שירשור

../images/Emo25.gifאנושים! שירשור חדש!!

אוקי, בשירשור הזה תכתבו מה הדברים הכי חשובים שהייתם רוצים לעשות החופש...אם יש לכם כאלו דברים..,ואני בטוחה שיש... אז...תכתבו.. לינור

הכי חשוב בשבילי זה../images/Emo66.gif

לא לבזבז אותו יותר מדיי. שהוא לא יעבור מהר מדיי ושאני לפחות אהנה בו וללמוד בו כמה שיותר. זה הרבה זמן ואני לא רוצה לבזבז אותו סתם. ונראה לי שבדיוק לזה חן ורותם התכוונו לא לעשות. שזה אמור להיות תחת ה
שחן פתח...

Negative creep1

New member
אני..

האמ.. לנצל אותו טוב שאח"כ אי לא ארגיש שזה היה מבוזבז..אבל אני יודעת שאני ארגיש ככה כי אין חיים..

made in china

New member
אאאאממממממממ

כפר המוסיקה של קוקה קולה....
משינה בעזרת השם (not!)
להתחיל לנגן בבס המיוחל שאני חוסכת בשבילו...
להקים את הלהקה הצולעת שלנ על הרגליים
למצוא שותף לשק שינה

Negative creep1

New member
מזל"ט../images/Emo70.gifתחדששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וטחון! כמה עלה לך?

../images/Emo49.gif אחי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

שמעתי מחבר שהיא אחלה גיטרה! אתה יכול לשים תמונה?!

אנשים טובים!

קוראים לי מיקי ואני בן 14 ונורא משעמם לי אז אם מישהו מוכן לדבר איתי ולהוציא אותי מהשיעמום או מישהו משועמם שנתאמלל ביחד האייסיקיו שלי 115692539!

hello there..

הצטרפת אלינו לפורום או סתם רגע שיעמום בשיאו? הבנתי שאתה גם מכיר את חן :) כיפלך חחח סתם איך אתם מכירים? ואם אתה כן נשאר בפורום אז ברוך הבא!

חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif

חחח מיקי אני מכיר אותך מאיפשהו?!??! חחחחח

הצטרפתי לפורום ממזמן!!!!

רק שאני לא כותב פה הרבה אבל אני קורא פה המון!!! ואני מתכוון להישאר פה ואני אכתוב פה גם יותר... וחן לא יצא לי להגיד לך אבל חיות מחמד באמת מעולה!!! באמת!!!! (בעצם נראה לי שאמרתי לך) רגע....אני לא מכיר שום חן!!!! ילד, תפסיק להטריד אותי! קישתא! קישתא.... (חחח אני מטורף עלייך!!!!) את מוזמנת לשאול עליי עוד שאלות.....

למעלה