שירשור

justin love

New member
היי חבר'ה חזרתי..

מה המצב כולם???!!! הנה חזרתי מאשקלון המדהימה היה מזה כיך פגשתי את דודה שלי שחזרה השבוע לארץ ממיאמי והיא ילדה אז ככה שראיתי את התינוק ואת הבעל והיה ממש מדהים!!! הסתכלתי בהודעות האחרונות ששמת ומה אפשר להגיד חחחח נחמד מאוד ומנהל יקר באמת כדי לך להשים את הכתבה שפירשו .. חחח קיצר שמחה לחזור אליכם!!

DIRRTY

New member
../images/Emo94.gifבנות../images/Emo94.gif

בננות מה דעתכ שנחליט כולנו שאנחנו לא מכניסים את בריטני לפורום
היא סתם מביאה מריבות וקללות

raph jermy

New member
הייייייייייייייייי

ממצב כולם? פשוט לא הייתי בבית ולא היה מצב להתחבר אז לא נכנסתי. אני רואה שיש מנהלת חדשה ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שתצליחי!!! מקווה שכולכם מרגישים מצוין רפאל

הזדמנות להרחיב אופקים ../images/Emo43.gif

צפוף לנו היום פה בתפוז- הרבה הרבה אורחים נכבדים מגיעים לפורומים שלנו... אז כדאי להערך מראש:
המרוץ לבחירות המניציפאליות מביא אלינו שני אורחים היום. זאב ביילסקי, ראש עיריית רעננה יענה לשאלות התושבים והגולשים בפורום פוליטיקה בשרון היום ב-16:00, וזוהר בלום, יו"ר העבודה ברחובות, יענה לשאלות בפורום העיר היום ב-19:30.
מיכאל זנדברג, כוכב מכבי חיפה ונבחרת ישראל בכדורגל יגיע הערב ב-19:00 לפורום מכבי חיפה ויענה לשאלותיכם Live באירוח טלוויזיוני בהנחיית רועי יחזקאל.
נורית לוין, מדריכת קבוצות הורים תתארח היום ב-19:00 בפורום הורים לתינוקות ותדבר על הורות מתוקשרת. כל מה שהורים רצו לשאול ולא היה איפה... עכשיו יש.
הגמר בטורניר הטריוויה בפורום ברי סחרוף יתקיים היום ב-19:00 בפורום המעריצים שלו. גם אם לא הגעתם לגמר, תהיה לכם אפשרות לזכות בשלל goodies של ברי סחרוף... אז תנו קפיצה.
את ארועי היום יחתום אודי יוגב מ"הפניקס הישראלי", שיענה לשאלות וישתתף בדיון הצפוי להיות מעניין מאד- בנושא קריירה בתחום המכירות. זה יקרה ב-20:30 בפורום להדליק אור בעבודה. יש לכם הזדמנות היום להרחיב אופקים בהרבה תחומים . אל תפספסו!!!

מעמם פה חבל על הזמן../images/Emo3.gif../images/Emo102.gif

אז הינה משחק... בואו נמציא סיפור לפי ה- א,ב,ג,ד וכ"ו נגיד נושא... אממ...................................................... טיטניק למשל אז אני מתחילה אתמול שטתי בטיטניק.. ומישהוא אחר ממשיך באמת? גם אני וכך הלאה.. רוצים? אז נושא טיטניק.. חחח

לא זזים מהבית ../images/Emo82.gif

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הנוסף שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.
השלמה-וויזיון ממשיך לרוץ הקבוצה החמישית של שיריו הטובים של שמה ארצי מומעדת לשיפוטכם: מהו השיר הטוב ביותר שלו? אנחנו מחכים למסרים שלכם, אז בואו להזכר ולהשפיע על מצעד שלמה ארצי בכל הזמנים- בפורום המעריצים שלו.
פורום אנגלית משחק היום את "מילת המחץ" - בואו ללמוד קצת אנגלית, להפגין שליטה בשפה ולנסות לזכות בחולצת תפוז אנשים היוקרתית....
מלך הצ'כונה הוא משחק היום בפורום משחקי השכונה. שם תוכלו לזכות ב"חולצה ותקליט". כנסו עכשיו וענו על כמה שיותר שאלות טריוויה. יהיה קליל, יהיה נחמד, יהיה כייף!

../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifספיר../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

+
ספירוש
~
~
~
~
בובע
~
~
~
סוף סוף חזרת
היתגעגעתי אליך מאוט
~
~
~
מתה עליך מותק
מה חדש
יש למטה קישור,כנסו עליו וכנסו לשיר מ'ס 2 זה שיר מזה שולט

justin love

New member
היי מה המצב??אני פה...

חחח... (אנשים לא להתנפל עליה היא חדשה היא עדיין לא יודעת)

jenngirl

New member
../images/Emo32.gif שרשור אוף ../images/Emo32.gif ../images/Emo82.gif

תשרשרו לכאן את כל הדברים שהכי לא קשורים לפורום, או שקשורים... וכל פעם כשתרצו לכתוב משו לא קשור לפורום שימו ת'סימן הזה בכותרת:
יאללה תתחילו

jenngirl

New member
../images/Emo82.gif

כן, אבל אין לי פוקס קידס, אז בכללי אני רואה ופשוט אני מחכה לערוץ 10.

למעלה