שירשור

אחרי דיבור על סרטי דיסני לפניי כמה ימים

ראית אתמול פוקהונטס(באנגלית) כי באמת שכמה שנים טובות לא ראיתי תסרט הזה שנים.. קיצר יש קטע שגרם לי לצחוק ממש ממש.. בהתחלה כזה שפוקהונטס נפגשת עם גו'ן סמית והוא מלמד אותה אך הם אומרים שלום(לחיצת יד) והיא מלמדת אותו אך הם אומרים שלום מם תנועה מעגלית כזאת עם היד ואומרת מילה"בלהלבלה משו באידנאינית קיצר" ועוד פעם אותה תנועה ומילה אחרת באידנאנית נגיד איעמעחעל" שזה אומר להתראות.. אז קיצר......... בסוף בסוף שהוא כבר על הספינה והם התחילו לנוע כבר והיא רצה לקצה הצוק ויש תרוח..ובלה בלה..הוא עושה לה תתנועה הזאת והיא לא.. ואז חשבתי לעצמיP= אם הם יודעים אם זה שלום או להתראות?XD חחח סתם זה להתראות ברור אבל נו..עדיין!! ועכשיו שאני כותבת את זה..זה לא כזה מצחיק><

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif"אנה" זה להתראות לא..? חחח

שנים לא ראיתי את זה..
דודה שלי היתה אומרת שאני מתנהגת כמו פוקהונטס כשהייתי קטנה..
הולכת לאן שהרוח לוקחת אותי..חחחח ונראה לי ששלום זה "ווינגאפו" חחח או שאני מקשקשת עכשיו בלי כל משמעות..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהתחדשתי בנקודה כואבת ונוצצת באף!=)

לא ממליצה לאף אחד לעשות. ואם כבר לעשות, תישארו עם העגיל הרפואי לכמה ימים למרות שהוא מכסה את כל האף בערך..

פלדלמן

New member
תתחדשי חמודהההההההה

לי היה מתחת לשפה פעם (אמרתי כבר שהייתי בלאקרית) וזה הרבה יותר כואב..! אבל יותר כואב זה להתעורר בוקר אחד, איזה יומיים אחרי שעשית את החור, ולגלות שנפל לך העגיל בלילה ועד שהתעוררת נסתם החור!!! (כי הוא היה ממש טרי והוא נסגר מהר!) אני גם רוצה לעשות באףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אבל לא לשים נקודה........

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמה?! איזה באסה!!!../images/Emo2.gif../images/Emo201.gif

בנתיים זה נקודה.. ואני לא יודעת אם יתאים לי חישוק.. יש לי 8 חישוקים באוזן שמאל..ככה ש.. ואחרי כל העגילים שעשיתי באוזן העגיל באף ממש עיצבן אותי! לא יכולתי לפתוח אותו מהצד השני כי זה בתוך האף ולקח לי מלא זמן להכניס חזרה ת'עגיל..=/ אז אם את עושה, תישארי עם הרפואי! ותודה!=)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלמה באמת?!../images/Emo12.gif

שם יותר כואב מאשר למעלה-למעלה.. אולי כאב לך והורדת ושכחת להחזיר..?

פלדלמן

New member
הלוואי!!!!!! הייתי מתה לפירסינג עכשיו!!!

אני רוצה לעשות שוב, אבל זה לא עושה רושם כזה טוב בראיונות עבודה (מתחת לשפה הכוונה) והרבה פעמים (אם זו עבודה מול קהל) מבקשים להוריד
אז אולי אני אעשה שוב באוזן למעלה

למעלה