שירשור

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן.. איזה עצבים איתם בראיונות!=/

שנה שעברה תמיד הייתי עם שיער פזור כדי שלא יראו כמה עגילים יש לי באוזן וכל הזמן דאגתי אם האוזן מוסתרת או לא.. זה מעצבן כל הרושם הזה.. ככה אני! תתמודדו! אני בחיים לא אלך למקום או ארצה ללכת למקום שלא רוצה אותי בגלל העגילים שלי או מבקש ממני להוריד! אבל זאת אני, אם זה לא מפריע לך אז לכי על עגיל באוזן.. אני מאוד אוהבת כמו שאת כבר בטח מבינה..

פלדלמן

New member
עגיל באוזן זו לא הבעיה...

העגיל מתחת לשפה כן :( אני מפחדת לעשות שוב עגיל באוזן למעלה....מוזר...אבל מפחיד אותי :(

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן.. אצלך זה לא..

כי זה רק אחד.. כשיש 8 זו כבר כן בעיה=/ כמעט כמו עגיל מתחת לשפה.. את עושה עם אקדח או עם מחט?

פלדלמן

New member
יש לי 3 באוזן שמאל, לא 1...

אני רוצה לעשות את הרביעי בקרוב... את העגילים הרגילים עם אקדח. את המתחת לשפה והלמעלה באוזן עשיתי עם מחט =\ עם מה עשית?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהתכוונתי לאחד למעלה..../images/Emo9.gif

וואי.. איזה אומץ יש לך! אני עשיתי ה-כ-ל עם אקדח.. לא חשבתי לרגע על מחט.. זה לא עולה איזה 200 שקל למעלה עם מחט?!

פלדלמן

New member
כן...אבל עדיף...

ואין לי אומץ בכלל!! התעסקתי עם הסוכריה שהייתה לי בפה וניסיתי לא לחשוב על זה. (ולחבר שלי, אז....היום הוא האקס - תודה לאל!!!!, כמעט שברתי את היד מרוב לחץ, וזה היה לפני (!!!) שהוא בכלל התחיל להכין את המחט!)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחחחחח

וואי.. זה מפחיד רצח עם מחט! אני לא חושבת שאני הייתי מסוגלת! כמה עלה לך..?
האקס הזה זה ההוא שלא עוזב אותך עכשיו?

פלדלמן

New member
כן, זה המעצבן שכל הזמן מתקשר...

נראה לי שאני אשבור לו את הידיים כבר כדי שלא יתקשר/ישלח הודעות (ולא מלחץ ממחטים) לא זוכרת כמה עלה, הוא שילם XD מתנת יום הולדת שכזו...

גם אני רוצה.., רק שלי יש אבא ש....

אמר שאם אני עושה עגיל באף הוא מתגרש ממני...... הוא אמר שכשאני אהיה ברשות עצמי אני אוכל לעשות אז אמרתי לו שעוד 8 חודשים אני אעשה..... (היה לו מבט אומלל כזה ש"שיט, אני חייב למצוא תירוץ אחר מהר)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחחחח

גם אבא שלי לא הסכים לי.. ומה נראה לך? שהוא הסכים לי לעשות 8 עגילים באוזן אחת?! כן.. בטח.. זה "לא מקובל.." אבל לא ממש שאלתי אותו ולמזלי זה היה כשהייתי בריב איתו והייתי מפזרת את השיער כל הזמן עד שאחותי המניאקית גילתה לו! ואת העגיל באף עשיתי אחרי 18.. הוא לא הסכים והוא לא מרוצה בכלל אבל..אני "ברשות עצמי" כמו שאבא שלך אומר..
ד"א,נראה לי שעדיין לא יצא לו לראות את העגיל הזה בכלל חח אם את עושה, תישארי עם הרפואי!

Miny2

New member
זה פשוט היה יום מצחיק!!!

וזה היה שווה כל שניה, זה מהמם לך ומחמיא כל כך:)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחח לגמרי..../images/Emo6.gif

לא אמרת לי איך היתה הגלידה..
תודה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה!=)

תדביקי מדבקה, עדיף.. זה נראה אמיתי וזה לא כואב!

פלדלמן

New member
אני לא מאמינה! הוא שוב שלח הודעה!!!!!

רותם! האקס שלי! שחשבתי שהבהרתי לו שהוא לא רצוי!!! מה אני עושה כדי להעיף אותו אחת ולתמיד מהחיים שליייי?!!?!?!?! נמאס לי ממנווווו!!!!!!!!!!!!!!! דיייייי עברו חודשים מאז הפרידה הסופית שלנו!!! ויש לו חברה (נראה לי! אי אפשר לדעת איתו!!) נמאסססססססססססססססססס
אבל ממש נמאס

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifקחי אותו לשיחה..../images/Emo11.gif

הוא יחשוב ש"הינה היא רוצה לראות אותי
" ואז תבהירי לו פנים מול פנים שאת לא רוצה קשר איתו..

למעלה