בטחחחחחחחחחח בגלל בנחמין רוחאס המושלם !!!!!!!!!!!
• • Angel From Hell • New member 24/10/03 #118 איכס סתם קוף עם שיניים../images/Emo5.gif../images/Emo102.gif פליפה מושלם!!! ופרנסיסקו
J jenngirl New member 25/10/03 #123 ראסמי../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif אבל בלי ../images/Emo82.gif פרנסיסקו...
S s e n i o r i t a New member 25/10/03 #126 פליפה מושלם?!? שמת לב איזה אף יש לו???? ועזבי את החיצוניות סתכלי על הפנימיות שלו!!! (ואני לא מדברת על האופי שלו במורדים.. מה לעשות הוא שחקן...) הוא סתךם מכסיקני עלוב!!! ןלעומתו פבלו הוא פשוט ... (גם לא לעומתו...)
פליפה מושלם?!? שמת לב איזה אף יש לו???? ועזבי את החיצוניות סתכלי על הפנימיות שלו!!! (ואני לא מדברת על האופי שלו במורדים.. מה לעשות הוא שחקן...) הוא סתךם מכסיקני עלוב!!! ןלעומתו פבלו הוא פשוט ... (גם לא לעומתו...)
• • Angel From Hell • New member 28/10/03 #127 כן שמתי לב!../images/Emo102.gif יש לו אף מושלם וגם הפנימיות של פלי מאוד טובה! ואת לא יכולה להחליט בגלל שאת לא מכירה לא את פבלו ולא את פלי מקרוב...
כן שמתי לב!../images/Emo102.gif יש לו אף מושלם וגם הפנימיות של פלי מאוד טובה! ואת לא יכולה להחליט בגלל שאת לא מכירה לא את פבלו ולא את פלי מקרוב...
• • Angel From Hell • New member 23/10/03 #78 טוב אז נושא ג'סטין...../images/Emo102.gif אני מתחילה אתמול פגשתי את ג'סטין טימברלייק
• • Angel From Hell • New member 23/10/03 #84 את לא יכולה סתם ככה להידחף../images/Emo102.gif לשירשור! אוףף תלמדי כבר לשרשר!
• • Angel From Hell • New member 23/10/03 #85 דווקה איתי הוא היה הרבה זמן../images/Emo70.gifבלוןכ הוא נתן לי חתימה וחיבוק ונשיקה
J jenngirl New member 23/10/03 #86 היי היי ילדע../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif את כנראה לא יודעת אבל ג'סטין הוא בעלי ובחלומות [הקיציס] הלילה שהוא שלך אקוצור דיברתי איתו היום בטלפון...
היי היי ילדע../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif את כנראה לא יודעת אבל ג'סטין הוא בעלי ובחלומות [הקיציס] הלילה שהוא שלך אקוצור דיברתי איתו היום בטלפון...
• • Angel From Hell • New member 23/10/03 #92 חבל לכן על הזמן כאלו../images/Emo70.gif../images/Emo102.gif ג'סטין רק שלי כאילו דאאאאאא **פרצוף סנובי**
חבל לכן על הזמן כאלו../images/Emo70.gif../images/Emo102.gif ג'סטין רק שלי כאילו דאאאאאא **פרצוף סנובי**
J justin love New member 24/10/03 #94 יייאאא...אפשר לחשוב ! יש לו רק בחורה אחת וזאת אני סורי לידע אותכן!