה לא מוגברת כי אין תקציב להגברה :) חפיף! ואממ הראשון זה parple haze של ג'ימי הנדריקס המלך כמובן תחפש טאבים שלו אצל אולגה השני זה אקורדים שהם בעקרון E(הגבוה) D A ועל זה חירטושים בפנטטוני כזה אין טאבים כי זה מאולתר במקום ואין לי ראש לכתוב טאבים אבל אתה יכול לחרטש גם

לא יודע מה איתכם... ../images/Emo168.gif

אבל אני תמיד אומר... שמי שקונה אקוסטית לא מוגברת... מבזבז את הכסף ועושה טעות..., אתם לא חושבים?

אראלוש

New member
לא קניתי קיבלתי

ואני מוכר שמישהו יקנה כבר! אני צריך כסף לבס נו

חחחחחח ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

גם אני צריך כסף... אני רוצה לקנות חשמלית חדשה.... ויש לי קלאסית של אדמירה וסקוואיר.., ואם אני רוצה אז כבר יש לי קונה לסקוואיר... אבל אני נורא אוהב אותה.... בגלל זה אני לא רוצה למכור..

אראלוש

New member
איחסה

איך אפשר לאהוב סקוויאר!? צליל לא יפה לא נוחה לא מדוייקת בכלללללללללל לא אוהב

האמת... ../images/Emo168.gif

שהחלפתי לה מיתרים לאחד הסוגים של פנדר ועכשיו יש לה דווקא אחלה צליל.., ולא יודע... אני פשוט אוהב אותה

אראלוש

New member
מגניב

טוב נו אף אחד לא מושלם ילד אני אישית חולה על פנדר כל מה שהם עושים כמעט אני אוהב... כמעט אני חוזר שוב... לא אוהב כל כך תמקסיקניות אבל יש כמה בסדר יפניות הם מעולות לדעתי ואמריקאיות חלומיות בד"כ

גם אני... ../images/Emo168.gif

אני מש ממש ממש אוהב את פנדר.... ו... מה
המקסיקניות לדעתי הן אחלה... אבל האמת שזה דיי תלוי..... איזה מקסיקנית אתה קונה...

אראלוש

New member
נכון

ואוי שכחתי תבס של פנדר שפשוט מדהימווווווווות אחת אחת אם יצא לך לנגן על אחת אז אתה יודע על מה אני מדבר

gushi

New member
איזה בס?

לפנדר יש הרבה דגמי בס. המפורסמים שבהם הם הפנדר פרסיז'ן והפנדר ג'אז בס שנחשבים לבסים בעלי צליל יחודי

אראלוש

New member
הכבשה הסגולה

אני יכול להגיע לכל מקום בארץ מיידלע רק תקני אותה!

למעלה