שירשור

איך אנחנו מכירים?!

הכל התחיל ביום אפור, גשום וקר.... סתם לא. לפני שנולדנו המשפחות היו שכנות ואז היינו באותו גן צעירים ומהצופים וכו'... (חחח חן יש לי תמונה של שנינו מגן טרום חובה....להעלות אותה לכאן?!)

Negative creep1

New member
אני פשוט חייבת..סורי..

וגם זיו פה לידי ורוצה להצהיר זאת- אזזזז!!!!!!!!!!
נזל(מזל) טוב לזיו ודנההההההההה
הם חברימים סוף סוף
וכאן..סיימתי הצהרה זאת
בחמש ורבע בבוקר...יאפ..גזלו ממני את מיטתי אז..אם כבר אני פה- אז
בוקר טוב!

l i f a g i r l

New member
../images/Emo2.gif IM SHOCKED

יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NighTy

New member
בוקר טובבבבבבבבבב...

עכשיו קמתייי....איזה שינההההה !! טנקסיו אנשימים

../images/Emo79.gif בלבלי אותו ../images/Emo43.gif תפוז Live

קובי פרץ, הלהיט החם בסצינת המוזיקה המזרחית, מתארח היום בפורום, ועונה לשאלות הגולשים בכל הנוגע ללהיט "בלבלי אותו", ללהיטים אחרים, ותכניות לעתיד. היום ב 19:00 בפורום מוזיקה מזרחית

מה?! קובי פרץ יהיה פה?!

אההההההה!!!!!! אההההההההה!!!!!! קובי כפרה!!!! קובייייייי!!!!!!!! אלאיסטר! כפרה עלייך! כפרההההה!!!! אההההה!!!!! אהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!
קוביייי!!!!! אני עומד להתעלף!!!!!
קוביייי!!!!!1 קוביייייייי!!!!!!! קוב-E!!!!!!

made in china

New member
אז גם תמונה שלי..

למרות שאני לא מאוד פוטוגנית, ואני די מעוכה פה, אבל בבבעעע חפיף

NighTy

New member
בייייייייי:(

אני נוסע.....לחברים בכפר סבא! כן, החור הזה, איפה שיש בארבייייי! אבל לצערי אני לא אלך לשם. אני אחזור ביום שבת..אתם נורא תתגעגעו אני בטוח דנה, אני נורא אתגעגע!! ~חיבוק~ וכל השאר, גם אליכם אני נורא אתגעגע ~חיבוק~ :]]]] חחח אז......בי !

בואר

New member
אני ממש חייבת ../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אין שום קשר למוניקה, אני יודעת... אתם מוזמנים להתעלם לגמרי אם בא לכם... אבל... ^^ אני מאושרתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי, נכון שהחיים יפים?
מעין המאושרת

למעלה