שישי צהרים

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בדיוק

זה לא המקום ובטח לא הזמן אני גם לא בטוחה שאורן הוא האדם שקודם כל יעשה לביתו ואז יתן דוגמא אם כבר..... מי שם אותו למתקן זוגיות???

sivan1237

New member
אני חושבת שאורן,בתור חבר טוב של איתן

ראה אותו במספיק מערכות יחסים בחייו.. וראה אותו מתנהל באותו אופן כמו שהוא עם דניאל.. ואלו יחסים שנגמרו מן הסתם.. ולראות מהצד את דניאל מפתחת כאלה ציפיות ממנו..ומתחילה לדבר על חתונה עם כל העולה.. הוא הרגיש צורך להחזיר אותה קצת למציאות כדי שלא תפגע בעתיד..

poseidon111

Active member
ונגיד שכל מה שאת כותבת נכון,רק נגיד.

זה הפורום להגיד את הדברים? ליד איתן וליד החבר?לא היית מצפה שאם דבר כזה היה קורה איתך נניח,שהשיחה תהיה בארבע עיניים?

sivan1237

New member
אני בטוחה שהוא אוהב אותה

כי עד היום הוא לא הוכיח את עצמו כטיפוס קנאי לצנון ובכלל לעומת יוני למשל.. לכן אני באמת חושבת שלא הייתה לא כוונה רעה ואם הוא באמת החליט לדבר כנראה שיש דברים בגו.. איך היית מרגיש אם בחורה הייתה מרחיקה אותך מהחבר הכי טוב שלך בטענה שאין לה חברות.. היא קצת הזויה והייתה צריכה ניעור זה הכל.. וכן ברור שזה היה צריך להאמר ב4 עיניים

סוף סוף מילים כדורבנות אורן!, אשכרה שם לדניאל

את המראה בפרצוף!!! כל הכבוד!!! עכשיו הוא מתחיל להתקתל כי היא נעלבה והוא מרגיש לא נעים.... ואיתן?, כרגיל הדביל מנסה לייפות את המצב ולהגיד שזה רגש, בעעעעעעעעע, היא כרוכה אחריו בצורה אובססיבית! ודניאל-מתרצת שזה בגלל שאין לה חברות בבית, חחחחחחחחחחחח אין לה חברות בבית כי היא מסתובבת רק עם האפס, חסר עמוד השידרה: איתן! אורן כל כך צודק!,

למעלה