איזה יום שמח לי היום../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif
היום היה לנו "סיור לימודי" לאזור ניצנים והמדריך עיצבן את כולם כי הוא עצר כל שנייה ולא הפסיק לדבר אבל בסוף הרשו למי שזה לא מעניין אותו (ויש לו ביצים) ללכת יוץתר קדימה ולא להפריע למי שזה מעניין אותו. בקיצור, הלכתי יותר קדימה והדלקתי את הדיסקמן שלי והתחלתי להשתגע קצת. אח"כ הגענו לדיונות והוציא מלא אנרגייה ובתמורה קיסלתי מלא חול בכל הגוף. אחרי עוד הליכה מעצבנת הגענו לים ונכנסנו והיה דיי כיף.אני נכנסתי בלי נעליים והייתי עם מכנסיים שאפשר להפוך אותם למכנסיים קצרים אז נכנסתי ככה אבל נרטבתי גם ככה. בקיצור, המורה שנסעה איתנו מאוד התעצבנה ומזה רצתה שהמנהל יביא לנו עונש ענק וישאיר אותנו אחרי הלימודים מתישהו אבל כשהגענו לביצפר אז המנהל התחיל לשאול למה אנחנו רטובים ואמרנו לו שהמדריך הרשה לנו וכו'. אז הוא שאל את המורה הזאת והיא סיפרה לו מה קרה והמנהל חוזר ואומר "סמיון, משה ודביר, עלו לאוטובוס"(וסעו הבייתה) ולשלושה האחרים אמרו שיתקשרו להוים שלהם. אח"כ כשהייתי באוטובוס אז ראיתי אותה כמעט בוכה למנהל ולמחנך שלנו וןמזה שמחתי מזה היא כבר מזמן אני מעוצבן עליה וכל הטיול היא הסתכלה עליי בכל מיני מבטים מעצבים כאלה כי גם באתי עם הדיסקמן ל"קבוצה שזה מעניין אותה" והפרעתי להם קצת ובקיצור היא דפקה מאוד וזה עשה לי את היום. אני חושב שאחרי שנסענו היא בכתה.