שישי צהרים

KEEK

Member
../images/Emo45.gif

פעם ראשונה שנהנתי לשמוע את איתן מדבר הוא הגן עליה בצורה יפה כי הוא הסביר במדויק מה היא מרגישה ואפשר היה לראות שהוא באמת מבין מה היא עוברת שם וכמובן שיש שם רגש אמיתי.

didush100

New member
הוא לא מגן עליה אלא על מיליון השקלים

הוא חייב להצדיק את הקשר שלהם ואותה אם הוא רוצה לזכות

אני לא חושבת שהוא הגזים

מותר לו להגיד לה את מה שהוא מרגיש, גם אם יתברר שהוא טועה.

זה לא המקום שלו להגיד לה דבר כזה.

בכלל באופן כללי, לא מתערבים בזוגיות של אחרים. אם היא נידית, איתן צריך להרגיש את זה ולהגיד לה או לא להגיד לה ולחתוך את הסיפור ביניהם מחוץ לוילה. חוץ מזה, אני לא בטוחה שהוא חף מאנטרסים, היחסים שלו ושל אורטל לא מתקדמים לשום מקום ומהמקום הזה, של "איבדתי את איתן לטובת דניאל ואין לי חלופה הולמת" הוא מדבר, כך לתחושתי.

איתן מבסוט מזה, זה טוב לו, למה שיבין אחרת?!

וישב השייח בנחת ותרקוד הנערה לפניו, ואם אפשר היא גם הייתה רוקדת בפניו בעירום! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע, להקיא!

לואיזה7

New member
בן : "כמו שאני רואה את קרן שמשרתת את גב...

ובאה אליו ו... ו... - זה מוריד לי ממנה".

קשקשה9

New member
עכשיו סוזי?

דקה לפני הסוף? כרגע הוא צריך לעסוק במה שלשמו הוא נכנס לוילה וזה להיות לצידו של איתן לתמוך לתת רוח גבית ביקורת מסקנות ותובנות שישאיר לזמן שייצאו מהבית

KEEK

Member
אורן הזה כזה גבר

מרגיש שדניאל נפגעה וישר קם לסדר את העניין

poseidon111

Active member
זה נכון אבל הייתי מצפה מאדם שלא טיפש

בעליל, שידע לברור את מילותיו,ולא יהיה כזה עילג.אם הוא מודע לחסרונו זה,שיחשוב על משמעות של כל מילה לפני שהוא מוציא אותה.

KEEK

Member
יש לו קושי בהתבטאות

האמת שהוא בד"כ שותק ומשתדל לא להעביר ביקורת אז יכול להיות שהוא מודע לקושי הזה ולא נכנס לשם בכוונה אני גם חושב שהוא החריף על המילה הזאת אבל לפחות הוא מספיק גבר לגשת אליה ולהסביר את עצמו

poseidon111

Active member
אבל מה הוא ניסה להשיג.לתקן את הזוגיות שלהם?

"לתקן את דניאל".הם ביקשו את עזרתו שהוא מנדב אותה.כמו שנאמר אל תתקן מה שלא שבור,והוא לא יודע זאת.הוא בטח לא האדם המתאים.

KEEK

Member
הוא ניסה לייעץ לדניאל לא לאבד את עצמה.

הוא מרגיש שהיא מאבדת את עצמה בקשר כי היא נמצאת רק בקשר הזה. הוא מרגיש שהיא אובססיבית לאיתן ושוכחת מעצמה. זה מה שאם הוא ניסה לעשות אם הוא צודק או לא... זה כבר משהו אחר..

KEEK

Member
הנושא נפתח והוא זרם

הם דיברו על בן וליהי ומה שמפריע להם ואיתן ביקש לדעת מה מפריע לו גם בזוגיות שלהם זה קל להגיד מהבית שיש זמן ומקום לכל דבר. אבל הוא שם, בלהט הדברים, שגם ככה אין יותר על מה לדבר יותר ומה לעשות אז לפעמים דברים נאמרים גם אם הם לא במקום. לך לא קרה לפעמים שאמרת דברים שלא היית אמור להגיד? לזכותו יאמר שפעם ראשונה אחרי 3 חודשים היתה לו סוג של יציאה לא במקום. לפחות הוא ידע לקום ולתקן..

למעלה